Sevgilim borçları ve maddi sıkıntıları yüzünden benden ayrılmak istiyor, ilişkimi kurtarmak için ne yapmalıyım 🥹?

27 yaşındayım şu an çalışmıyorum ailemle yaşıyorum maddi olarak pek kötü bir durumda değilim sevgilim 31 yaşında 2 milyondan fazla borcu var ailesi tarla ekiyor dikiyor yok traktör alınacak yok tarlaya bu lazım diye diye kredi çekiyor ailesine bir kaç tane şu an icralık oldu askeri personel düzenli bir işi düzenli bir geliri var diye sürekli motive etmeye çalışıyorum bende iş bulacağım halledeceğiz öderiz diye yemek yemeye bide para harcamasın falan diye evde yapıp götürüyorum buzluğa falan koyuyorum çıkarır yer diye evde ne eksikse bakıyorum deterjanı bitmiş şampuanı bitmiş yok bilmem ne hepsini ben alıyorum götürüyorum elimden geleni yapıyorum ona destek olmak için onu çok seviyorum her şartta yanındayım diyorum ama moralim bozuk modum düşük derdim var aklım yoğun gibi gibi şeylerle beni aramıyor sormuyor ilgisizleşti çok evlilik planları yapıyorduk yüzük alacak param bile yok falan gibi şeyler çıkarmaya başladı bijuteri alırız ben pırlanta altın istemiyorum bile dedim evdeki elbiselerimden giyerim nişan düğün bir şey yapmayız neler neler her şeyi kabullendim beni aramamasına deliriyorum ama bir iki kere alttan aldim 5 olunca kızdım ettim o da ben sana bu kafayla bu moralle yeterince vakit ayıramıyorum seni üzüyorum yıpranıyorsun bende dikkat edeceğim diyorum ama olmuyor duzeltemiyorum bu heldeyken aramak icimden gelmiyor falan dedi ayrılmak istiyorum dedi bende seni seviyorum maddiyat yüzünden kaybetmek istemiyorum dedim konuştuk ve şu anda biraz düşüneyim kafamı toparlayayim falan dedi biraz müsade et dedi konuşmuyoruz ne kadar sürer bilmiyorum da bu konuşmama kararı bazen bu kadar peşinde koşmaktan yoruluyorum seviyor olsa o da birakmaz diyorum bazen ne kadar zorda olduğunu biliyorum ben destek olmaliyim olamıyorum yeterince gibi düşünüyorum aklım çok karışık napmaliyim hellpp 🥹

Sevgilim borçları ve maddi sıkıntıları yüzünden benden ayrılmak istiyor, ilişkimi kurtarmak için ne yapmalıyım 🥹?