İstanbul'dayken beraber yaşıyoruz
İstanbul dışındaki evine geldik
Aynı katta evli kız kardeşi yaşıyor
İmam nikahlı evliyiz, biliyorlar
Sabah kız kardeşi kapıyı zorluyor, hesap soruyor, bağırıyor ortayı niye kilitliyorsun diye benim canım hiç sesini bile edemiyor müsait olamayabiliriz ya hani :) üstelik misafirim var demişti kadına buna rağmen nasıl bir rahatlığa eve girmeye çalışıyor özele alana saygı yok
Az önce yemek yedik kız kardeşi darlıyor üsteliyor bize gel diye istemiyorum duş alıp uyuyacağım hani benimkine diyorum rahat olamadık başkalarına göre mi yaşayacağız geldiğimizden beri huzur yok sürekli bir kasılıyorum acaba biri mi gelecek stresi kasılıyorum ortayı kilitle diyorum kilitleniyor ayar oluyorum
Eee bu ev dubleks annesi şu an yok ama gelecek altlı üstlü kalacakmışız yan daire kız kardeşi olacak falan nasıl olacak yaaa
Bir de evlilik sözleşmesi diye benimkinin kafasına giriyorlar falan. Sanki malı için beraberim. 40 engeli var diye kız kardeşi abisini kötülüyor dayanabilecek misin kaldırabilecek misin x bir şeyler anlatıyor vazgeçtim diye ben bu şekilde kabul ettim iyi ki beraberiz aklımda yokken başıma geldi ama çok güzel oldu ne olursa olsun beraberim dedim susturdum
Benimkine de fırça attım bizim hiç mi özel alanımız olmayacak duş alacağım ve uyuyacağım gelmek istemiyorum dedim

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer