Sevgilimin WhatsApp çevrimiçi süresini saplantı haline getirdim, paranoyak mı oldum yoksa içgüdülerime mi güvenmeliyim?

Sevgilim gün içinde çalışırken wp neredeyse 1 defa falan giriyor dakikası interneti ne kadar azalıyor görebiliyorum hiç azalmıyor neredeyse azalsa bile en fazla 4 5 dakika oluyor o da müşteri oluyor genelde. Çoğu zaman bu böyle ama bazı zamanlar (az da olsa) dakikası fazla gidiyor bazı müşterileri ile uzun konuşuyor ve gıcık kapıyorum. Şu an ilgi gösteriyor bana arıyor soruyor buluşmak da istiyor bazı sabahlar aramıyor işe giderken. Ama daha önce telefonu yine uzun süre meşgul kalmıştı ve içime bir şüphe düşmüştü o şüpheyi bir türlü atamadım ve kafamda düşünüp duruyorum paranoyak mı oldum? Aşırı telefon gizleme huyu yok. Çaldığı zaman yanımda açıyor. (Şüphelendiğimi söyledim ve ona güvenmem gerektiğini söyledi. Telefonuna bakmak istedim göstermedi tartışma ailesine kadar gitti babasına o an öyle bir şey duyduğum için sinirlendim göstermedim demiş. Bu olaydan sonra telefonu daha fazla ortada tutmaya başladı. Telefonu daha az meşgul kalmaya başladı) bu yazıyı anlattığım olaydan 2 3 hafta sonra yazıyorum
Sevgilimin WhatsApp çevrimiçi süresini saplantı haline getirdim, paranoyak mı oldum yoksa içgüdülerime mi güvenmeliyim?