Whatsapp Web Aktif Kalır Mı Ya Da Kendi Kendine Girip Çıkar Mı? Sevgilimle Sorun Yaşıyoruz Bilgisi Olan Bakabilir Mi?

Yaklaşık 1 aydır Whatsapp a her girdiğimde sevgilimin orda olduğunu ya da bir iki dakika önce çıktığını görüyordum. Bu kadar kimle konuşuyorsun dediğimde kimseyle diyor ama hep burdasın dediğimde ise Whatsapp Web in pc de açık olduğunu kendisinin ise oyun oynadığını söylüyor belki Web arka planda açık diyedir diyor. Ancak ara sıra girilip çıkılmasına anlam veremiyorum. Yani uygulama arka planda açık diye uygulama ara sıra wpye girip çıkıyor mu kendi kendine. Ve wpde ne kadar kalacağına da uygulamamı karar veriyor çünkü bazen bikaç dakika aktif kalıyor bazen bikaç saniye ve sonra çıkıyor ama bunu sevgilime söylediğimde bunu ben yapmıyorum ben girmiyorum uygulamadandır o sıkıntı diyor. Daha bugün tartıştık girdiğimde çevrimiçiydi çıktı ben de çıktım bir dakikalık işim vardı hallettim yazmak için girdim yine girmiş ve ordaydı ben yazdım çıktı sonra sordum o dakikalarda hiç girmediğini söyledi anlam veremiyorum ve önceki hatalarından kaynaklı güven problemi yaşıyoruz. Daha önce bayan arkadaşlarıyla konuşmalarını saklamıştı. Defalarca konuşmasını istemediğim halde konuşmuş ve bana söylememişti. Tam 3 kere böyle olaylar yüzünden ayrılma noktasına geldik hep artık bişey saklamayacağını söylerdi ama 3 defa aynı davranışı tekrar etti. Normal sıradan arkadaşlarıydı diye affettim ama artık değil normal sıradan bayan arkadaş dişi sinekle bile konuşmasını saklamasına, söylememesine tahammülüm yok. Son bu olanlar beni şüpheye düşürüyor. Birbirimize söz verdik. Bir daha asla bişey saklamicaz diye ve o da o günden sonra hiçbir şey saklamadığına ve wpdeye de girenin kendisi olmadığına (uygulama kaynaklı) kimseyle de konuşmadığına yemin ediyor bişey saklamadığına yemin ediyor. Kafam karışıyor anlam veremiyorum girilip çıkılması bazen az bazen çok aktif kalınması hepsi mi uygulama kaynaklı bilemiyorum. Bu Whatsapp Web kullananlar ya da bilgisi fikri olanlar yazsın lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıl vs diyecekler olabilir ama bir suçu yoktuysa eğer dediği gibiydiyse diye düşünürüm geri dönmem ama bu benim kafamı kurcalar oysa ben kafam rahatlasın istiyorum. Bilmediğim bişey varsa bileyim sonsuza dek bitiricem bu şekilde huzurlu olucam ya da bilmediğim bişey yoksa bundan emin olayım bu da huzur verir. Huzurun iki şeklinden birini istiyorum ama ne ondan ne bundan emin olamıyorum. Ayrılığa karar vermek için ilkinden emin olmam lazım o yüzden ayrılık dışında öneri? Ya da Wp Web bilgi?
Whatsapp Web Aktif Kalır Mı Ya Da Kendi Kendine Girip Çıkar Mı? Sevgilimle Sorun Yaşıyoruz Bilgisi Olan Bakabilir Mi?