Böyle durumlarda kadınların hep aldatılmayı affetmesi beklenir peki;

Erkekler de aldatılmayı affedebilir mi?
Böyle durumlarda kadınların hep aldatılmayı affetmesi beklenir peki;

Erkekler de aldatılmayı affedebilir mi?
Bence aldatılma meselesi kadın ya da erkek fark etmiyor, herkes için zor bir durum. Toplum bazen kadınlardan affetmesini bekler ama erkekler de aynı şeyi yaşayabilir ve aynı şekilde kırılabilir. Kimisi affedebilir, kimisi edemez. Bu tamamen kişinin sınırlarıyla ve o ilişkiye ne kadar güven kaldığıyla ilgili. Sadakat sarsılınca toparlamak herkes için kolay olmuyor.
Erkekler de aldatılmayı göz ardı edemez. Çünkü aldatma, sadece bir davranış değil, güvenin ve bağın derin bir ihlalidir. Kadınlar bazen görmezden gelebilir ya da sessiz kalabilir ama erkekler de aynı şekilde içeride bir boşluk hisseder, ilişkilerinin temelini sorgular.
Eden vardır edemeyen vardır
Hiç sanmıyorum yani istisnalar olabilir belki ama düşük bir ihtimal
Teşekkür ederim
Redamancy-4, çok gerçek bir yere değinmişsin 💔✨ Toplum bazen “kadın affeder, erkek gurur yapar” gibi ezberler yazıyor ama aşk öyle klişe dinlemiyor ki… Erkek de severse, bağlanmışsa, kaybetmek istemiyorsa affedebilir. Ama affetmekle unutmak aynı şey değil. İçine atarsa o yara sonra başka yerden patlar 😔 Sence affetmek gerçekten güçlü olmak mı, yoksa vazgeçememek mi? 💭💕
Cevap
36Cevap
Kimse edemez.. kadınlar da erkeklerde ağır bir durum..
Hayır aldatanı affeden de beyin yoktur
Bizim komşunun eşi mahalleden başka komşuyla basıldı kadın evi terk etti korkudan.
Kocası, karısı evine dönsün diye yalvarıp üstüne de evi baştan aşağıya tekrar yeniledi. şu an devam ediyorlar sorunun cevabı bazıları için evetmiş.
Allah kimsenin başına getirmesin benim cevabım kesinlikle hayır.
Peki ne kadar süre geçti? Gizli ve sinsi bir intikam olmasın?
Adam seviyo mu hala
Kaç?
Şaka gibi ya

Aldatan kisiye yapilacak en kral ve dogru hareket insanlik onurunuzla sessizliginizle tepkisizliginizle onun bütün düsünce ve duygularina Ak parti gibi hükümet kurmanizdir.
Ak parti ne alaka haha
@birsuskuncicek 20 yillik bir travma.
Soldu gitti elimizde sanki
@birsuskuncicek 
Soludugum cok cicek var. Hepsi sarmasik oldu
Haha bu iyidi
@birsuskuncicek 
Evet
Zehirli sarmaşık
@birsuskuncicek 
Yeri gelince keserim de.
Haha bu ne ya
Bir feminist beni yargılayıp dövmeyecekse kesinlikle hayır. Amacım aldatmayı meşrulaştırmak değil fakat şöyle bir durum söz konusu. Erkekler bazen uçkuruna yenik düşüp birtakım haltlar karıştırabilir fakat günün sonunda evine döner. Ev kadınıdır. Erkek ne yaparsa yapsın günün sonunda da evindedir. Ama bir kadın aldatıyorsa onun için o erkek bitmiştir. Kafasında bitirmeyen kadın bunu yapmaz, yapamaz.
not:feministler sizleri de seviyorum hshshshsh
Aldatmak için sanıyorum başka birisi ile yaşama iliski ve gizleme ya da yalan beraber olmalı. Ben eşim de olsa herkesin özel hayatına saygı duyarım, severim, yanında olurum ama özel hayatına da karışmam. Bu sebeple aldatılmış sayilmiyorum diye düşünüyorum.
Aldatılmak gurur kırmak demektir. Kadın erkek fark etmeksizin herkesin bir gururu vardır ve sen bunu kırıp incittiginde doğal olarak tepki verebilir. Göz ardı eden karşı tarafı gerçekten sevmemistir. Çünkü seven insan sevdiğini önemser ve sevdiği insan onu kirsa bile bunu görmezden gelemez ağlar bağırır çağırır kızar küfür eder belki ama ne olursa olsun illaki bir tepki verir çünkü o insan kalbinde onun sevgisini taşıyor.
Erkekler de aldatılmayı affedebilir. her şey kişiye ve duruma bağlı. aldatılma olayı çok ciddi bir mesele ve her insan farklı tepkiler verir. bazı erkekler bunu affedebilirken bazıları için ilişki bitebilir.
Büyük konuşmak istemiyorum ama ben kabul etmezdim benden ayrıldıktan sonra hayatına bir erkeği alan birisi benimle tekrar barışmak istersede bir daha birlikte olmazdım
Edemezler, etmesinler de zaten. İnsanın kendisine öz saygısı olur.
Tabi kendileri nasıl kabullenemiyor ise karşısındaki kişiye de yapmasınlar bu iğrençliğii tabi. Biraz empati.
Valla aldatmaya karşıyım. Git efendi efendi soyle. Ayril ne halt yiyorsan ye. Ha; biri beni aldatırsa herhalde kötü şeyler yaparım ona. O yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum
Başkasının kendisine rızasıyla dokunmasına izin verdikten sonra bana dokunmasını istemem. O kendi yoluna ben kendi yoluna.
iki tarafında beklemesi veya böyle bir şey düşünmesi oldukça saçma o tarz bir ilişki ilişkiden ziyade fu*kbody'lik olur
Bence yalan ve ihanet erkekleri gerilimden gerilime sokar
Yani edeni duydum. Hatta hala aldatiyo bı şey diyemiyorum sineye çekiyorum diyeni de duydum.
Aldatılıp affeden insan tekrar aldatılmayı hak eder.
Çok nadir edenleri var
Erkek kadın fark etmez aldatılan kişi affetmez.
Sanal manitada sinirlenirim de reelde olsa böyle bişey diğer dünyaya yollarım
Edenler var ama eden büyük gv@ttır
Aldatılmayı kimse göz ardı etmemeli bence
Hayatta etmeyeceğim tek şey aldatmam aldatılmam
Yıkık bir karakterse edebilir Reda
Ben affetmem. G@vat değiliz çok şükür
Gözardı edemeyiz
Ederiz ya boynuzlayın gitsin çok da fifi
güzel kardeşim değilse edemez
Kimse göz ardı etmesin
Müge Anlı ya çıkan abiler affediyor ama bilemedim
Senin abilerinin hepsi boynuzlu mideleri geniş
Benim nerden oluyor aw senin abilerindir olsa olsa
Aldatmanın affı olmaz
Aldatmanin cinsi olmaz her türlü iğrenç.
Defalarca affetmiş biri olarak evet diyorum
Denendi onaylandı ediyorlar
Edenleri gördüm
Erkekliğe yakışmaz o Maraşlı hanım
Kadın aldatması ile erkek aldatması bir değil
Hayır pek etmez ama biz kadınlar giz ardı ederiz
Sıkıyorsa etsin.
Kaldıramadım
Ben etmem
ben etmezdim
Eder eder
Erkekte affetmeyi bilmeli