Çoğu kadin aldatılinca ses çıkaramıyor fakat kadin yapinca olay cinayetle bitiyor neden böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu dünyanın heryerinde böyle. Eğer bunun sadece Türklere ait bir olay olduğunu düşünüyorsan daha yiyeceğin çok ekmek var demektir. Benim şahsi kanaatime göre ise aldatan kadını hayatından çıkarmak yeterlidir, öldürmeye şiddete vs gerek yoktur çünkü aldatan bir kadın için cezaevine girmeye değmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncemi tam olarak algılayamamışsin genel olarak her ulkedeki insan aldatabilir bu bizim ülkeye ozel degil fakat avrupa gibi yerlere bakacak olursan daha medeni bir şekilde bosandiklarini gorüceksin
Cevap sahibi+1 yılHayatımın yarısı avrupa gibi yerlerde geçti kime ne anlatıyorsun evladım.
Soran+1 yılEe orada da görmüşsundur kadınlara nasıl davrandıklarini
Cevap sahibi+1 yılBizim ülkemizden farklı değil. Kadın heryerde aynı kadındır erkek heryerde aynı erkektir.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnur Gurur Haysiyet zedelenmesi ciddi şeklilde öfkeye neden oluyor. Öte yandan her iki tarafın öfkesini kusma şekli kısmen birbirinden farklı olabiliyor. İçnde ki Rahatsızlık duygusunu dindirmenin yolunu Kadını öldürmekte arıyor. Duygusal anlamda direnci düşük adamların yapabileceği bir şey
12 Yorumla
Soran+1 yılVe bizim ülkenin yarışinda bu problem vsr
Cevap sahibi+1 yılİşte erkek duygusal olmamalı gerçekten soğuk kanlı kalması gereken bir canlı ama her şey erkeği duygusal olmaya itip itip duruyor. Sonuç ortada
Gizli Üye(30-35)+1 yılboynuzlular ses etmez bir tek. erkek için cinnet geçirtici bir olaydır aldatılmak. karın başkasının altına yatıyor onun altında inliyor, bunun kabul edilebilir bi tarafı var mı sence?
Aynı şey karılarını aldatan erkekler için de geçerli. aldatacaksan evlenme hiç.00 Yorumla
+1 yılBunun erkeği kadını Sence var mı aldatılmak bu ya sonuçta ihanet Öyle değil mi Hangi cinsiyet olursa olsun Zaten adam olan aldatılmayı göze almaz ve sesini çıkartır sesini çıkartmıyorsa zaten hiçbir zaman sevmemiş demektir bitti bu kadar
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılçünkü aldatılmayı kimse istemez
02 Yorumla
Soran+1 yılDevamini okumamışsın oksaydin keske
- +1 yıl
Okudum.
- Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılKadınları binlerce yıldır babasının evinden, kocasının evine yollayan zihniyetin sonucu bu.
Kadının kendine ait düşüncesi, duygusu, arzusu veya hayatı olamaz çünkü. Hatta kadının kendi soyadı bile olamaz.
Sekste erkeklere göre şekillenir, aşkta.
Namus kavramı erkeklerin belirlediği şekilde kadınlar üzerinden yürütülür. Onlar her türlü namussuzluğu yapmakta muktedirdir çünkü.
Sen yaparsan gururları incinir haspaların. Ama onlar yaparsa elinin kiridir, yıkar geçer tüm pisliği.210 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşılmasın cinayeti savunduğum felan yokta Olayın senin bahsettiğin nedenlerle alakası yok. Ve bu arada "Kadının kendine ait düşüncesi, duygusu, arzusu veya hayatı olamaz"Şeklinde konuşmuşsun Sanki aldatamya gerekçe verirmiş gibi Yani kadının aldatmaya hakkı yok sebeiyse onunda arzuları var gibi saçma bir savunma oluyor bu Namus kavramı sadece Erkeklerin belirlediği bir şey değil. Toplumsal olarak belirlenen bir şey her iki tarafında etkisi var bunda Ve kimse Erkeğin herşeyi yapması mübah demiyor. Aksine Erkekler yıllarca hatta bu gün bile namus meseleleri yüzünden öldürüldüler. Karıma bakanın gözünü oyarım ne bakıyon lan gözün mü var yoksa gibi Kadının kocası babası veya abisi tarafından öldürüldüğü veya feci şekilde dövüldüğü olmuştur. Ama nedense bi algı var. Yok sırt sıvazlanırmış aferin denirmiş takdir edilirmiş Bundan bizim niye haberimiz yok hiç anlamadım. herkes herşeyi işine gördüğü gibi çarpıtıyor. İstatiki rakamlara bir bak İstersen En çok Şiddete ve Cinayete kim kurban gidiyor En çok kim öldürülüyor. Şimdi diyeceksin ki Erkeğin erkeğe uyguladığı şiddet Araştırmalar Şiddetin nedenlerinin %60 kadarının Kadının yönlendirmeleriyle olduğunu gösteriyor. Daha dün gibi hatırlıyorum Kendisini koruyan adama taciz iftirasında bulunup Meydan dayağı attıran kadını O yüzden Medyanın algılarıyla değil gerçeklere bakarak konuşmak lazım.
Soran+1 yılBu dediklerin yanlış anlasilmadan mevcut gidipte bir kadın keyfinden mi bu adam tacizde bulundu bana diyor bu dediklerin sadece istisna gerçekler boye degil
- +1 yıl
Böyle olaylar çok var Daha Kız hamile kalıyor eski sevgilisinden sonra çıktığı çocuğa atıyor suçu Babasıda kalkıp çocuğu deşiyor Öldürüyor. Araştırabilirsin bunun yanında ona bana şunu dedi Bu bana bunu yaptı O varya arkadan sana şunu söyledi Gibi dolduruşlarla birbirini kesip biçen on binlerce vaka var. Erkekse elinin kiriymiş yok mübahmış Sırtı sıvazlanırmış takdir edilirmiş Ben niye görmüyorum bütün bunları Kuzenimi 4 kişi tutup ağzını burnunu kırdı Niye kızı takip edip taciz ediyormuş YAN GÖZLE bakıyormuş diye oysa sadece metrodan sonra aynı yola düşüyor yolları kızı tanımıyor bile kafasına göre gidip beni takip edip taciz ediyor demiş. Ne olduğunu bile anlamamış lafda anlatamamışlar dinlemeden dövmüşler. Yok işte daha çocukken erkeğe göster pipini diyorlarmış gine bi sallama zırva Ne ben ne akrabalarım nede arkadaşlarım olsun böyle diyen görmedim. Ufak bir olayı genele yaymak niye Aslında nedeni belli Feministlere Erkek düşmanlığı kusmaları için argüman bahane ve gerekçe lazım tabi neden olmasın ki
- +1 yıl
@Milabeni Gördüğüm en enteresan inkar bu olmalı.
Erkek bir kadınla birlikte olursa "Aslan parçası adam oldu" diyen toplum, aynı adamla birlikte olan kadına, aynı toplum or*spu diyor. Bu yalan mı?
Erkekler şiddet için hep bahane arıyor. Bana yan baktın, başka takımı tutuyorsun, sevgilimle konuştun, bu mahalleden nasıl geçersin, senin dinin bu, senin milliyetin bu vs binlerce saçma sapan nedenle kavga çıkarıp, can alıp, can verebiliyorsunuz. Bu mu yalan?
Namus namus deyip, her istediğinizi yapıyorsunuz. Kadın akşam hava karardıktan sonra eve gelirse vay haline, etmediğinizi bırakmıyorsunuz. Bu mu yalan?
1.5 milyar insanın mensup olduğu bir dinde bile 2 kadın 1 erkek ediyor şahitlikte. Bu mu yalan?
Bu yüzyılda ortadoğu zihniyetinde, daha eski tarihlerde tüm medeniyetlerde kadın hep yok sayıldı. Muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun. Gerçeklerin sapıtılmasına gerek yok aslında. Sen de bunları biliyorsun.
- +1 yıl
"""""Erkek bir kadınla birlikte olursa "Aslan parçası adam oldu" diyen toplum,"""" İki saattir neden bahsediyorsam ULAN HANİ NERDE NERDE madem öyle neden Karıma yan baktın diye öldürülüyor veya dövülüyor erkek hangisi doğru Aslan parçası sana helal olsun deyip mi Dövüyorlar Sanki gitmiş sokak sokak tüm Türkiyeyi gezmiş gibi konuşma
"Erkekler şiddet için hep bahane arıyor"Arayanda var Aramayanda var. Bu aldatmanın şiddete dönüşmeyeceğinin göstergesi mi oldu şimdi. Tekrar söylüyorum böyle dedim diye o zaman dayağı hak etti İması çıkarma ama bu bahaneden olmuş bir şey değil. Gurur ve Onur meselesi haline geldiği için duygusal anlamda kendini kontrol edememesinden oluyor. Sebep bu gerekçe değil
"Namus namus deyip, her istediğinizi yapıyorsunuz"" buna cevap vermiyeceğim Sen sadace bir gurup azınlıktan bahsediyorsun bunların %100 lük bir genellemesi yok
""1.5 milyar insanın mensup olduğu bir dinde bile 2 kadın 1 erkek ediyor şahitlikte. Bu mu yalan?"""En çokda buna güldüm Sen cidden 1.5 milyarlık mensubu olan bir dinin bu kadar cahilimisin gerçekten Madem bu kadar inananı var İnsan bi aslını astarını sorgulamaz mı Neden kadına 2 şahit getirmesi önerilmiş sebebini biliyormusun Cehaletinden dolayı olayı birinin birini üstün tutmasından ibaret zannetmişsin """Erkeklerinizden iki şahit tutun. Eğer iki erkek bulunmazsa şahitlerden razı olacağınız bir erkek; biri unuttuğunda, şaşırdığında diğeri ona hatırlatacak iki kadın olabilir..."""Denmiştir Diğer ateist gerize, kalılar gibi yarım yamalak bildiğin din hakkında atıp tutma Her seferinde cahilliğinizle rezil olup duruyorsunuz. Bilmeden konuşmak marifet olmuş ülkede nede olsa
Son sözününde kaynağı belli Kafası algı ve çarpıtmalarla doldurulmuş. Sorgulama yetisi olmayan medyada gördüğü izlediği herşeyi olduğu gibi yutan balıklama atlayan ACABA BU BİLGİ DOĞRUMU ANLATILDIĞI GİBİ Mİ demiyen Bilinç düzeyi yerlerde sürüenen birine Ne desek boş. - +1 yıl
@Milabeni İşte bak söylediğim her şeyin ispatı oldu bu son yazdıkların. İste senin gibiler şiddetin kaynağı oluyor. Bazıları hiç konuşmadan, hiç dinlemeden şiddeti sürdürürken, bazıları ağızlarından çıkan birkaç sözle şiddeti körüklüyor.
Seninle aynı fikirde değiliz diye bana yazdıklarına bak. Eğer biraz insanlığın varsa, yazdıklarından utanırsın.
"Türkiyeyi gezmiş gibi konuşma"
"Cehaletinden dolayı"
"Diğer ateist gerize, kalılar gibi"
"cahilliğinizle rezil olup duruyorsunuz"
"Kafası algı ve çarpıtmalarla doldurulmuş"
"Sorgulama yetisi olmayan"
"Bilinç düzeyi yerlerde sürüenen" - +1 yıl
@Milabeni Seninle yaşayanlar için üzülüyorum sadece :)
Biz kötü bir rüya görüp, bunu gerçek sanan cahil, kafası algılarla doldurulmuş, dünya görüşü sıfır, sorgulama yetisi olmayan, bilinç düzeyi yerlerde sürünen gerizek@alılarız.
En doğru olan sensin, en kültürlü olanda sensin. Hadi sağlıcakla kal. Artık yazma başka şey lütfen. - +1 yıl
"""Seninle yaşayanlar için üzülüyorum sadece""Klasik kadın utandırma manupilasyonu hiç sekmez. Olayı kişiselleştir utandırarak duygusallığa çek ve zarar ver. Yapmayan kadın yok 🤣🤣Olayın benimle alakası yok Neyse peki umarım izlediğin gösdüğün okuduğun herşeye balıklama atlamassın bundan sonra Doğruluğunu bir araştırırsın.
- +1 yıl
Çok büyük ders aldım teşekkür ederim :)
+1 yılÇünkü kadınlar ekonomik yönden erkeklere mahkum bırakılıyor , o yüzden ekonomik özgürlüğü eline alamamış kadınlar susmak zorunda kalıyor , ortada kalırım muhabbetine.
Ama çalışan güçlü bir kadın ihanete asla göz yummaz.
Cinayeti genelde erkeklerin yapma nedeni ise, kadın bedeni daha özeldir, bunu kaldırmak daha zor oluyor onlar için ve ataerkil bir toplum olduğumuzdan namus denen şey sadece kadına aitmiş gibi cahilce bir algı var
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin bir çoğu şiddete meyilli yaratıklardır. Bu yüzden muhatap olunan erkeği iyi seçmek ve tanımak gerek.
30 Yorumla
+1 yılikiyüzlüler
ama kendileri yapınca bi de haklı olurlar... toplumun erkeklere büyük (!) ayrıcalığı işte
10 Yorumla
+1 yılOnların kafa şöyle ben yaparım o yapamaz bunlarda toplum da erkek statüsünde geziyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aldatildigimi hiç görmedim ama aldatmış olabilirler ayrılık olunca bitiyor zaten o arada aldatılmış sayılır mı bilmem. Evliyken hazmetmek zor
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden hazmetmek zor
Soran+1 yılNeden hemen eskort gozüyle bakiyorsunuz? Peki aldatan erkeğe ne diyelim
Soran+1 yılDefol yorumumdan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmayı kesinlikle savunmuyorum fakat şu bir gerçek ki aldatılan taraf aldatılmayı hak etmiyor. Ne olursa olsun defol git ayrıl aldatmak nedir ulan
09 Yorumla
Soran+1 yılBelki kadin bosanmaktan korkup yasak iliskide yasayabilir bir sorun mu
- +1 yıl
Boşanmak isteyen kişi gerçekten istiyorsa boşanir kimse kimsenin gururu ile oynama hakkını kendinde bulamaz. Yasak ilişki tasvip etmiyorum
Soran+1 yılSen neyden bahsediyorsun? Bir sevgiliyken bile kiz ayrilsa dayak atilıyor nasil bosanma cesaretleri olsun
- +1 yıl
Bu yüzden eğitim şart ülkenin eğitim oranı düşük olduğu için bu tarz olaylar Yaşanıyor.
Millet kendini Yeşilçam filmlerine odaklamış ya benimsin ya kara toprağın narası atıyor halbuki otur konuş al karşına istemiyorum de bitsin gitsin
Soran+1 yılBoyle insanları daha yabanci erkeklerde bulabiliriz ben boyle bir turk gormedim
- +1 yıl
O durumu bizzat yaşadım yaptığım da bu şekilde oldu kimse için hayatımı karartmayı göze alamam
Soran+1 yılOlan hep bu turk erkeklerinde var ben hic bir alman karisina el kaldirdini bile görmedim
- +1 yıl
Almayanda mi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılBabam alman
+1 yılOlabilir diyorum ayrılıyorum. Cinnet çıkaracak bişe yok. Her insan her insana göre değil
03 Yorumla
Soran+1 yılBk burada haklısin umarim evlenince karın eger seni aldatirsa umarım tepkini bu sekilde korursun
- +1 yıl
Üzülürüm çok üzülürüm. Ama hayatımdan çıkarırım. Sanırım 1 2 sene depresyon yaşarım sonra başka birini bulurum. Başkasının hatası yüzünden kisiligimden taviz vermeye gerek yok
Soran+1 yıl👍👍
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tartışmaya pek açık olmayan namus meselesi nedeni ama haklı ama haksız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAtaerkillik, kültürümüzdeki erkek seviciler, namus bekçileri vs
00 Yorumla Yooo ben aldatıldım 2 v içtim kendime geldim sorun yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının aldatması kanlı biter erkeğin aldatması boşanma dairesinde biter çok ihtimalli bir durum bu onlarca sebep var
08 Yorumla
Soran+1 yılBende bunu diyorum neden kanli bitsin sizi cekmek zorunda mı başka bir hayat kurabilir
Cevap sahibi+1 yılKadın beyni zihniyeti iç güdüsü olumsuz bir şeyi kolayca normal karşılayabilir ama erkek beyni zihniyeti iç güdüsü asla kolay karşılamaz olumsuz bir durumu erkek olumsuz bir durum da normalinden iki kat daha fazla Tahrik olup güç kazanır ve kendini kaybeder ve aşırı hırçın zarar verici olur erkekler o anki aksiyon da duygusal boyutdan daha çok mahrem boyutunu düşünür işte bu mahremiyet konusuda araya girince kan gövdeyi götürmesi çok olası olur
Soran+1 yılO zaman hiç evlenmeyelin
Cevap sahibi+1 yılSen yanlış yapmadığın sürece ne sorun çıkacak ki sonuçta karşı tarafın tavrı tutumu sana bağlı bir durum
Cevap sahibi+1 yılHer ne olursa olsun bir erkeğin asla piskolojisiyle oynamaya kalkma çünkü erkeğin piskolojisi kadınınki gibi yumuşak değildir
Soran+1 yılKadin boşaninca bile tepki veriliyor daha ne yapalim
Cevap sahibi+1 yılTabi o tür erkekler de var onların da piskolojik sorunu yok değil anlaşmalı boşanma şart yoksa dediğin gibi saplantı yapanlar da var
Cevap sahibi+1 yılBundan 10 yıl önce komşum olan kadın kocasını aldatmışdı ikisini de sakat bırakmışdı erkek aldatsa hiç Bir şey olmazdı o değil aldatılan erkek olunca sadece kadınının kanı akmıyor erkeğinde kanı akıyor hiç affı olmuyor 😄
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılpardon da bu kendine yedirebileceğin bir durum mu sence?
olayın kadını erkeği de yok.04 Yorumla
Soran+1 yılKadınlarda tabiki yediremaz fakat gidipte erkekler gibi fiziksel şiddet cinayet islemiyor
- +1 yıl
bu söylediklerini savunduğum falan yok da aldatılmakla aldatmakla ne alakası var.
Soran+1 yılNeden bir erkek 3 kuma almasi normal gorülürken neden bir kadina 3 erkek düsnesin ne problem var
- +1 yıl
ben hiçbirini savunmuyorum ki.
tek eşlilikten yanayım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla hiç değmez bur pislik için neye o tür şeye girecegim
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Cevap sahibi+1 yılS. ktir gir der gönderirim. Kendi canıma yazık
Gizli Üye(36-45)+1 yılcuckold erkekler var onlar sıkıntı cıkarmıyor. bence aldatan kadın candır
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkek egemen bi toplumuz
11 Yorumla
+1 yılAdi üstüne erkek oldugu icin şapşik
04 Yorumla
Soran+1 yılAl bir kendini bir sey sanan erkek
- +1 yıl
Ha gayret ablacim çözeceksin bu durumu sende o işigi görüyorum :D
Soran+1 yılBir erkek 3 kuma alabiliyorken eskiden ve bu normal gorunurken neden kadına 3 erkek dusmesin ne problem var
- +1 yıl
Ablacim bu ülkede izahi olmayanin mizahi oluyor, koy popoya gitsin be :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmasin aldatilmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Erkekde kadinda yaparsa cinayetle bitebilir kbmisin kimse
Soran+1 yılErkekte demek istedin herhalde çogunlukla erkekler cinayet olaylarına yatkin
- +1 yıl
Evliyse delirip olabilir anca ama mantikli bi tarafi yok
- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar da bal gibi yediremiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılHic haber filan okumadin herhalde? Yediremese bile sonu olümle bitmiyor emin ol
- +1 yıl
tabi efendim :)
Soran+1 yılSiz aninda fiziksel siddetle karsilik veriyorsunuz kadin yediremesede ne yapabilir hiç bir şey yapamaz bosanip cekip gitmekten baziları bundan bile rahatsiz oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü ya benden iyi bwcerdiyse dusuncesidir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSes çıkarmayan kadınların aptallığı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadınlar aldatmaz algısı var çünkü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendilerinde gurur varya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. işin içinde başkasının çocuğuna bakmak var. ondan
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka? Evliliktede olabilir sevgililiktede bir takintiniz var
Soran+1 yılIlla para olmasi gerekmiyor o kisi eşini sevip mutlu yaşatiyorsa gerisi yalan
İkisi de ekstrem şeyler, ortası lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadınların suçu çünkü sessiz kalmamalısınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gavad erkekleri tercih edin siz de
010 Yorumla
Soran+1 yılTercih yapilacak bir durum yok ki hepsi icinde bir g*vatlik taşıyor
Soran+1 yılNeden kadinları sınirlandıriyorsunuz anlamadim? bir erkek kadini aldatmakta ne kadar rahatsa kadin boyle olmali
- +1 yıl
Sınırlandırmıyorum bak söylediğim şeyde bi sınırlandırma yok aldatmak yerine tek gecelik ilişkileri tercih edin diyorum istediğiniz kişilerle istediğiniz kadar birliktelik yaşayabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum 1 kadını hayatıma alıp onunla yetinmek bana göre değil o yüzden gecelik partnerlere yöneliyorum
Soran+1 yılMutluluklar dilerim
Soran+1 yılFarkkndamısin hala ayni şeyi savunuyorsunuz neden bir erkek 3 kadinı kuma olarak almak normal görülurken neden bir kadina 3verkek düsmesin hayat size kolay
Soran+1 yılAnlayamiyorum sizin beyniniz nasil calısiyor? Neden bir kadin normel gorup ayrilirken erkekler rahatca ayrilamiyor
- +1 yıl
Rahatça ayrılan erkekler de var kendini heba etmeye değmez diye düşünüyor ki öyle olması da gerekir. Bi video izlemiştim gerçek hayattan alıntı. Kadının eşi işten erken dönüyor eve geldiğinde karısını başka bi adamla yatakta yakalıyor hiç ses çıkarmadan gidip salonda açıyor televizyonunu izliyor. Sonra erkekle kadın odadan çıkıyor ve karşılarında kadının kocasını görüyolar. Koca tek kelime konuşmuyor kadın da haklıymış gibi erkeğin konuşmamasını kendine yediremeyip bide adama çıkışıyor bağırıyor çağırıyor. Yani ses çıkarmayan erkek olunca da üste çıkmaya çalışıyorsunuz haklıymış gibi.
Aldatmayan erkek aldatılırsa yediremez
02 Yorumla
Soran+1 yılEe kadin her gün mu aldatilıyor sanki o da yediremez
Erkek düşünmeden yapar kadın ise planlı yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılPlanla ilgisi yok bunun bir erkek neden aldatilinca daha çok tepki veriyor sezsizce olayı bitirmiyor
Soran+1 yılAldatan niye düşunsun zaten seni umursamiyor ki aldatiyor ne bekliyorsun
Ben de yediremedim erkek miyim?
00 YorumlaCinsiyet fark etmez beybi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sacmalik
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.
+1 yılAtaerkil düşünce
00 Yorumla
+1 yılAtaerkil toplum
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?