Erkekler neden aldatılmayi kabullenemiyor?

erkek arkadasim beni aldattığını, benim yapmadığım seyleri yaşamak isteyip baska kizla yaşadığını söyledi. Özür diledi falan. (Ben suphelendim ve üstüne gittim oyle soyledi. Gelip vicdan azabi çekip soylediginden degil yani) Bir sey demedim. Hicbir sey demedim. Ayrıldık demedim, sadece o an ordan ayrıldım.

Sonra wp den uzunca mesaj yazmış. Benimde seninle konusacaklarim var dedim. 1 hafta sonra kadar buluştuk. Madem itiraf ettin bende edeyim. Bende seni aldattim dedim.(aslinda aldatmadım)

tuhaf bir gülümseme yapti, sanki tek ona muhtacmisim gibi. Ciddi oldugumu gorunce gercekten mi, ciddi misin dedi. Evet. Ikimizde ayni b*kuz aslında. Insanlar bazen heyecan olsun diye bazende partnerde bulamadıklarını yaşamak isterler. Tipki senin yaptigin gibi benimde yaptığım gibi dedim.

Ciddi ve biraz sinirli bir ifadeyle bende ne bulamadin ki dedi. Eksiklerini saygi cercevesinde anlattım. Ben anlattikca bozuldu. Tamam yeterli dedi. Sende bende madem birbirimizde bulamadigimiz seyler var neden beraber olalim o zaman? Ikimizde aradigimizi buldugumuz kişilerle olalım boyle ayri gayri, gizli olmuyor dedim.

Bence de bir o**puyla takilmak istemem dedi. Bende sende p*csin ve o**pu dedigin kizlara layık olacaksin her zaman, takildigin kizlarin seni aldatmayacagini hicbir zaman bilemezsin. Allah dagina gore kar veriyor oyle degil mi?

Kizlar bunu karda izini belli etmeden yaparlar. Siz erkekler gibi yakalanmazlar. kimbilir kimler tarafindan boynuzlandin da haberin yok. Olmayan yatak performansınla boynuzlanman normal. Bence önündeki kes at, bir işe yaramıyor çünkü dedim.

Biraz agir oldu farkindayim normalde boyle laflar etmem ama hem beni aldatmış, hem hala iliskiye devam edelim diye mesaj atıyor, hemde onu aldatan bir kiz olunca o**pu diyor hemen.

Zaten bu kelimeyi dedikten sonra bel alti vurmaya basladim. Yoksa konusma kufursuz ve normal seyrinde ilerliyordu. Ne zaman kendisinin yaptigi normalmis gibi davranip benim yapmam (yapma ihtimalim) zoruna gitti ve hakaretler etmeye basladi bende kayis koptu orada.

Bazi erkekler ayni sey kendilerine yapilinca ya da yapilma fikri bile rahatsiz ediyorsa ona gore davransinlar. Gercekten ben erkegim yaparim kafasi kadar igrenc bir kafa yok. Bu arada tekrar söylüyorum ben aldatmadim, boyle karaktersizlikler yapmam. Sadece ben nasil uzulduysem, beynimden vurulmuşa donduysem o da oyle olsun istedim.

Erkekler neden aldatılmayi kabullenemiyor?