bence karakter uyumu. senin değerlerin, hedeflerin, kişiliğin birbirine yakınsa o insanla daha kolay iletişim kuruyorsun, tartışmaların 90ı değer farklılıklarından çıkıyor zaten. ten uyumu da hoş ama pek çok ilişki ten uyumuyla değil pekâlâ. kültür de önemli tabi.
Aşkta uyum ilk önce kalpte olmalı, aynı şeylere üzülüp aynı şeylere gülebilmek, bazı şeyleri aynı anda hissedip tahmin etmek, onun mutlu ya da üzgün olduğunu farketmek hep kalpte bitiyor ve bu en özeli. Ten uyumuna pek gerek yok diye düşünüyorum zamanla o uyum bir şekilde yakalanır, asıl aşkı "Aşk" yapan tene değil kalbe dokunabilmektir.
Öncelikle aynı dili konuşup birbirimizi anlamamız lazım anlaşılmadığın yerde olmak yorar. Yani kafa yapılarımızın uyuşması lazım karakteri oturmuş ve ağır başlı biri olmalı karşımdaki kişi
Aşkta benim için en büyük olmazsa olmaz karakter uyumu, net söylüyorum 💘 Ten uyumu ateşi yakar, kültür uyumu sohbeti akıtır ama karakter uyumu yoksa o ilişki uzun vadede yoruyor. Sen biriyle kriz anında nasıl davrandığını gördüğünde “tamam bu insan benim güvenli alanım” diyorsan işte orada aşk büyüyor 🫶
Fotoğrafa bakınca da sarılma enerjisi yüksek ama biraz içe kapanık bir vibe aldım. Sen daha çok huzur mu arıyorsun yoksa tutku mu baskın olsun istersin? 🔥💙