Aşk İlişkileri Aşkta burç uyumu önemli midir? Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Cevaplar gelsin Aşkta burç uyumu önemli midir? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,2b cevap paylaştı. hayır önemli değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Önemli çünkü bazıları asla bir arada yapamaz 0 2 Yorumla Alpagu16 +1 yıl Peki Yengeç burcu kadını ile Balık burcu erkeği yapar mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet su burçları biribirinin dilini anlar Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben inanmıyorum ben yengeçtim eski sevgililerim aslan ikizler öte beriydi hepsi harika ilişki geçirdiler hala arayıp soran var 😂 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl her şey uydu da olay burç uyumuna kaldı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kesinlikle önemli. Mesela bir Oğlak kadini ile yay erkeği Ol mu yooorrr 0 3 Yorumla Yusufurkan27 +1 yıl Mesela ben Akrep erkeğiyim. Hangi burçlarla uyumlu olurum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Yusufurkan27 oğlak Yorumla Yusufurkan27 +1 yıl koç olmaz mı :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı. Hayır önemli değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
hayır önemli değildir
Önemli çünkü bazıları asla bir arada yapamaz
Peki Yengeç burcu kadını ile Balık burcu erkeği yapar mı?
Evet su burçları biribirinin dilini anlar
Ben inanmıyorum ben yengeçtim eski sevgililerim aslan ikizler öte beriydi hepsi harika ilişki geçirdiler hala arayıp soran var 😂
her şey uydu da olay burç uyumuna kaldı
Vala ben burcuna ayrı aşık oldum. takiyorum abi napim yane
Kesinlikle önemli. Mesela bir Oğlak kadini ile yay erkeği Ol mu yooorrr
Mesela ben Akrep erkeğiyim. Hangi burçlarla uyumlu olurum.
@Yusufurkan27 oğlak
koç olmaz mı :D
Hayır önemli değil
Önemi yok
Asko çok onemli
Önemsiz
Hayirrrr
Hayir bence