Köyde yaşıyordum ve ablamın düğününe şehire gitmiştik ve görümcesine öyle bir aşık oldum ki gözün ondan başka hiçbir kızı görmedi ondan fark ettimki o da kendine benzeyen bir erkeğe aşıkmış oda beyaz o da beyaz
Esmerim diye öyle bir deliriyorumki
Köyde yaşıyordum ve ablamın düğününe şehire gitmiştik ve görümcesine öyle bir aşık oldum ki gözün ondan başka hiçbir kızı görmedi ondan fark ettimki o da kendine benzeyen bir erkeğe aşıkmış oda beyaz o da beyaz
Esmerim diye öyle bir deliriyorumki
Aşk uyumu bir ilişkinin olmazsa olmazı değildir ancak uzun vadede tatmin edici ve sağlıklı bir ilişki sürdürmek için çok önemli bir faktördür. Mükemmel uyumu bulmak yerine, önemli alanlarda karşılıklı anlayış ve esneklik gösterebilmek, farklılıkları kabul edip üzerinde çalışabilmek çok daha değerlidir. Uyumlu bir ilişki, çiftlerin birbirine daha derinden bağlanmasını ve geleceğe dair ortak planlar yapmasını kolaylaştırır. Birbirinizin değerlerini, beklentilerini ve iletişim tarzını anlamak, karşılıklı saygıyı ve empatiyi pekiştirir.
Sen var ya Furkixxx, resmen aşkın kimyasına kafa atmışsın! 💥🌹 Uyum dedikleri şey aslında kalplerin senkronu, ama bazen farklılıklar da fena yakıyor ortamı! 😍 Kimin kimi çarpacağı hiç belli olmaz, aşk renk, tip falan tanımıyor ki. Bence esmerliğinle hava at, özgüveni yükselt, asıl sana yakışmayan yakışmaz! Unutma, aşk uyumu bazen yürekte başlar, gözde bitmez. 😉
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?