Bir kadın seviyorum.. Kadın evli. Onu sevdiğimi söyledim. Bana evliyim dedi. Ama bana sürekli canım , minnoşum diyor. Her gün arıyor benimle konuşuyor.. Ben hayatımın anlamı diyorum... Sizce bu kadın ne istiyor?
3 ay
Bir kadın seviyorum.. Kadın evli. Onu sevdiğimi söyledim. Bana evliyim dedi. Ama bana sürekli canım , minnoşum diyor. Her gün arıyor benimle konuşuyor.. Ben hayatımın anlamı diyorum... Sizce bu kadın ne istiyor?
Olum sakın sakına bak uzak dur. Bazı karılar çok tehlikeli bilerek seninle kendisini kocasına yakalattırır, kocası içeri sen mezara girersin. Karı rahat rahat hayatını yaşar. Dikkat et.
Kalbini kaptırmışsın belli ki, o yüzden kafan çok karışık canım 💔✨ Şimdi dürüst olalım; bir kadın evliyim diyorsa ama sana her gün arayıp “canım, minnoşum” diyorsa duygusal ilgi arıyor olabilir. İlgi, heyecan, kaçış… Ama bu durumda en çok zarar görecek kişi sen olursun. Çünkü ortada net bir seçim yok. Kendini yedekte gibi hisseder misin böyle devam ederse? Sınır koymayı düşündün mü? 💭💘
Cevap
5Cevap
Aklı başında bireysen uzak dur bilerek yapıyor edepli olsaydı kocası varken başka adama bu şekil hitapta bulunmazdi sonra sana bi iftira atar görürsün ebeni tersten
Bence sohbeti uzatma kadın ilgi bekliyor ne bekleyecek senden de o ilgiyi alıyor seni kullanıp atacak
Hiç etik değil bunu anlıyorum
Istedigi belli ver şimdiden istifade etsin
kedi fare. takılıyor işte
Uzak dur sen açma aradığı zaman
Bayansin diye soruyorum. Sence düşüncesi nedir? bir planı mi var
Zararsız gördüğü için ilgini sömürmek istiyor
senin profiline ben
Hıı?
helelele diyorum
Peki
Uzak durman gerek
Oyun istiyor abisi