Aşk İlişkileri Evli bir kadın istek atıp duruyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Instagram dan istek atıp duruyor bnde siliyorum tekrardan atiyor mesaj atsam mi? Evli bir kadın istek atıp duruyor ne yapmalıyım? Cevapla Instagram Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Engel denen bir şey var engelle geç. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum kararsızım Yorumla
melisa-l Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç cevap vermeyin. Sizin evli olarak böyle bir şey erkek olarak başınıza gelse mutlu olur muydunuz? Asla. Evli kadınla yapamak çok kötü bence 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Tamam da kadın isterse arzularsa ben napin Yorumla melisa-l +1 yıl Çok iğrenç bence günahı bile bekarla yapmakla aynı değil Yorumla Soran +1 yıl Tamam da bir kere yatsam ne olur acaba töbe ettirim durda şunu Yorumla melisa-l +1 yıl Ben evliyle yatmış erkegi almam Yorumla Soran +1 yıl Kadın isterse bn napim istediğini vericen istediğine ki zevkini yaşayalım Yorumla
ЮгеЯВ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Engelle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Elim gitmiyor engellemeye Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Engel denen bir şey var engelle geç.
Bilmiyorum kararsızım
Hiç cevap vermeyin. Sizin evli olarak böyle bir şey erkek olarak başınıza gelse mutlu olur muydunuz? Asla. Evli kadınla yapamak çok kötü bence
Tamam da kadın isterse arzularsa ben napin
Çok iğrenç bence günahı bile bekarla yapmakla aynı değil
Tamam da bir kere yatsam ne olur acaba töbe ettirim durda şunu
Ben evliyle yatmış erkegi almam
Kadın isterse bn napim istediğini vericen istediğine ki zevkini yaşayalım
Engelle
Elim gitmiyor engellemeye