Kişilik & Karakter Evli bir kadın sınırlarımı zorluyor ne yapmalıyım? Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Evli bir kadın sınırlarımı zorluyor ne yapmalıyım? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. uzak dur işte 0 0 Yorumla
Tekbaşınakız Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Uyar. Dinlemezse kocasıyla nazikçe konuşup durumu anlat. 1 0 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Demek ki fırsat kollamışsın, son işlemden önce vicdan rahatlama operasyonları yapıyor ve cesaret bekliyorsun. 1 2 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Hayır Yorumla AsteriaTitan +1 yıl Peki, inandım. Bol şans Yorumla
nicksevmeyenadam61 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Evli bir kadının radarına nasıl girdin merwk ettim 0 0 Yorumla
Bilmiremjsjdeijdjf Takip Et Xper 6 Yaş: 100 , eic 100% +1 yıl Takma 2 2 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Tahrik var Yorumla Bilmiremjsjdeijdjf +1 yıl Yav ne diyim ya bilemedim Allah affetsin Yorumla
ebruderleer Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl her kuşu diktin bi leylek kaldı abi zaten 1 1 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Ne alaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl yani 2 6 Yorumla Mrbrawn +1 yıl Öyle işte anla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Mrbrawn +1 yıl İstiyor benden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E ver Yorumla Mrbrawn +1 yıl Zina olur Yorumla Minimarketks +1 yıl Verdin mi hiç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uzak dur işte
Uyar. Dinlemezse kocasıyla nazikçe konuşup durumu anlat.
Demek ki fırsat kollamışsın, son işlemden önce vicdan rahatlama operasyonları yapıyor ve cesaret bekliyorsun.
Hayır
Peki, inandım. Bol şans
Evli bir kadının radarına nasıl girdin merwk ettim
Takma
Tahrik var
Yav ne diyim ya bilemedim Allah affetsin
her kuşu diktin bi leylek kaldı abi zaten
Ne alaka
zorla nolacak
Kötü olacak
Nasıl yani
Öyle işte anla