Evde bile şort giydirmiyor zaten disarda giyinmiyorum açık olmama rağmen. evde balkona cikarsin biri gorur falan giyme diyor ama boyle daha rahatim diyorum. Istemiyorum diyor ne yapmaliyim?
Ya zaten dışarda öyle gezmemeni istemesi bence normal. Ama evde de giyebilirsin ya sonuçta kocan görecek sadece. İlerde eşim olursa evde istediği gibi giyinebilir😃
Kardeş falan sen hayırdır ya. Bir de emrivaki yapıyor. Hey Allahım ya. . gizleniyorum ve anlatacak bişey yok. Git allahini seversen problemli misin yavrum sen. Tövbe ya. Engelle yorumu kaldır
Sen problemli misin 1 saatdir yazcam da yazcam da yazma o zaman. Sen diyorsun fikrim var soyle diyince emrivaki mi oluyor. Zaten eline kalvyeyi zorla vermiyor kimse
Yok bunu yapan kadınlar bilmem nasıl kadınlar. Yahu sen evliliğin için kocan için yapacaksın. Benim fikrim bu değil. Ne olursa olsun gerekirse striptiz direği dik yatak odasına yeter ki kadının mutlu olsun. Ee sen de bunu kullanarak bir şey yapmak isteyebilirsin yaptirabilirsin bu gayet normal. Kocan çünkü o senin sevgilin değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kıskanç biraz ama
Başka davranışları var mı
Telefonunu karistirirmi
Telefonu geç açsan niye diye sorarmi
Vb şüphe içeren soru sorarmi
Yok ya o kadar degil
O zaman izah edin konuşun
Ya zaten dışarda öyle gezmemeni istemesi bence normal. Ama evde de giyebilirsin ya sonuçta kocan görecek sadece. İlerde eşim olursa evde istediği gibi giyinebilir😃
Kocan seni çok seviyor bence burda sana özele gel diyenlere güvenme sakın amaçlari belli
Tabi ki hicbirine gitmiyorum buradakilerin cogunun niyeti bu zaten.
Sana güvenmiyor ve sanırım aşırı kıskanç kapalı olsan anlarımda neyse
Evlenmeden önce de böyle değilmiydi
Ya zaten disarda giymiyorum evde niye sorun ediyor
Onu demiyorum kısıtlama huyu muhtemelen önceden de vardır
Disarda hic curetkar giyinme huyum yok ki zaten
Bence alışır ya güzel dille anlatın anlayış gösterir
Çok kötü la
Dışarda olanı anlarımda evde saçma
Evde giymene neden izin vermez ya çok saçma
Balkona cikarsin millet gorur diyor
Çok saçma bir düşünce yapısı. Ee görse ne olacak tövbest
Ama yine de sıkıntı sende ipleri tamamen elini vermişsin. Şimdi ufak ufak geri al o ipleri. Bir şekilde. Bunun için de yatak odasını iyi kullan
Ben basit bir kadin gibi yatak odasini kullanmam
Bu basitlik değil bence
Nedir sence bu işi yaparken bir sey istemek icin yapmak tam bir basitlik.
Çok farklı bakıyorsun olaya. Neyse tamam yapma öyle şeyler
Yok gayet dogru bakiyorum bu isi karsilik karsiliginda kimler yapar biliyorsun.
Hayır öyle değil işte offf. sadece renk katacaksin hepsi bu
Açik konuş kardeşim. Cok lafi dolandiriyorsun.
Farkettim ki açık konuşursam yanlış anlayacaksın o yüzden boşver. Yapacak bişey yok kabullen şort giymemeyi asla ipleri elinden alma.
Acik konus niye yanlis anliyim yardimci olan herkese tesekkur ediyorum. Konus da bir care buliyim
Fikir öneriyorum ve bu fikri çok dar düşünüyorsun geniş bak hayata.
Dinliyorum ben fikrini tam anlat
Şimdi fikrimi tam anlatırsam bu sefer burdakilerden linç yerim boşver boşver hicbisey demedim farzet 🤣
Kardeş beni cildirtcak misin? Bu platform bunun icin var anlat hadi.
Kardeş falan sen hayırdır ya. Bir de emrivaki yapıyor. Hey Allahım ya. . gizleniyorum ve anlatacak bişey yok. Git allahini seversen problemli misin yavrum sen. Tövbe ya. Engelle yorumu kaldır
Sen problemli misin 1 saatdir yazcam da yazcam da yazma o zaman. Sen diyorsun fikrim var soyle diyince emrivaki mi oluyor. Zaten eline kalvyeyi zorla vermiyor kimse
Yazıyordum hemen zipladin bağırıp çağırdın basit miyim ben falan filan. Tövbest
Ne bagirdim cagirdim ya klavyeden yaziyoruz. Tamam lutfen yazar misin?
Yok bunu yapan kadınlar bilmem nasıl kadınlar. Yahu sen evliliğin için kocan için yapacaksın. Benim fikrim bu değil. Ne olursa olsun gerekirse striptiz direği dik yatak odasına yeter ki kadının mutlu olsun. Ee sen de bunu kullanarak bir şey yapmak isteyebilirsin yaptirabilirsin bu gayet normal. Kocan çünkü o senin sevgilin değil
Ben kariyer sahibi bir kadinim bu beni uciz gostermez mi?
Millete anlatirsa rezil olurum.
Hayır tabiki de göstermez. Senin kocan bu ne anlatacak ya
Boyle bir seyi o asla benden beklemez. Alay edip millete anlatmasindan korkuyorum.
Hayır hayır alay etmez de söyleyeceğim şeyler alay edilecek şeyler de değildi. Sadece renk katacaksin
Sagol da ben bunu yapamam. Gurursuz degilim
Bak bunun gurursuzlukla alakası yok. Gerçekten. Beni dinlersen 10 gün içinde şort giymene bişey derse gel istediğini söyle
Bu kadar tepeme çıkarma kendi sınırlarını çiz
Ben de dedim ama simdi sirf bunun icin de huzurumu bozmiyim dedim
İyi de bununla sınırlı kalmaz ki baktın gördü senden tepki almıyor adam her konuda bastırır seni
O kadar uzun boylu degil disarda calisiyorum zaten
Sen bilirsin
dışarıda karışmazken evde mi karışıyor
Disarda zaten giymiyorum iyi oku ya
kıskanıyor nesi garip bunun anlamadım
Evde şort giymemek kiskanclik mi evde giymeyip nerede giyecem
belki balkondan biri görür diye demiştir
ben eşime evde bir şey giydirmem :D
Ne yani sen de mi sort giydirmiceksin bu erkeklerkn kafasi nedir ya? Ev kadar rahat olmalik yer var mi
hayır yanlış anladın çıplak gezsin isterim evde
Sizin de bir dengeniz yok ya sana da yuh yani
hatunum değil mi ya sürekli bakmak istiyorum
Tamam da bu kasin ev işi yapmiyor mu nasil rahat edicek oyle de sacma
yapmadığı zamanlarda
Çok yobazmis sana bişey sormak istiyorum
dışardaya birşey diyememde evdekine alışır bence
özel zor bir konu uzun
Sebebi ortada
E yuh yani