Karın sıkılaştırmak için ne yapmalıyım?

merhaba arkadaşlar. Ben 2 yılda yaklaşık 65 kilo verdim. Ve eylülden beri de fitnessle uğraşıyorum (öncesinde de sporla verdim yürüyüş ve evde yapılan egzersizle). Bacağımdaki ve kolumdaki sarkıkları kasla doldurarak çok güzel bir hale getirdim, çatlaklar da gözle görülmeyecek boyuta geldi bu bölgelerde. Lakin karın öyle olmadı. Karnımdaki çatlaklar hala kötü ve hala yumuşama var. O bölgede cildim elastikiyetini toparlayamıyor. Deri sarkmam yok çok şükür. Ayaktayken karnım dümdüz zaten. Lakin öne eğildiğimde deri kendini salıyor. Kadın doğum doktorum karnımı gördüğünde sporu kolajen ve kremle destekleyerek sıkılaşmayı sağlayacağımı fakat bunun için yıllar gerektiğini (en az 3) söyledi, ameliyatlık bir durumum da olmadığını söyledi. Zaten ameliyatlar maalesef çok pahalı ve süreci çok teferruatlı. Bence de yok, o öne düşen deriyi kasla doldurmalıyım. Bu süreci nasıl hızlandırabilirim? Ameliyatsız yöntemler nedir? G5, ems gibi cihazlar işe yarar mı? Böyle bir süreçten geçen var mı, ne yaptınız karnınızı sıkılaştırmak için. Karın kası nasıl hızlı elde ederim. Özellikle spor hocalarını ve cilt uzmanlarının önerilerini, yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Karın sıkılaştırmak için ne yapmalıyım?