Ogretmenlik mezunuyum. Esim muhendis. Evliligimizin ilk yilinca ucretli ogretmen olarak calistim. Sonra hem calismak, hem ev isleri hemde kpss ye hazirlanmak zor oldu. Sinavda istedigim puani da elde edemedim. Baya yoruluyordum ve kafam dersleri almiyordu, zonkluyordu.
Ondan sonra calismak yerine evde sinava hazirlanmaya karar verdim. Esimden bu süreçte destek goremedim. Cogu turk erkegi gibi aldigi tek sorumluluk calismak, para getirmek. Mesaisi bitince cevrimdisi oluyor cogu erkek gibi.
Bende ev islerini azalttim. Aile disinda misafirlere musait olmadigimizi soylemeye basladim. Temizligi falan haftada 1, iki haftada bir yapmaya basladim. Yemekler daha aparatif, cabuk hazirlanabilen, buzlukta hazirligimin oldugu gibi seylere yonelttim.
Esimi calismamam rahatsiz etmis olacak ki bunu soylemeye basladi. Evi ne zaman supurdunlere dondu konu. Bir sey istedigimde parani kazansan alirdin demeye getirdi.
Bir tane ornek vereyim robot supurge istedim. Bana da vakit kazandirir, ders calisirken calistiririm siler supurur diye istedim. Atanirsam o zamanda lazim olur diye istedim. Bircok istegime calissan, parani kazansan alırdın demeye getirdi. Kisisel seyler icinde oyle. Bakim vs. Kazanci iyi ev geçiniyor, benden de kismasini gerektirecek bir durum yok.
Cok soğudum arkadaslar. Erkekler boyle mi artik. Cevremde de cogu erkek artik calisan kadin istiyor diye seyler duyuyorum.
Evden cekip gidesim var. Az kaldi. Uzulmekten, esimin dedikleri zihnimde surekli dondugu icin ders calismaya da odaklanamiyorum. Evde olsam daraliyorum. Kutuphaneye gitsem yine oyle. yetersiz hissediyorum. Uzuluyorum, agliyorum. Ne yapacagim bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer