Hayırlı Cumalar herkese ♥️ Ben 2 yıllık evliyim, severek evlendik. 3 gün önce eşimle tartışmaya girdik artık onu sıktığımı bunalttığımı yakasından ayrılmam gerektiğini söyledi çok kırıldım :( bir şey diyemedim böyle durumlarda boğazım düğümleniyor odaya gidip uzandım ağladım. Uyuya kalmışım sabah uyandığımda yanımda yoktu yani gece yanıma gelmemiş saloda uyudu herhalde. 3 gundur ev temizliğini yapıyorum yemeği yapıyorum yiyoruz topluyorum bulaşiklari yikiyorum cayı hazirliyip odama gidiyorum tek başıma takılıyorum. Odada zaten televizyon var dizi falan ciktiginda orada izliyorum eşimde salonda tek kalıyor. Dun gece tam odama gidicem arkamdan geldi nereye gidiyorsun diye odaya dedim. Salonda oturalım bak cips falanda aldım dedi. Bende yok sağol afiyet olsun sana dedim odaya geri girdim. odada takildim uykum geldi uyudum sızmışım gecede yanımda yattı normalde salonda yatıyordu 3 gundur. Sabah uyandım kahvaltı hazirlamaya dönüp dolaşıp benimle uğraşıyor ben ondan uzaklaştıkça o yakınlaşıyor bu benden ne istiyor? Git bunaldım diyipte ne olduda birden birde benimle uğraşmaya başladı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar