Sizce eşim ne istiyor? anlayabilene 100 puan?

Merhabalar, 35 yaşındayım ve eşimle 7 senelik evliyiz. Çok severek evlendik. Geçen yıllar boyunca birbirimizin sevgilisi, en yakın arkadaşı dostu olduk. Gün içinde defalarca telefonda konuşurduk. Beraber gülmekten, seyahat etmekten hep zevk aldık. Bazen mutfaktan salona el ele gittiğimiz olurdu. Masal gibi değil mi? Sanırım her masalın bir sonu var. Eşim birden benden uzaklaşmaya, bekar arkadaşlarıyla fazlaca takılıp, sanki onlara özenmeye başladı. Bu arada ben gayet eli yüzü düzgün, her daim spor yapan, bakımlı, kendi parasını kazanan, ayakları yere basan, dünyanın bir ucuna kalk gidelim dese anında yapabilecek cesarete sahip bir kadınım. Kendimce zeki ve esprili olduğumu bile söyleyeceğim ama fazla ukala algılanmaktan korkuyorum:) Ev her daim temizdir ve fakat çok titiz değilimdir. Yemek desen özel ilgim var, yapmadığım şey kalmaz. Eşim arkadaşlarıyla arada bir bara maça gider, git aşkım derim. Cinsellikte her şeye açığımdır, hatta o çok daha muhafazakardır. Elbet kusurlarım vardır her fani gibi ama bence bir evlilikte istenebilecek her özelliğe sahibim. Bu arada eşim de gayet eli yüzü düzgün, iyi bir işi olan esprili zeki bir adamdır. Neyse, eşim son günlerde bir gözü dışarda tavırlar içerisinde beni ihmal etmeye başladı. En son 10 sene önceki kız arkadaşına facebooktan mesaj attığını ve instagramdan hoppiri zippiri olduğunu gayet net anlayabileceğiniz bir kızı eklediğini de tüm bu tavır değişikliğinden sonra hiç tarzım olmamasına ragmen cep telefonuna yaptığım operasyon sonucunda keşfetmiş bulunmaktayım. Sorduğumdaysa bir anlık oldu, bir niyetim yoktu, kafam karışık, bence ben evliliği başaramıyorum gibi dünyanın en zevzekçe açıklamalarını yapıp tartışma sonucu bekar bir arkadaşına gitti. Hayır bekarın gazı desem, o garibim bana birini ayarla da evleneyim diye yıllardır dibimde dolanır. En son dün adamı oturttum, konuştuk. Karar ver dedim, ne yapmak istiyorsun. Bilmiyorum, hem istiyorum hem istemiyorum diyor. Kafayı yiyeceğim. Bu adam ne istiyor a dostlar?
Sizce eşim ne istiyor? anlayabilene 100 puan?