Eşim bizim için ne yapmak istiyor?

Eşimle evleleneli 6 yıl olacak 2 evladım var 1 evladım engelli biz ailemize çok uzak yerde yaşıyoruz iki çocuğum olduğu için biraz zorluk çekiyordum küçük oğlum aşırı hareketli engelli kızım ise yürümüyor ikisini birden götürdüğüm zorlanıyorum sonra ailem destek olamaya başları 2 yıldır git gel yapa yapa biraz annelerde biraz kendi evimde fiziğe gitti kızım ams cogunlugum kendi ailemin yanında oldu eşimin ailesinden kimse yok karı koca ayrıldılar ikisi de ilişkiyi kestiler bizden esimde arkadaşlarına aşırı düşkün biri olmaya başladı kendi ailem bizi kendi aileme yakın yere taşınmamizi istiyor eşim 2 yıl önce tanışırız demişti sonra vazgecmisti şimdi bir daha tanışırız diyordu yine vazgeçti ailemin yaşadığı yerden ev almayı düşünüyorduk kızım iyi bir fizik görsün yürüsün diye en azından destek kendi ailem var çok şükür ailemi yanındayım maddi manevi hep kendi ailem karşılıyor Ben esimii madde kullandığını öğrendim 2 yıl önce sürekli hep içti üzüldüm kıyamadım bırakır dedim sabır ettim sonra bıraktı 1 yıl icmedi geçenlerde arkadaş ortamı da işteki çalıştığı arkadaşlarına hep içici cani isteyen arada içer geçen hafta yine aldı içti eşim madde kızdım yapma etme yazık günah ben ailemin yanına da 1 aydır varım bir kere bile gelmedi bizim yanımıza eşim de güzel konuştu taşıyacağız merak etme seni seviyorum yuvamız yıkılmasın falan filan güzel konuştu 2 gün önce bugün bu konu açıldı ben taşımaktan vazgeçtim sebep ne işte diyor kızımız için gelecektik sen içtiğin sürece ben yokum dedi eşime kendi bencilliğin yüzünden evlatlarını neden düşünmüyorsun dedim öperek severek kıyafet alarak olmaz dedim engelli kızımız var fedakarlık yapacağız dedim ben kızımı burada her gün fiziğe götürüyorum kızım için yoğun bir süreç içindeyim ama eşim sanıyor ki ben annem bakıyor diye hep rahatım sanıyor bende gelmem dedim diye gelmesen gelme sana yalvaran yok sıktır git deyip her yerden engelledi beni sinirden kudurdum hem madde kullanıyor ben ha taşıncaz he geleceğiz diye söylüyor
Eşim bizim için ne yapmak istiyor?