Eşimle evleleneli 6 yıl olacak 2 evladım var 1 evladım engelli biz ailemize çok uzak yerde yaşıyoruz iki çocuğum olduğu için biraz zorluk çekiyordum küçük oğlum aşırı hareketli engelli kızım ise yürümüyor ikisini birden götürdüğüm zorlanıyorum sonra ailem destek olamaya başları 2 yıldır git gel yapa yapa biraz annelerde biraz kendi evimde fiziğe gitti kızım ams cogunlugum kendi ailemin yanında oldu eşimin ailesinden kimse yok karı koca ayrıldılar ikisi de ilişkiyi kestiler bizden esimde arkadaşlarına aşırı düşkün biri olmaya başladı kendi ailem bizi kendi aileme yakın yere taşınmamizi istiyor eşim 2 yıl önce tanışırız demişti sonra vazgecmisti şimdi bir daha tanışırız diyordu yine vazgeçti ailemin yaşadığı yerden ev almayı düşünüyorduk kızım iyi bir fizik görsün yürüsün diye en azından destek kendi ailem var çok şükür ailemi yanındayım maddi manevi hep kendi ailem karşılıyor Ben esimii madde kullandığını öğrendim 2 yıl önce sürekli hep içti üzüldüm kıyamadım bırakır dedim sabır ettim sonra bıraktı 1 yıl icmedi geçenlerde arkadaş ortamı da işteki çalıştığı arkadaşlarına hep içici cani isteyen arada içer geçen hafta yine aldı içti eşim madde kızdım yapma etme yazık günah ben ailemin yanına da 1 aydır varım bir kere bile gelmedi bizim yanımıza eşim de güzel konuştu taşıyacağız merak etme seni seviyorum yuvamız yıkılmasın falan filan güzel konuştu 2 gün önce bugün bu konu açıldı ben taşımaktan vazgeçtim sebep ne işte diyor kızımız için gelecektik sen içtiğin sürece ben yokum dedi eşime kendi bencilliğin yüzünden evlatlarını neden düşünmüyorsun dedim öperek severek kıyafet alarak olmaz dedim engelli kızımız var fedakarlık yapacağız dedim ben kızımı burada her gün fiziğe götürüyorum kızım için yoğun bir süreç içindeyim ama eşim sanıyor ki ben annem bakıyor diye hep rahatım sanıyor bende gelmem dedim diye gelmesen gelme sana yalvaran yok sıktır git deyip her yerden engelledi beni sinirden kudurdum hem madde kullanıyor ben ha taşıncaz he geleceğiz diye söylüyor
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Senin eşin beyini yakmış durumda madde aldığı sürece sağlıklı düşünemez hücreleri çalışmıyor yaptığı hareketler tamamen maddeden dolayı yapıyor bunun gidip tedavi olması lazım tedavi olmuyorsa ayrılman en doğrusu olur seni ilerde çok mutsuz eder
037 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum çünkü sabah başka akşam başka birde ailemin yanına gelmekte istemiyor benin 2 abim var akrabalarım hep burada ailemden çok korkar yeter ki yanlışı olmasın ben bu zamana kadar hicbirsey söylemedim aileme eşimle yaşadığımız yerde ise sadece eşim ve ben bende düşünüyorum ki oradaki rahat için gelmek istemiyor
Soran+1 yılBen buradayım 1 ay oldu kızım için buradayım bende kendi keyfim için de değil kızım engelli ve yürüyemiyor daha 4 yaşında ben burada çocuğum için uğraşırken onun orada hem madde kullanıp beni suçlamaya çalışması zoruma gidiyor beni suçluyor çünkü ailemin yanına taşınmak istemem sırf rahatımı düşündüğüm için olduğunu sanıyor oysa görüyor beni biliyor
Soran+1 yılO yüzden gelmek istemiyor o zaman neden bana taşıyacağız diyor ki geçen gün içmiş beni aradı beni seviyor musun diye soruyor sürekli beni bırakma seni için oraya geleceğim dedi baya güzel konuştu bugün ise sanki başka adam var karşımda gelmemek için resmen direniyor ev araba var bundan ev almak için satacaktik hatta uğraşıyordu Bi anda eşim bugün vazgeçti satmaktan bana da güzel dille söylüyor bende buraya gelmezsen ben de gelmem diyince Bi anda farklı kişi öldü sanki sıktır git nereye gidersen git gibi
- +1 yıl
Alkol alınca insan duygusal oluyor o duyguyla konuşuyor diğer konuşmalar da madde aldığı zamanlarda sanırım beyin hücreleri ölmüş aptallaşıyor onun için diyorum kesinlikle nekadar seviyorum desede tedavi şartını koy kabul etmedimi onu bekleme sen git boşanmayı içeri ver sen zaten çoçuklar uğraşıyorsun bide bunun üzüntüsünü çekme bence
Soran+1 yılYok içtiği zaman alkol değildi madde almış beni o şekilde aramıştı ve bana aldığını içtiğini söyledi
Soran+1 yılTedaviyi asla kabul etmiyor çünkü istemeyince içmiyor ama işte orada ki arkadaşları hep icici insanlar ben birde 2 yıl boyunca hep içti evde içti hatta bırakır diye sabır ettim hep bıraktı ama ben öyle sandım galiba tedavi istemiyor buraya gel diyorum istemiyor beni oyalıyor şu an her yerden engelledik birbirimizi iyi düşün taşın dedim ya gel ya da bitsin diye bekliyorum suanlik
Soran+1 yılGaliba öyle oldu yazık gerçekten üzülüyorum ama olan çocuklarına oluyor aileme hicbirsey söylemedim bekliyorum şu an ne yapacagimidai da bilmiyorum ailemin eşimin buraya taşınacak diye biliyor çünkü öyle söylemişti gerçekten bilmiyorum nasıl olacak
Soran+1 yılÖyle mi derseniz bırakmaz mi o lanet şeyi hadi beni geçtim 2 evladı için de mi engelli kızı var ne bilim çok yazık gerçekten
Soran+1 yılEşim bağımlı demi gerçekten söylemesi bile çok kötü ama ben çok uğraştım 2 yık boyunca evde içti Bi kere bile onu bırakıp bir yere gitmedim üzüldüm yapamadım olmaz dedim vicdanen çok rahatım şu an gitsem bile üzülmek istemiyorum çünkü elimden gelenin fazlasını yaptım ben çok sabırlı bir insanı aşırı derece hemde Rabbım hep iyi etsin
- +1 yıl
Evet bağımlı ve bırakırım der bırakamaz onun için bastıra bastıra tedavi diyorum.
Benim bi tanıdığım da alkol bağımlısı üstüne maddeye başlamış bu 6 yıl sonra gördüm şok oldum bıraktığım gibi devam içiyor ve çok içiyor 3 çoçuk var eşini çoçuklarını hiç umursamıyor tedavi olmaya ikna ettim 10 yıl içen adam 3 ay boyunca bıraktı inanırmsın o kişi gitti yetine başka biri geldi evrindr çocuklarla eşiyle vakit geçiriyor en son tedaviyi bırakmış tekrar alkole ve maddeye başlamış çok üzülüyorum ama insan bir şey yapamıyor bu insanlar hasta bağımlı ellerinde değil hastaneye yatıp gerekirse bağlayıp tedavi olmaları gerekiyor
Soran+1 yılEşine de helal olsun ki eşini bırakmamış o halde 3 çocuk annesi beyinde bitirmek isteyen bence bitirir gibi geliyor bana ben kendimi biliyorum bırakması için yapmadığım hicbirsey kalmadı dilimde kelimeler bitti resmen ağlamaları yalvarmalarim bırakıp gidemiyorum bile bir yere içer de birsey olur ölür derdim evde kaldım onun yüzünden kızım 1 yıl fiziğe gidemedim Ah diyorum ah hala kıymetimi bilmiyor hala daha ne yapayım ki ben onu gözünde en kötü insanım
- +1 yıl
Bırakmamış ama 3 çocuğa bakıyor zaten bitkin bi durumda kimse böyle yarı yolda bırakılmayı hak etmiyor sen neyapsan da boş gelir çünkü gözü sizi görmüyor aklında tek olan şey madde ve arkadaşları var hiç ne kendimi üz nede peşine düş kader deyip uzaklaşman en doğrusu olur neden dersen zaten uzun yılların gitti mutsuz bi hayat geçirdin böyle bıraksan daha çok yıllların boşa gider olan sana ve çoçuklara olur onun için biran önce toparlanıp kendine bi düzen kurmalısın bunuda çoçukların için yap derim
Soran+1 yılKendi babası ile konuşmayı deneye çegim evet dediğiniz gibi kimse bırakılması hak etmiyor ama istese içmiyor biliyorum çünkü herseyi kendi isteyerek yapıyor istiyor sonuçta yapmasa yapmaz biliyor kendini illa hersey arkadaş mı en azından çocuklarım için yaşarım sadece aklım onlarda olur böyle oldukça ben çok kötü oluyorum kafam hefseyi takıyor bu sefer babası ile konuşacağım baktı eşim bu şekilde davranıyor hala bana zıt gidiyor kendi aileme anlatacağım artık
Soran+1 yılBizi alıp geri götürmesi imkansız çünkü benim hiçbir yere gitmek istemediğimi çok iyi biliyor eşim ben o kadar kararlıyım zaten ben eşime inanmadığım için gitmek istemiyorum ve güvenmiyorum içer yapar eder biliyorum o arkadaşları olduğu sürece hep devam edecek
Soran+1 yıl1 aydır ben buradayım yanımıza hiç gelmedi parayı konuşuyor nasil geleyim yakıt kaç olmuş kızımın ihtiyaçları oluyor biraz pahali şeyler onlara para veriyorum biliyorsun 2.5 3 saatlik uzak yol gelecek en son engelledi işte 2 gündür konuşmuyoruz engellediği gibi kaldı bende heryerden engelledim arayıp sormuyorum bile ne hali varsa görsün diyorum değer vermeyi geçtim o engelli kızı için dünyaları vermesi lazım herseyi yapması lazım benim ailem bana destek kızıma destek Kendi ailesi ortada yok
- +1 yıl
Yakıt bahane maddeye para verebiliyor böyleleri duygusuz oluyor sanırım madde onu bu hale getirdi 3 saat gerçekten mesafe değil insan çocuğu için yoktan yaratır yine gider görür hadi onu da geçtik en azından gidemiyorsun ara telefonda konuş engelleyerek iyi yaptın sana değer vermeyene sen hiç değer verme yıllarca yetirince değer gösterdin sonunda yine tek taraflı oldu her şey
Soran+1 yılTelefonla arıyordu ama öyle sil sil değil günde 2 kere falan ancak kendi evimizde olsak işte bile olsa her gün arardı hergun gördüğü halde burada hem görmüyor hemde sık sık aramıyor şimdi de engelli değer verip sevse zaten beni kaybetmekten korktuğu için bizim için birseyler yapar o bizi kaybetmekten korkmuyor o yüzden bu kadar rahat eşim birde benim ona yalvarıp bizi bırakma beni bırakma dememi bekliyor çünkü bana dedi ki geceler de kavga ettiğimiz zaman benim tanıdığım eşim Kocam ne derse o derdi hep kocasını dinlerdi dedi
- +1 yıl
Eee tabi alışmış bu duruma ben buna neyapsam da bu yalvaracak geri döner bana doğru diyorsun rahatlık ordan geliyor şimdi yarın bir gün farkına varıcak belkide geri dönmen için yalvarır bence neyapıcağını iyi düşün bana sorsan dönme derim çünkü sen yeterince şana verdin ve bu saaten sonra çoçukların daha önemli
Soran+1 yılYok dönmeyeceğim engellendiği gibi duruyor bende öyle aynı şekilde ben suçluyum sanki de trip atan o bütün sorunları hep bana yüklüyor çocuklarına bakamayan aciz Bi insanım onun gözünde bana bu şekilde söyledi zaten kendi ailemde biliyor artık çoğu şeyleri eşimin içtiğini hariç bu davranışlarını biliyor babam aşırı derecede zor tutuyor kendini abimde aynı şekilde babam direk dilekçe ver bununla uğraşma bunda birsey olmaz diyor abimde güzelce konuşulacak olayların ne kadar ciddi olduğunu Okan kavrayacak dedi abimde bakalım ne olacak arıyorlar telefonları açmama huyu var kayinpederimin ve eşimin
- +1 yıl
Alışmış sen nasıl olsa dönüp dolaşıp ona dönersin ya da peşinden yalvarırsın onun rahatlığı bar bence baba doğru söylüyor bu davranışa bi dilekçeyi içeri ver onu hak ediyor sonra o yaptıklarından utansın sen yeterince bu ilişkiyi kurtarmak için anladığım kadarıyla hasta çocuğun olmasına rağmen peşinde koştun çok çabaladın böyle biriyle mutsuz olucuağına yanlız olsan en azından mutlu bi düzenini kurarsın bu arada çok güzel bi ailen var hepsidr senin arkanda duruyor onlar zaten bu madde olayını duysalar ortalığı ayağa kaldırdılar diye düşünüyorum
Soran+1 yılO kadar pis ve inatçı hareketleri var ki eşimin resmen nefret etmemek elde değil kayinvalidem kızdı eşime dün mesaj atmış neden böyle yapıyorsun öyle kızı bir daha bulabilecek misin o kızın merhameti ve vicdanı sende olsa keşke bu evlilik çoktan biterdi o kız sayesinde bitmedi o kızın hayatinida batırdın öyle aileyi bulmuşsun senin evlatlarına bakıyor amacın ne gibi bir sürü şeyler demiş eşim de demiş ki ne olacaksa olsun artık ben herseye razıyım tasinmayacagim biterse bitsin gibi şeyler yazmış sonra babamda eşime yazmış sonra eşim aramış babam biraz kızmış kızının iyiliği için ben burada kendi hayatımı koydum amacın o kızını yürütmek bizden sana zarar gelmez bunu çok iyi biliyorsun gibi çok güzel şeyler söylemiş eşimde haklısın bana doğru söylüyorsun demiş ona rağmen eşim ne engelleri açıyor telefondan nede arayıp konuşuyor benimle bende sonra dedim ki anladım eşimden bana asla hayır yok kendi hayatı için çocuğun hayatını batırmaya razı Bi insanmış ben bunu anlıyorum artık
- +1 yıl
Orayı gelmeyi bahane ediyor o sizi kafasında bitirmiş zaten ne olucaksa olsun bu konuda ne annesini nede senin babayı dinler onlarda durumu bilmedikleri için yapıcı olmaya çalışıyorlar bence sende onları dinleme bu saatten sonra dönse bile senin için zaman kaybı olur ilerde bidaha aynı duruma düşme korkusuyla yaşıyacana şimdiden net kararısınız ver bence kimsenin de karışmasına izin verme bu senin hayatın sonuçta
Soran+1 yılBenim zaten kararlı olduğumu biliyor bildiği için artık çıldırıyor önceden böyle değildin demeye başladı çünkü ben gözümü açtım hep derdim zaten istediğini yap istediğin kadar takıl benim Bi sinirim var o tahammülüm biterse asla. geriye dönmem derdim hep şimdi öyle oldu son zamanlar hadsiz davranışları çok olmaya başlamıştı bende çok dinlendiriyorum göreceksin bak ne yapacağım diye o yüzde beni ailemin yanına göndermek istemediğini başına bunların geleceğini tahmin etti sanırım ben o kadar herseyine dayanmisim insan hatayı kabul eder bir daha yapmaz ama benim eşim davranışlarını geçtim hicbirseyde haksız olmuyor herseyi yapmaya meyilli haya olarak görse. daha yapmaz o yüzden Bilerek yapıyor diye düşünüyorum
- +1 yıl
Senin böyle bi karar alıcağını tahmin etmiyordur kızdın gittin ya diyor nasıl olsa bu bana yalvarıp yakarıp barışır geri döner ama şimdi yeni yeni algılıyordur senin ciddi olduğunu bunu da bi zahmet anlasın sen yeterince tolerans tanımış yeterince üzüntü yaşadın asıl senin derdin sana yetiyor hasta bi çoçuğun var bide aynı anda yuvayı kurtarmaya çalışmışsın iyi ki olmamış boş ver çocukların sana yeter onunla bi ömür mutsuz huzursuz bi hayatın olucağına yarın bir gün bi ev tutar çocuklarınla geçip düzenini kurarsın
Soran+1 yılBabam eşim ile konuştu bu olayların ne kadar ciddi olduğunu anlattı eşime hep akıl verdi tercihini yap dedi eşim de mecbur geleceğim baba demiş dün konuşmalar bugün de beni arıyor konuşuyor orada evler ne kadar kaç para acaba arabayı satacakti araba bize lazım olur ama satmayacak bence köydeki evi sat diyorum hemen satılıyor mu öyle bende kızdım ister sat ister sana sana güvenip asla iş yapılmaz dedim sen benim artık umurumda falan değilsin haberin olsun dedim isteyen herseyini çoktan satar gelirdi sen oyaladin hep dedim ben yine de söylüyorum eve gelmiyorum burdsn çıkmıyorum bunu bilmen yeterli dedim oda sustu zaten birsey diyemedi şimdi çok kararlı olduğuma inandı
- +1 yıl
Şimdi babayla konuştu bide aynı anda kendi ailesi baskı yaptı daha o sana yalvarıcak tam tersine dönecek dur ve izle onların gazıyla gelip evde alabilir ama boş yani kendisi seni mutlu etmedikten sonra evi napıcan dimi yinede sen bu duruma hazırlıklı ol kararını iyi düşün yalvarıp gelirse nyapıcağını düşün ki ilerde yine pişman olma gerçekten hem sana hem çocuklara yazık
Soran+1 yılKendi babası hala bu durumları bilmiyor eşim söylememiş öğrense eşime kizar çünkü eşimin babası eşimin ne yaptığını az çok biliyor ben hicbirsey yapmıyorum ki zaten arayıp sormuyorum bile ne yapıyorsun diye dün Bi konuştuk dedi bana orada evler ne kadar işte araba evi satsam hemen satılır mı o olur mu bu olur mu sanki beni hala geri çevirmeye çalışacak gibi duruyordu bende dedim heeeeee bu tam kararlı dedil sonra eşime dedin sen ne yaparsan ne edersen et sen bana değil benim sana güvenmem gerekiyor evi ben alçak değilim ya sana sen yapacaksın hefseyi dedim elindekilerin sat burdal paran olduktan sonra bulunur ev dedim benim gelmeyeceğini bil beni daha hicbirsey ilgilendirmez umurumda değilsin dedim çünkü artık tahammül edemiyorum herseyine hep sabır etmişim ki sustum ya o hep sandı ki eşim beni ömür boyu böyle çeker ama öyle olmadı 5 yilun sonunda bende tükendiğini anladım şimdi sıra onda istiyorsa herseyi yapar şimdi
- +1 yıl
Daha babası devreye girmedi ailesi sıkıştırcak onların zoruylada olsa sana yaşvarıcak vaatler de bulunacak gerekirse evi de alır bunları kesin yapıcak ama kendi istedi diye değil ailesi zorluyor diye yapçak ister istemez senin ailende barışmanı ister seni zorlarlar Buda doğal çünkü gerçekleri bilmiyorlar ben zannetmiyorum senin baba ya da anne madde olayını duysa seni asla geri göndermezler diye düşünüyorum ev alıyorsa bırak çoçuklarına alsın ama evlilik konusunda iyi düşün derim yine dönüp başa dönme ihtimalin yüksek olur senin için zaman kaybı olur ki büsürü zamanın gitmiş çoçuklar içinde asla kendini mecbur hissetme çünkü çoçukların madde kullanan babası olmasındansa babaları olmasın daha iyi diye düşünüyorum
Soran+1 yılZaten esiminin Bi dediğini dediğini tutmuyor Bi tasincam Bi istemiyorum diye diye konuşuyor geçen gün dedim yine bak zam geliyor herseye bizim araba evde zam oldu satıp gelip buradan ev alalım kızımız ne güzel fiziğe gidiyor havuza başladık hiç boş günü yok dedim ilerliyor dedim dedi ki ben tasinmiyorum tasinmayacagimi iyi biliyorsun dedi bana böyle umursamaz tavır dalga geçer gibi konuştu bende sinirlendim sana bunu son değişim dedim daha da isim olmaz senle dedim ne yapmak istersen yap istediğin hayatı yaşa dedim baktım beni engelledi ben de onu engelledim her yerden sonra hiç ama hiç aramadım oda aradı beni 3 gün boyunca 4 kere falan hiç dönmedim sonra o engellemişti engelli kaldırdı baktım ben engeli kaldıramıyorum oda geri engelledi beni hani arasa bile mesaj atabilir diyorum hala daha hatasını düşünüp de haksız olduğunu görmüyor onun gözünde Ben suçluyum hep geçip bana diyor ki görende seni kızını sırtında taşıyor desi ben de dedim ki sırtımda olmasa bile kucağımda taşıyorum eğer bu kızımız yürüyemezsin sen sırtında taşıyacaksin unutma dedim yok hala daha suçlu benim sen bakamadın bahane üretip gittin iki çocukla fiziğe gitmek çok mu zor sanki çok yoruluyorsun diyo unutuyor ama 4 saat zaman geçirdiğimi birde hareketli çocuğum olduğunu kaç kere goturemedim ben kızımı küçük çocuğum hareketli diye hep kendi derdi götürme bugün diye açıkçası ne o arıyor artık ne de ben aradığı zaman açtım 4 gündür konuşmuyoruz birde benim istemediğim şeyleri yapmaya başlamış tiktoktan asla kızları yakıp etmeyeceksin derdim baktım takip etmeye başlamış sonra Bi kere daha nefret ettim
- +1 yıl
Geçen sana dedi ya ev alalım ordan onlar bahaneydi yok arabayı satarız ev alırız bence onu sıkıştırdı ailesi onun için senle konuşma gereği duydu senin hatan şimdiye kadar neyaparsa yapsın hep affedicisin bak okadar laf saydı söyledi yine konuşuyorsun daha yeni engelledin ama aklın onda engeli kaldırmış mı diye bakıyorsun yol TikTok ta kızları eklemiş bu konuşmasanda kendine eziyet ediyorsun çocukların için de yapma böyle bir insan bu güne kadar çocuklarına fayda olmamış bu saaten sonra zararı olur onun için gerçekten düşüncen de net olmalısın yarın bir gün daha gelicek kapında yalvaracak belki hiç gözünün yaşına bakma çünkü hem sahte hemde senin yıllarını çaldı hiç onu da bekleme çıkart at hayatından gerçekten zamanına ve sanada yazık İnan bana böyle bir kişilik hayatından çıksa senden daha mutlusu olmaz en azından çocukların yanında az çok bi tedavisini yaptırıyorsun kendi düzenini kur artık
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri