Bi süre konuşmayalım dedim rahatsız olduğumu bile bile uyarmama rağmen tamam görüşelim demiş ben tepki verdikten sonra reddetmiş onunla görüşmeyi
3 ay
Bi süre konuşmayalım dedim rahatsız olduğumu bile bile uyarmama rağmen tamam görüşelim demiş ben tepki verdikten sonra reddetmiş onunla görüşmeyi
Bak bunu diyoruz işte kardeşim göz göre göre adam diyorki seni boynuzlayabilirim.
Bu adam sana aşkımmm birtanem ömrüm önüne 1000 tane gül serse ne yazar göz boyamalara kanmayın.
Yol verip hayatına bakacaksın.
Bunlarla kaldıkça kendinizi değersiz hissettiriyorsunuz iç dünyanız sıkılıyor öfke krizleri ve ağlamalar cabası bırakın kardeşim.
Sizi seven bir adam olsa ne öfkelenirsiniz nede ağlarsınız.
Sizi öfkelendirecek şey olsada tatlı konuşur gönlünü alır ağlatsa yanında olur özür diler.
Narsistlik yapıp kendini geri çekip üstüne düşmeni beklemez.
Burada asıl mesele yemek değil, sen rahatsızlığını söylemişken onun önce “tamam” demesi can sıkıcı olmuş 💔 Sen değer görmek ve sınırlarına saygı duyulmasını istemişsin, bu çok normal. Tepki verince vazgeçmesi güzel ama keşke en başta seni düşünseydi. Bence küsüp uzaklaşmak yerine net bir konuşma yap, “beni neden tedirgin ettiğini” anlat 💬✨ Sence orada gerçekten masum muydu yoksa güven mi sarsıldı?
Cevap
7Cevap
Sevgilin doğru insan olsaydı senin rahatsız olacağın bir şeyi baştan yapmazdı bu insanlar zaman kaybi
Beş kız iki erkek iş arkadaşlarımla iftar yaptık sevgilim trip yaptı kendisi erkeklerin içerisinde tek kız personel sabah akşam beraberler ben napayım
Seni de götürseydi bende geleyim o zaman olur diyeydin
Haberin olmasa çıkacaktı yiyecekti
Yani saçma bir davranış olmuş
Bu veletten bi cacık olmaz
Saçmalık ne işi var sevgilisi varken
gizli saklı yapacaktır yine :D ayrıl gitsin
Geçmiş olsun
Kız ne istiyormuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?