Herkes potansiyel aşk objesi, ya insanların fazla sevgisi var bonus olarak herkese dağıtıyorlar ya da hiç sevgili diye bi şey yok olsun diye alıştırma yapıyorlar😅🥳

Herkes potansiyel aşk objesi, ya insanların fazla sevgisi var bonus olarak herkese dağıtıyorlar ya da hiç sevgili diye bi şey yok olsun diye alıştırma yapıyorlar😅🥳

Herkese söylemek çok saçma. Ben sadece sevdiğim insan ve nazım geçtiği insanlara söylerim. Öyle önüne gelene rastgele söylenmez. Bazı özel kelimeler söylediğim insanlar var ama onlarla da aramızda belli bir samimiyet var. Bu mavili olsun pembeli olsun. Fakat teşekkür ederken pembe üyelere Gül maviliyenlere zafer işareti koyarım. Eski hesaplarımda dahil bugüne kadar yadırgayan bir iki kişi oldu onlara da açıkladım herkese yapıyorum diye onlar da sonradan benim nasıl yaklaştığımı anlatılır bir sıkıntı olmadı. Bu tamamen oradaki anlaşmaya ve anlaşılmaya bağlı.
Bilmiyorum ama bence bu sevginin sevebilmenin işaretidir. Bence erkekler hariç kızlara söylenmesinde sakınca yoktur.
Ben “canım” kelimesini kadınlara söylerim; çünkü kadınları gerçekten severim. 💃🏻💋Bana göre kadın olmak harika bir şeydir. Her kadın sevilmeye, değer görmeye, tapılmaya layıktır. 😍Ben her kadını “canım” gibi görürüm, bunu içimde gerçekten hissederim. İçimde hissetmediğim hiçbir cümleyi ne dile getiririm ne de yazıya dökerim.💐
Ama insanlarda dikkat ettiğim bir şey var: Bu tür kelimeler artık günlük konuşma diline dönüşmüş. Kadın erkek fark etmeksizin herkes birbirine “canım, balım, peteğim” diyor. Konuşma tarzı olarak kulağa hoş geliyor, samimi duruyor.
Fakat unutulmaması gereken bir şey var: Bu kelimeler aslında bir hissi ifade eder. Eğer gerçekten hissediliyorsa sorun yok. Ama sadece öylesine söylenen bir hitap şekliyse, bu biraz insanın kendinde olmayan bir duyguyu satması gibi geliyor bana.
Bu kadar çok 'aşkım ve çiçeğim'in havada uçuştuğu bir yerde, kelimelerin ne ağırlığı kalıyo ne de anlamı. Herkese aynı şekilde seslenen biri, aslında kimseye özel bir şey hissetmiyodur. qerçekten tanımaya ve emek vermeye üşenenlerin kullandığı joker kielimedir bunlar. Dışarıya çok sevgi doluyum imajı verirken, içerdeki derin boşluğu maskeleme çabası aslında. Aşkım kelimesi bu kadar ucuzladığında, gerçekten sevdiğin kişiye dicek anlamlı bir söz bırakmaz insana. Samimiyetin katilidir bi nevi 🥺
Açıkçası bana çok samimi gelmiyor. Herkese aynı şekilde hitap edilince o kelimelerin değeri kalmıyor gibi hissediyorum. Aşkım, canım, birtanem gibi sözler biraz daha özel kalmalı. Herkese dağıtılınca gerçek bir duygu değil de alışkanlık ya da sohbet süsü gibi duruyor. Bence bu tarz hitaplar gerçekten birine karşı hissedildiğinde daha anlamlı.
Bence burada iki ihtimal var tatlışım 😅💖 Ya gerçekten sevgi kelebeğidir, ağzından bal damlıyordur herkese dağıtır; ya da flört antrenmanı yapıyordur, kalpler ısınma turunda 😂🔥 Ama ben biraz seçiciyim, o kelimeler özel olsun isterim. Herkese “birtanem” diyene “toplu mesaj mı atıyorsun cano?” derim içimden 😌 Sen böyle hitaplardan hoşlanır mısın yoksa sana göre fazla mı? 💭✨
Ben hiç sevmem bu tarz ifadeleri öyle boncuk gibi dağıtanları , kullanmayıda sevmem aşkım🥳😅😅
Ay aynı kafadayız ya 😅✨ Herkese dağıtılınca büyüsü kaçıyor bence de. Az ve öz candır 💖😉
Cevap
47Cevap
Mide bulantısı insanlar cidden
Merhaba,
Hitap şekli birer tercih. Mesela ben, karşı cinsten birine sorularda " Aşkım, canım, tatlım "hitapları kullanmam. Bunu biraz cıvıkça buluyorum. Taş yerinde ağırdır.
Benim hemcinslerim olan arkadaşlarıma canım, tatlım kullandığım oluyor.

Nefret ettigim asalak türü.
Fazla samimi kelimeler kullanmamaya itina ile özen gösteriyorum ben. Sanal alem diye insanlar çok rahatlar anonim , fake fotogrqfların arkalarına sığınarak fazla cesurlar. lakin unuttukları şey şu dışarıdan ne kadar itici , laubali , samimiyetsiz gorunduklerının farkında degıller.
Kadın gördüm geçen gün benim yaşlarımda 20 'li yaşındaki gençler buna kanka diye hitap ediyordu. İnsan sınırını kendi çizmeli başkasına bırakırsan oooo
Soru altında böyle şeyler yazmayı samimiyetsiz ve sığ buluyorum.. samimi olduğum insanlarla belli bir çerçevede takılırım vs ama gene böyle kelimeler kullanmam.. lakin özellikle ''guzelim '' çok kullandigim bir şeydir sevdiğim değer verdiğim insanlara kullanırım onuda genelde ya da soru altında kullanmam günlük hayatımda da tanımadığım onsanlar içinde kullanmam :))
Ağız alışkanlığı mlsf. Azcık samimiyet hissedince bence canım balım aşkım diyorum 😂 herkes istediğini düşünebilir
Soru altındaki görüşlerde bana mı denk geldin 😅 açıkçası aşkım canım kelimeleri asla kullanmasam da burada samimi bulduğum ve takip ettiğim kızçelere çiçeğim dediğim doğrudur. Ve bu kimseye samimi gelmek zorunda da değildir tabiki.
Bence bu tarz ifadeleri kullananlar ya aşırı derecede sevecen ve sıcakkanlı insanlardır ya da samimiyetten anlamazlar. Bana göre bu tür hitaplar ancak yakın arkadaşlar veya sevgiliyle kullanılır.
Ayy burada var oyle bi tane arkds uzaktan uzaga gorup arada rastladigim. Her gordugumde de gulesim geliyor yaa 😆😅 o kadar yapmacik geliyor ki bana konusmalar, herseyi fazlasiyla yapay 😏
Aman bizden uzak olsunlar canimsu 😬🤪
Yorumlarda bana diyen olmasın aman uzak olsun öyle lakayt hareketler. Zaten ondan ötürü kapalı yorumlarım hep. Hiç dikkat etmiyorum yorumlara kim kime ne demiş diye.
garsona bile hayatim dedigimi duysaniz daha cok şaşırırdınız muhtemelen.. agiz alışkanlığı sadece
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ksjsjdj aşkımmmm
Bişi düşünmüyorum bu ara bende yazıyorum öyle şeyler daha önce yazmıyordum şimdi yazıyorum muhtemelen gene yazmayı keserim hatta çoktan kesmiş olabilirim
En fazla tatlım derim o da nezaketten. Açıkçası birine mesela" birtanem " diyorsam bir baskadina herhangi bir şeye bunu kullanmam p kelime ona özel kalır her insan özel hissetmeli
Bu terimleri en çok genelde kadınlar kullanıyor
Sorduğu bir soru onay alınca sağol aşkım öyle yaparım vs gibi karşılık. Bir erkek zaten bir kadına öyle karşılık verse kıyamet kopar
Reel de bile herkes birbirine aşkım canım cicim gevşek gevşek konuşmaya başladı bu kadar kolay değil ya ulan duygusu heyecanı nerde kaldı bu işin sümüklüler
Bazı arkadaşlarıma bende bu kelimeleri kullanıyorum ama hiç samimiyetim olmayan birisine asla yapanlar Sevuyesiz samimiyetsiz kişiliksiz kişiler.
İtici ve bırazda ağız alıskanlıgının klavyeye yansımış hali gibiçok ciddi ve sıkıcı görünmeyi istememe hali
Yani ben bu fikre pek katılmıyorum çğnkğ burada belirtilen kalbe hitap etmiyor yürümek değilde biraz abes bir durum gibi geliyor
Samimiyetim yoksa, başkasının bana bu şekilde hitap etmesi hoşuma gitmez. Bende kullanmam zaten.
Benimkisi 2. si. kendimi aydınlatmama yardım ettiğin için teşekkür. İltifatlarımın eksik olduğunun da farkındayım. Gayret edeceğim.
Hoşlanmadığım tabirler. Kızlar ilk gördüğü kişiye bile aşkım, balımsu diyor. Eğreti ve yapmacık olmada zirve.
samimiyetsiz bence karşı taraf için inandırıcılığıda yok
Ay ne var her önüme gelene aşkım diyorsam ya of ağız alışkanlığı
Cowpoke, partner dememi kisisel algilayan oldu sitede
Bir erkek olarak ben tiksiniyorum, acaba sizler napiyosunuz yaa
Gayet samimi buluyorum çünkü bende öyleyim aşkokuşkoluktan zarar gelmez aş*fte olmadıktan sonra
Herkese aynı hitap aynı sevgi aynı mesafeyi saflayanlardan uzak dururum
Ben içimden gelince yazıyorum ama bazılarını görüyorum çok yapmacık duruyor
Ay buna mı taktın aşkım. Ülkede yapmacık insandan bol ne var?
Az önce birisi tatlım yazmış, olabilecek en bayağı hareketler bunlar.
Antipatik ve yapmacık. Yönetme ve manipülasyon çabası
Hiç tanımadığı insanlara samimi davrananları hiç sevmem pratik yapıyorlar akıllarınca 🙂
Bana sıradan geliyor
Bu cümleler o kadar kıymetli ki herkese söylenecek kelimeler değiller.
Kimse için bir şey düşünmüyorum valla ben kendime bakıyorum
Yılışık arada bi samimmiyet yokken denmesi hoş bulmuyorum
Ben bu tarz cümleler kurmam bu samimiyetin gelmesi için zaman geçmesi lazım
Söyle tatlım alım balım peteğim çiçeğim böceğim eee nen oldu
Unutmayın ki herkesin düşüncesi kendine aittir herkesin karakteri farklıdır sevip sevmediği şeyler de farklıdır.
@süperkanka iyi de sanane bundan sana fikrimi sormadım hadi git kenarda yağla
Sabrımı zorlama ne demek sanane! canımsın mısın? Herkes fikrini belirtiyor beğenmiyorsan köşede oyna
Sanana! Herkes fikrini belirtiyor beğenmiyorsan defool git! Sans benim fikrime katıl oldu boş konuşma!
@süperkanka benim yorumu ma fikrini belirtme git kendi yorumun da fikrini belirt yıkama yağlama yapacaksan başka yorumlara çök sanane ne demek mesela dur bu sana tdk dilinde anlatayım birleşik "sanane" kelimesi olarak kullanırsa, "seni ilgilendirmez/âlâkadar etmez" anlamına gelir. eğer "sana ne?" olarak kullanılırsa, "seni ne ilgilendirir/seninle âlâkası ne?" manasında soru cümlesi olur.
benım ıletısım dılım degıl ıtıcı ve yapmacık buluyorum
Canım diyorlar.. Kanka diyorlar..
Nerden kankanız olurum bee🤦🏻♀️
Bazı sözlerin ağırlığı olmalı. İlişkide dahi çok sık kullanılınca kankavari oluyor bence.
Düşük zekalı hemcinslerinin samimiyetsiz sıfatları :d
Düşük zekalı mı? Onun kim olduğu belli olmaz.
Bunu söyleyen kadınları itici ve sahte buluyorum erkekleri de y**avşak jfkfkfk
Saçma insanlar bence tanımaz etmezsin aranızda samimiyet yok belki kötü biri karşındaki
Var öyle biri aşırı itici
Kulağa cıvık geliyor fakat, bana özel olmak koşuluyla partnerim bebek diyebilir.
Netlik düşünüyorum net direk yürüyor
Onlara bakmıyorum bile beynimi boş işlere yoramam
Benim midem kaldırmıyor
Bir şey düşünmüyorum ama ben kullanmam
Saçma buluyorum
Çok yapay vıcık vıcık
Düşünmeyiz ole kisilerle ayni ortamda da olmayiz
Bana denk gelmedi gelse muhattap olmam
Bana fake gibi geliyor djdjdj
Kulağa hoş geliyor ama nerede o sorularr
Saçma buluyorum
Hayır demem bir insanın bir ağırlığı olmalıdır..
Geniş olduklarını düşünüyorum.
Olursa ya nasip diyor herhalde
Onların aşkı çok kıymetli (!)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?