1 yıllık ilişkimizi var son zamanlarda sevgilimle buluştuğumuzda sürekli öpüyor beni arzuladığını da söyledi ona güveniyorum hiç büyük bir sorunumuz da olmadı ve benimle ciddi düşünüyor ilerde benimle hayallerinden bahsediyor vs. Bana bunları dedi kafam karıştı beni seviyor ve arzuluyor bu bana masumca gelmiyor.. Size sevgiliniz böyle dese ne düşünürsünüz?
Açıkçası kendi deneyimlerimden, duyduklarımdan ve gördüğüm bu mesajlardan bu çocuk bence seni gerçekten hakkıyla ve layığıyla sevdiğini düşünmüyorum. Kafamda türlü ihtimaller var; 1-) Çocuk seni bir basamak olarak kullanıyor olabilir. Başkasıyla hiç yaşamadığı şeyleri ilk senle deneyip sonra seni bir anda bırakabilir. 2-) Sadece dış görünüşünden dolayı sana karşı sevgi adı altında “ilgi”si olabilir. 3-) Bu çocuk cidden seni sevip ama afedersin sevdiği insanla nasıl konuştuğunu konuşacağını bilmeyen bir APTAL olabilir- ki şahsi fikrim bu ihtimalin çok düşük olması- Yani bence cık olmaz yol yakınken dön bu ilişkiden, yanlış anlama da ayrılınca da üzülen o olmaz sen bu ilişkiye devam edersen sen ilerde çok üzülürsün. Senin güzel duyguların bu kişiye emanet edilmemeli etme :) Şimdi belki diyorsundur eee 1 senedir çıkıyoruz dayanır mıydı bu kadar zaman (3 senelik ilişkisi olan arkadaşım 2. Senelerinden sonra ileri derece de bir şeyler yaşadılar, çocuğun güya kızla ne hayalleri vardı evlilik falan filan , bir gün tak kız tek başına kaldı , çocuk bundan sebepsiz yere ayrıldı güya, sonradan öğrendi çocuk onu aldatmış, eee hani seviyordu hani inanmıştı çocuk asla yapmazdı böyle bir şey...) İlerde pişman olmak istemiyorsan bence ya bu işi bitir ya da çocuğa anlat gerçek görüşün düşüncen neyse açık açık net bir şekilde söyle. Sadece bilmeni isterim her ne kadar seni tanımasam da kim olduğunu bilmesem de üzülmeni istemem iyiliğini düşünüyorum , bazen sevince insanın gözü hiçbir şeyi görmez oluyor önünde duran gerçekleri bile... Bazen severken görmediğin ya da görmek istemediğin gerçekleri birinin gözüne soka soka sana göstermesi gerekebiliyor :)
Allahim yareppim ya hemcinsim niye boyle benim.. kızım gidersen korkuyorum ne demek ya? çocuk seni kullanıyor görmüyor musun hangi adam gibi adam beni doyurdugun için sana bağlıyım der hangi ? sinirleniyorum çok. neyse bikac aya gelip burda ağlarsın sakinim.
Asla güvenme masum yaklaşan biri değil mesajlarından belli alttan alttan diyorki birlikte olalım daha çok severim yok öyle bir dünya seven helâli olmasını bekler sexsle bağlanmak çok saçma dikkat et bence
inanma inanma hep böylelerine aşık olun var ya bu dünyanın çivisi çıkmış ya no manita no ciddiyetlik no beyefendilik lan yes serserilik beyefendiliğin bir yararını göremedik