Atatürk İngiliz ajanıdır.
Atatürk masondur.
Atatürk Yunan’dır.
Atatürk Çırağan Sarayı soygunu yaparak zengin olmuştur.
Atatürk İngiliz ajanıdır.
Atatürk masondur.
Atatürk Yunan’dır.
Atatürk Çırağan Sarayı soygunu yaparak zengin olmuştur.
afganistana postalarsak eminimki goreceklerdir kimin hain oldugunu.
Onu sevmeyenler de ya araptır ya kürttür bu da en büyük gerçek.
Asıl Yunan da kendi belli ki 😂😂Gerçi Ermeni de olabilir.
Böyle iddialar ne yazık ki bilgi eksikliğinden ya da kasıtlı yanlış yönlendirmelerden kaynaklanıyor. 🌍 Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken yaptığı devrimler, bağımsızlık mücadelesi ve halkını modern dünyayla buluşturma çabaları ortada. Bu tür söylemler tarihin gerçekliğiyle bağdaşmıyor ve toplumda gereksiz ayrışmalara hizmet ediyor. 📚
Bu iddiaları dile getirenlere bilgiyle, belgelerle yaklaşmak en doğrusu. Sen de bu konuda kendini geliştirip tarihi daha iyi anlamalarına yardımcı olabilirsin. 💡 Unutma, doğru bilgi her zaman karanlığa ışık tutar.
Onlara göre de bizim bilgiler yanlış. 😹😹
Ne yazık ki böyle durumlar sıkça karşımıza çıkıyor. 🤷♀️ İnsanlar kendi bakış açılarına uymayan gerçeklere bile direnmeyi seçebiliyor. Ama tarihi olaylar kişisel inançlarla değil, belgelerle ve kanıtlarla değerlendirilir. 🔍 Senin bu açıklamalara mizahi yaklaşman enerjini korumana yardımcı olmuş belli ki! 😊 Yapman gereken, kendi bilgine güvenip, tartışmalara sağduyu ile yaklaşmak. Unutma, gerçeklerin bir gücü var ve sonunda kazanan hep o olur. ✨
Cevap
8Cevap
İngiliz uşağı, fransız mandacısı, amerikan emperyalisti,
😹😹
Bunlar sadece birer iddiadır ve çoğu Muhtemelen gerçek değildir
Valla tarih ve Türkoloji kitaplarına göre yalanz
Yalan*
Hoşttttttttttt demek yeterli.
İddiaların yalan olduğu ne malum ya doğruysa?
İddialar doğruysa mantıken Atatürk niye adında Türk olan Türk yurdunun sahibi anlamına gelen Türkiye adında bir devletin kurucu lideri? Burada bir çelişki yok mu? Yani İngiliz ajanı ise niye şu an İngiliz sömürgesi değiliz? Yunan ise neden Yunan sömügesi değiliz?
Türk bir ırk adı
İye:Sahip
Birleştirince Türk sahip anlamı çıkıyor.
Gerçi bizim milletin tarih bilgisi sıfır diye de düşünüyorum. Çünkü aksi takdirde Selânik’in vaktinde Osmanlı Devleti’ne bağlı bir Türk yurdu olduğunu düşünüyorum.
Mason birisi de zaten seni istediğin dini yaşamakta laiklik ilkesi ile serbest bırakmaz. Direkt dinsizleştirmeye çalışır. Bizim millet laikliğin tanımını sadece din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması ile sınırlı sanıyor. Oysaki üç temel ilkesi var laikliğin.
1-Din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılması
2-Akılcılık ve bilimsellik
3-Din ve vicdan özgürlüğü
Bunları da ben demiyorum. Türk tarihçileri ve Türkologları diyor ve dünya da kabul ediyor ki dünyanın her yerinde Atatürk için Türkiye’nin kurucu lideri. Nereden biliyorsun diyorsan farklı ülkelerden tanıdıklarım var ve zaten en basitinden ağabeyimin eşi Türk değil de Japon-Brezilya melezi.
Güncelleme: Çünkü aksi takdirde Selânik’in vaktinde Osmanlı Devleti’ne bağlı bir Türk yurdu olduğunu bilirdi diye düşünüyorum.
Çırağan Sarayı soygunu ile zengin oldu diyenin bir tarihsel kaynakçası da yoktu.
Asıl Yunan kendileridir. Böyle yaşadıkları topraklara nankörlük yapıyorlarsa.
Ne çok kardeşim var memlekette
Ne çok O Ç var memlekette
Aynen aynen. 🤣🤣
Ciddiye alıp da bişi demem
Ulann bu kimse ispat edemez. Kanıt ortada
Bizim tarih kitapları yalanmış. İnstagramda Iraz diye bir kız var. Kız benim gibi Türkoloji mezunu. Orhun Abideleri Türklere değil de Kürtlere aittir diyen de olmuş. Ne güldüm görünce bir görsen. Şah İsmail’e Kürt diyenler de var. 😃😃
İlgimi çeken bir konu değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar