Bir erkeğin size çiçek vermesinin nedeni; yaşadığınız ilişkide duyduğu heyecanı sizinle de paylaşmak istemesidir. Size verdiği değerin göstergesidir. Çiçekler; sevgiliniz/eşiniz yanınızda olmadığında, salonunuzda veya evinizin baş köşesine onu temsil eder. Eğer o çiçeklere iyi bakmazsanız, ilişkinize olan inancınızı yitirdiğinizi düşünebilir. Ne dersiniz, çiçekler aşkın ifadesi olabilir mi? Seven erkek sevdiğine çiçek almalı mı?
Cevabın nedir?
+1 yılFenomenolojiye göre; örneğin gerçekte sandalye veya masa diye bir şey yoktur; bunlar sadece belirli işlevler ve anlamlar yüklediğimiz ahşap formlardır. Onlar, bizim, anlayabilmek için insan eseri veya doğa ürünü olan şeylere verdiğimiz isimler veya yapıştırdığımız etiketlerdir. Fenomenoloji, bu yüzden, fizik dünyanın asla değişmeyen ve bütün insanlar için aynı olan “gerçek” bir dünya olmadığını savunur. Ona göre; dünya, daha ziyade varoluşu için insanların yorumlarına veya ona yüklediği anlamlara bağlı olan “göreli” bir dünyadır. Sözgelimi, bir bina veya eve yüklediğimiz bütün zengin ve farklı anlamları düşünelim, gerçekte, bir apartman, kraliyet sarayı veya konut olarak adlandırdığımız bütün bu nesneler aslında tuğladan örülmüş bir binadan başka bir şey değildir
ÇİÇEK TE ÖYLE :))16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, yüklenen anlam önemli çiçek değil, veriş şekli önemli çiçeğin ne olduğu değil :-)
- +1 yıl
karşıdaki kişiye onunda sana yüklediği anlam önemli
çünkü anlam yüklemediğimiz birşeyi anlamı çok anlamsız olur.
anlam a da anlam yükleyenler olmuştur bazı zamanlarda o da var
ilk isimleri kim koydu ilk anlamları kim verdi acaba bunu neye göre neden yaptın mesela bu önemli dimi
bir soru sorumuştum bir ara onu tekrar sorayım da bir cevap var yine anlam la akalalı :) - +1 yıl
Aynen öyle :-) soruyu tekrar sorarsanız iyi olur aklımda kalmamış :-)
- +1 yıl
sordum da cinsellik kategorisine attı sorumu
- +1 yıl
Link yollarsanız bakarım
En İyi Cevaplar
+1 yılcıceklerden ataturk cıcegını gül ve lilyumu severım.. ama bunun askın gostergesı olduguna ınanmıyorum.. erkegın kadını degerlısın dıye kandırması kadınında ben cok romantıkım duygusalım bıtaneyım sahaneyım dıye kabul etmesı.. dıkkat ettımkı askı gercekten bılen ınsanlar cok o tarafa meyıllı olmuyor.. soralım ask pıtırcıklarına? bır demet gulmu boyunda bır yusufcukmu?
25 Yorumla- +1 yıl
Tercihe göre değişir :-)
- +1 yıl
Tabiiki
- +1 yıl
tesekkur ederım çıçek hanım, hayırlı cumalar, hayırlı ramazanlar :)
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar olsun inşallah :-)
- +1 yıl
Amiiiin😇
çiçekler aşkı ifade etmeye yetermi ki satırlara dağlara dünyaya sığdıramadığımız aşk çiçekleremi sığar çiçek sadece karşı tarafı mutlu etmek için bir araçtır ve çiçekler de solar solmayan tek şey duygulardır gözlerle anlatılır öpüşüyle koklayışıyla anlatılır gülüşüyle evet binbir türlü anlatabilirsin zaten aşkı seven erkek çiçeklerle sevgisini gösterebilir çiçeklerin anlamlarını bile ezberleyebilir ama her insanın çiçek aldığı için seviyor demek olduğunu çıkaramassın farklı farklı kişilikler var sonuçta anlamına göre çiçek alıyorsa karşısındaki de ona uyum sağlamalı anlamını bilmiyorsa zaten o çiçekte anlamını yitirir
12 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel dedin kuzum yüreğine sağlık
gül / papatya
biri aşkı anlatır
biride ona duyulan aşkın saflığını25 Yorumla- +1 yıl
Oyyy ne güzel :-)
- +1 yıl
<3 :-)
- +1 yıl
Rica ederim kuzum :-)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
45Cevap
+1 yılBen aşkımı özel bir çiçeğimle anlatmak isterim fakat, onu ona veremeyeceğim için anlatamamış da sayılmam. O zaten biliyor eminim ki. Gül yüzlü, mis papatya kokulu, ipek saçlı kız. Resmen doğayla iç içeymiş hissi veriyor, huzurun adresi. Değil mi meyve çiçeğim @gold_bttrfly ♥
36 Yorumla- +1 yıl
Nefesimm))
- +1 yıl
Ömrümmm
- +1 yıl
Maşallah size :-)
- +1 yıl
Teşekkür ederiz
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim :-)
Böyle bir düşünce varsa alsın tabii ama bence Türkiyede bu düşünceyle çiçek alan erkek azdır. Genelde özür , gösteriş ya da zorunluluk olarak alıyorlar. Çiçek almak kolay geliyor ne alayım derdine son bir orkide yeter diyen tipler çok... bayanlarda bunları seviyor ve destekliyor olsa gerekki bu saçma sektör büyüyüp duruyor
11 Yorumla- +1 yıl
Malesef
+1 yılBütün çiçekler aslında kadınları simgeler. Öyle benimsenmiştir ki çiçek adlarından bir hayli kadın ismi var. Ben içlerinden orkideyi severim. O kadar naif ve titrek bir yapısı var ki el değmeye insan çekinir. Dağlarda çiçekleri, köylü kızlarına benzetirim. :) Her ikisi de tazedir el değmemiş ve ayak basmamış güzellikler içerir. Ama içlerinde de çiçeklerin şahı yani gül vardır ki o da Cemin kadehi ve aşkı simgeler. En son mertebe gül olabilmektir bana göre :)
12 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum teşekkür ederim :-)
- +1 yıl
Rica ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇiçekler güzeldir ama önemli olan sadece çiçek vermek demek değildir, düşündüğünü önemsediğini belli etmektir, yoksa kuru kuruya çiçek ile olacağını zannetmiyorum ve ayrica bir bayana alinabilecek en güzel hediye aynadır, sana senden güzel birşey bulamadım demenin adidir 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa bu çok iyiydi :-)
- +1 yıl
Olmasi gereken 😊
- +1 yıl
:-) :-)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda sizin tabirinizde öküzüm...
Benim en sevdiğim çiçek karahindiba...
Güneşin, aydınlığın, pozitifliğin sembolü...
"Aslan dişi" anlamına geliyor...
Bir geniş gibi doğdun karanlık odama. Optimist yaptın beni... Aslan gibiydin burçun gibi... (Sallamakta çok kötüyüm)
https://i.hizliresim.com/yEZ8m9.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Güzelmiş
+1 yılİnsanların yükledikleri anlamlara göre şekilleniyor genellde kokusundan ziyade çiçeğin formu önem arz ediyor :)
Benim tercihim:
Masumiyetin zerafetin saflığın ve asaletin simgesi orkide
Saygıyı ifade eden nergis
Sevgiyi ifade eden papatya14 Yorumla- +1 yıl
Hepside güzel arkadasım :-)
- +1 yıl
Evet canısı :)
- +1 yıl
- +1 yıl
:).
+1 yılÇiçeği dalında severim ben aslında. Evet insan mutlu oluyor ama saklayamiyorsunuz ki uzun süre kuruyup soluyor. Bu yüzden leylak ve hanımeli almasını ve onları beraber ekmek isterim ben. Hem güzel bir anı olarak da yadigar kalır bize. 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Yaaa ne güzel olur hemde, Allah gönlüne göre versin inşallah :-)
- +1 yıl
Amin ablacım cümlemiz için inşallah 😊 çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Aminnn bitanem inşallah rica ederim :-)
Papatya ile anlatırım.
Seviyor, seviyor, yine seviyor 😊🌼30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Henüz annem dışında hiçbir insana çiçek almadım hediye etmedi. Kendime kaktüs 🌵 almayı düşünüyorum şu günlerde. Namussuzlar çok pahalıya satıyorlar bazı yerlerde.
13 Yorumla- +1 yıl
Migroslarda ucuz minik olanlar :-)
- +1 yıl
Rica ederim :-)
Ah şu kadınlar birşeylere ne kadarda çok anlam yüklüyorlar. Ben çiçek işini sadece formalite olarak görüyordum bu kadar çok anlam yüklendiğini bilmiyordum 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Papatya 😊
Saf, temiz, masum mütevazi
Ya da nergis 😊büyüleyici kokusuyla aklı baştan alır zarafetiti ve sadeliğiyle hayran bırakır11 Yorumla- +1 yıl
Oyyy bende severim hele de nergisi :-)
Azizim ben beyaz gülü severim
Diğerleri bir beyaz güldeki asaleti vermiyor21 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur başkanım :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdiğim çiçek papatyalardır
Ona çiçek falan vermem balım :/21 Yorumla- +1 yıl
Ben gül severim orkide severim bana çiçekte çok hediye geliyor niyeyse anlamadım bu işi
21 Yorumla- +1 yıl
Ooo maşallah kuzum
+1 yılPapatya güzeldir. Hele gönülde ise ve bir tebessüm ile yayıyorsa kokularını daha güzeldir. Ama evvela papatyayı veren Râbb en güzeldir. :)
21 Yorumla- +1 yıl
Elhamdülillah :-)
Çiçeklerin kesilerek verilmesini doğru bulmuyorum. Ancak saksıda yetiştirilmiş, bir de erkeğin kendi yetiştirdiği bir çiçekse kadına en anlamlı hediyedir bencede.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim sevdiğim çiçek menekşe. Onunda kokusu yok. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yoo, o kadar mecbur hissttiriyorsunuz ki almak zorunda kalıyoruz.
Yoksa yemediğimiz bitkiye para vermenin hiç bir mantığı yok 😄😄😄😄13 Yorumla- +1 yıl
Yaaaa demek öyle , değişik bakış açısı :-)
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAlınmaz mı sevgi mi hissetmeli sevgi sini hissetmeliyim ki sevgiyle kalalım...
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAlmalıda erkeklerin çoğu onu düşünerek almıyor
Bu otu kadınlar çok seviyo diyip götürüyolar11 Yorumla- +1 yıl
Malesef
+1 yılBu sabah erken uyandım gittim sana güller aldım mutlu ol diye mutlu ol diyee. 🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Oyyyy mutlu olalım o vakit :-)
- +1 yıl
❤️🌺
+1 yılSadece taze bir bahar papatyasi. Hatta papatyalardan bir buketin yaninda bir de tac. Prensesliginin disa vurumu. Gostergesi gibi.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel düşünce arkadaşım :-)
cicek, böcek hiç bir zaman fayda etmiyor 👊 bana kalıcı bir aşk yasatsin yeter bunlara hacet yok 💙💗💛💜❤️💓💕 ama şu an 💔 böyle 😀
10 Yorumla
+1 yılBunu mecburi olarak görmüyorum ilişkide. Ama alsa da memnun eder karşısındakini.
Ve 'papatya' favorimdir.10 Yorumla
+1 yılÇiçeği dalında severim. Biri bana çiçek getirirse bu sadece saksıda olmalı. Aksi takdirde o kişi gözümden bir hayli düşer.
10 YorumlaSevgiden aşktan başka bişey istemiyorum ve bunun kanitinin çiçek olduğunu da düşünmüyorum yani benim için çiçek pek de önemli değil
10 Yorumla
+1 yılpapatya versinler ben bulurum seviyor mu sevmiyor mu 😁
11 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlı olur :-)
+1 yılkendime çiçek almayı çok severim
ama sevgilinin supriz niyetine çiçek almasını istemem
çikolata alsin10 Yorumla
+1 yıl41 tane gül alırsın oda sana kacar kabul dahi etmez 😀 aşk mi şaka mi yapıyorsun ya
10 Yorumla
+1 yılBence aşkın ifadesi değildir. Aşk maddiyatla ölçülemez. Alınan hediyeler veya başka şeyler sevgi belirtisi değildir.
10 Yorumlagüneş herkese eşit doğar ama gül başka leş başka kokar tabikide gül
10 Yorumla
+1 yılO bana orkide ya da lilyum alsın ikisinede bayılırım..😍
10 YorumlaBence anlatmak için papatya favorimdir. her yapragı ile her tanesi ile anlatılabilir
10 Yorumla
+1 yılLilyum... zarif narin bakmasini bilene fark edeene guzel
10 Yorumlagülle genelde anlatılır. ama nilüferde zor bulunan bir çiçek bence zoru başarmak daha iyi
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİfade eder ve tabi erkeğin kadınına çiçek alması gerekir
10 Yorumla Bence çiçek alınmalı tabiki de ve aşkın çiçeğini gül diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılaşk yok.. çiçekde zaten kuruyup gidiyo fazla ciddiye almamak lazım
10 Yorumla
+1 yılaşk denen bişey yok bu dunyada herşey fani, bana para verin gerisi boş...
10 Yorumla
+1 yılOlsa olsa ağaç ile anlatırım. O da çınar ağacı meşe ağacı vs vs vs
10 Yorumla
+1 yılBir erkeği hangi çiçek anlatır ki 😞
11 Yorumla- +1 yıl
Vardır İllaki kuzum
+1 yılAlmalı tabikide ablacim
11 Yorumla- +1 yıl
Alsın kuzum :-)
Seven erkek sevdiğine çiçek almasa da olur. Çünkü çiçek bir sevgi göstergesi değildir bana göre.
10 Yorumla
+1 yılBen papatya isterdim. Saflığın ve temizliğin simgesi🌼
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalın erkek kız değil ki sırf yalın gözüküyor aşırı azda kız oda net değil
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpardonn yanlış yorum
aşk kadar başınıza taş düşsün emi
11 Yorumla- +1 yıl
Aminnn keşke :-)
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kırmızı gül benim favorim
12 Yorumla- +1 yıl
Evet çok güzel
zambaklar cok saf ve asil geliolar bna
10 Yorumlapapatyalar alsın bana
10 Yorumlaolabilir bence ve almalıdır da
10 Yorumla
+1 yılBence öyle değil katılmadım
10 Yorumlaniye bilmiyorum ama karanfil isterdim beklerdim..
10 Yorumlasevdigim tarafindan kırmızı gül almak isterdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. papatya kuzu sade doğal
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
Kırmızı gül yeterlidir
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel evet
kaktus :D
11 Yorumla- +1 yıl
Yapraklarla konuşurum ben, öyle anlatırım.
10 YorumlaSeven erkek sevdiğine çiçek almalı
10 Yorumla
+1 yılBeyaz papatya 😊
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel :-)
- +1 yıl
Kesinlikle ♡
+1 yıltabikide göt lalesi ile
20 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > "Çiçek kokulu aşklar! " Aşkın ifadesi midir çiçekler? Hangi çiçekle anlatırsınız ona olan aşkınızı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım