Diyelim bakıştınız , ettiniz.
İçinize düşsün istiyorsunuz. Espri yapsın gülsün
Oldu başka. Sizi de biz tavlayalım ister misiniz?
Diyelim bakıştınız , ettiniz.
İçinize düşsün istiyorsunuz. Espri yapsın gülsün
Oldu başka. Sizi de biz tavlayalım ister misiniz?
Diyelim ki bir cafedesin, kahve içmek gibi bir eylem gerçekleştiriyorsun yanında sana yakın olduğunu düşündüğün 1 bayan arkadaşın var, karşı masada 2 tane erkek oturuyor, amaçları kız düşürmek, uzun uzun bakıştınız, peki sence seni hiç tanımayan bu erkek senin yanına nasıl gelecek, peki gelirse ne demesi gerekiyor. Varsayalım bizde size katılabilirmiyiz gibi saçma sapan bir teklifte bulundu. Ne cevap verirsin. Peki erkekler senin sevgili aradığını nereden bilsin. Senin sevgilin olup olmadığını nasıl bilsin. Sen onlara nasıl güveneceksin, onlar sana nasıl güvenecek
Kafe ortamı zor.
Arkadaş ortamında da bunu yapıyorlar ama. İlk kadın erkeğin içine düşsün istiyorlar. Genelde s. ürtükler de içinize düştüğü için en çok onları sever gibi yapiyosunuz.
Diğeri zor geliyor.
Ucunda ölüm yok alt tarafı selam dersin biter amma kırılgan egonuz var
Bu ego bu yollarda onlarca kez kırıldı, artık erkek olarak bakmaya bile yüzüm yok. Geçmişi kirli bşr kadın selam verse sahipleneceğim hani o derece
Daha 23 sün, 40 gibi konuştun.
Yani bu deneyerek olan bişey.
Bahane arıyosunuz geçmişi aşırı kirli kadınlara asik olmak için, başka bişey değil.
Tamam, sevin, aşık olun onlara 😂
34 yaşındayım bu arada 40 a çok kalmadı.
tamam siz sevin aşık olun oylelerine.
Merak ediyorum da, neden tanışmak için arkadaş ortamı oluyor. Neden onbinlerce seçenek içerisinde neden sadece çevrenin onayını almış kişiler olmak zorunda
İşte kendin diyosun kafe ortamı zor diye.
Kafe ortamı zor demedim, zor olduğunu sen söyledin. Ben sıradan karşılaşmalardan birinden örnek verdim. Sokakta otobüste ya da caddede olsa sence senaryo daha mı farklı olacaktı
İyi aferin napiyim
Sen hiç bir şey yapma ve düşünme, serserilerin seninle ilgilenir
İyi aferin dedim diye 🤣🤣🤣🤣
Kırılgansınız kırılgan. Drama queen
Söz konusu serserileri olunca kızların atar gider ve ego olayı.
He
Bence olay biraz şu: bazen erkekler “acaba reddedilir miyim” stresine giriyor, o yüzden ilk adımı kadından bekliyorlar 😅 Egolar minnoş ama korkuları büyük. Ama şu da var, flört dediğin paslaşma işi. Hep bir taraf topu atarsa sıkıcı olur. Kadın da erkeği tavlayabilir bu arada, niye olmasın? 😏 Sen ilk espriyi yaptığında karşı tarafın enerjisi nasıl oluyor, kaçıyor mu parlıyor mu? 💫
Ya ben niye yapıyım ilk. Kaçıyolar hemen ondan sonra enerji alip
Ayy kaçmaları özgüven eksikliği aşkım 😌 Sen ışığını verince korkuyorlar. Değerini bilen kalır ✨💅
Cevap
2Cevap
Beni tavlasanıza yaa çok ihtiyacım var :(
Baya bi bekliceksin. 90-100 yıl filan..
Yon anasının gözü
Aynen
Ne aynen ya
Çok beklersin :)))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?