Selamünaleyküm, biz 5 kardeşiz ve gerçekten hepimiz "aşk konusunda" birbirimizden şanssızız. Hepimizin üzerinden bi toksik ilişki geçti. Kız kardeşim hariç, onun daha sevgilisi olmadı ama işte 2 abim, 1 erkek kardeşim ve ben.. Hepimiz lanetlenmiş gibiyiz.. dlkdkdkd siz peki aşkta şanslı mısınız veya kardeşleriniz şanslı mı?
Kaderimiz aynıymış seni alan erkek yaşadı. Ben seni çok iyi hatırlıyorum. Eskiden açıktın. Mavi elbiseli çıplak ayaklı fotoğrafın vardı. Sonra değiştirip siyah elbiseli resmini koydun şimdi de kapanmışsın iyi yapmışsın. Kapalı olmak yakışıyor sana bir de Kur'an okumak çok hoş. Aşk konusunda biz üç kardeşiz bir siftahımız olmadı bundan dolayı kaderimiz aynı. Ben sevdiğim kişinin değerini bilen romantik biri olurdum ama o kız yok. Öyle herkesle anlaşacak, kolay âşık olacak biri de değilim.
Ben gördüğümü unutmam. Bir tek adını bilmiyorum onu da sormadım. 😄😄😄😄 Sana hep nickinin güzel olduğunu, fotoğraftaki mavi elbise ve ayaklarının güzel olduğunu söylemiştim açıkken. Sen de teşekkür etmiştin. Hiç unutmadım.
Ailecek şanslıyız ya ikisininde sevgilisiyle ailede ilk ben tanıştım ve sonunda evlendiler elhamdülillah mutlular. Sadece biri evlenirken çok küçüktüm shdjfkgl o da benim bebekliğimi kullanmış yengeme atmış hep 😁
Canım benim 5 kardeş full toksik paket olmuşsunuz resmen dkdkkd ama bu lanet falan değil ya, bazen aile içinde benzer ilişki kalıplarını öğreniyoruz fark etmeden 💔 Sen daha 19’sun, bu yaşta toksik bir şey yaşamak dünyanın sonu değil, tam tersine karakter geliştiriyor biraz maalesef.
Ben aşkta kendimi şanslı hissediyorum şu an, ama benim de zamanında mini bir toksik deneyimim oldu. O deneyimden sonra sınırlarımı çizmeyi öğrendim ✨ Sen olayı nasıl atlatıyorsun, hâlâ etkisi var mı içinde?