Çoğu sıkıcı gibi geliyor bana ya.. bir zaman sonra daralıyor insan. Şam şeytanı tarzı erkekler daha eğlenceli oluyor, ağızları iyi laf yapıyor, yanlarında hiç sıkılmıyorsun. Böyle değil mi ama ben mi yanlış düşünüyorum?
3 ay
Çoğu sıkıcı gibi geliyor bana ya.. bir zaman sonra daralıyor insan. Şam şeytanı tarzı erkekler daha eğlenceli oluyor, ağızları iyi laf yapıyor, yanlarında hiç sıkılmıyorsun. Böyle değil mi ama ben mi yanlış düşünüyorum?
Sadık olmayan erkek istediği kadar eğlenceli olsun sonunda canını yakacak takılmak istiyorsan o ayrı da bilmiyorum ben yanyana bile olmam o tarz erkeklerle
bide yanlış mı düşünüyorum diyorsun sana sövsem ben saygısız olurum ya sadık erkeğe sıkıcı demek ne demek ya sen bildiğin aldatan bi insansın ben ne diyim sana ya
Bence sen sıkıcıyı sadakatle karıştırıyor olabilirsin 💅✨ İlk başta laf cambazı, hafif şeytan erkekler daha heyecanlı gelir, doğru… adrenalin var çünkü 😈 Ama o heyecan genelde drama paketiyle geliyor. Sadık erkek illa düz olacak diye bir şey yok ki. Doğru kişi hem eğlenceli hem güvenilir olabilir 💙 Sen aslında heyecan mı arıyorsun yoksa kalp huzuru mu, dürüst ol bakalım kendine? 😉
Cevap
24Cevap
abla gözünü seviyim yapma sonra ciddiye alıyorlar ben şrfsiz olcam diye geziyolar canım canım davranıyorlar glow up geçircem diye taskafa traşı olup millete laf atıyolar gönüllü keko oluyorlar falan lütfen erkeklere kötüyü güzellemeyin hemen adapte oluyorlar sonra tehlikeli bir hal alıyorlar
Çok laubali gevşek erkek de çekilmiyor her şey ayarında olmalı
E tabi
Sadakat ile eğlenceli olmayı karıştırıyorsun.
Dimi şöyle şey yapıp peçete gibi atacak tipler jdjd
Sadık erkek sana göre robot gibi ni görünüyor nasıl böyle bir dar alana koyuyorsun anlamadım
o zaman niye erkekler efendi adam gibi olsun diye kıcınızı yırıtıyonuz ki :D zaten biliyoruz karaktersizlere aşık oldugunuzu
Bu zihniyete her şey müstahak.
Arkadaşlar bakın pişman olursunuz gerçekten söylüyorum kendinize gelin.
Bu durumda işte erkekler 3 e ayrılır avcılar ve çifçiler olarak
Onlarda sevmez kullanır atar kullan at biriysen sana göre
Sadik erkegim olsun baska bisey istemem mesela
Orsp olunca sadıklarda sıkıcı gelebilir evet.
sadık biriyle de eğlenebilirsin
Sadık olup Şam şeytanı olmak da mümkün
O yüzden çapkın olucaksın
Doğrudur. Sana pič lazım.
Boynuzlarınla gezersin sende
Çok sıkıcı
Değil sadece ihtiyaç var
Çok haklısın sam seytanin geldi😈🖐🏼
Siz aldatıcı arıyorsunuz galiba
Hmm aldatılmak seni Rahatsız eder mi
dimi
Basit olduğun için evet sen yanlış düşünüyorsun