Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. maalesef öyle iyi huylu olması ve değer vereyim derken Hassas olma çabası onu sıkıcı yapar. Örneğin muhabbette şunu demim soğur yok bundan bahsetmeyim bu konu sarmaz Yok bunu dersem pot kırmış olurum. Gibi gibi düşünceler vardır. Böyle olunca Rahat olamaz davranamaz. Muhabbette dobra olamayacağı için İyice sıkıcılaşır. Ya havadan sudan konuşur ya da bilimsel bi makale okur sanki okulda ders dinlermiş gibi sıkar kızı Bu işin muhabbet tarafı çekingenliği ve Tereddütleri onu pasif hale sokar. P, içse tam tersi onun için kaybetme korkusu yok Kadın değil Kadınlar vardır Yani ne olcak lan biri giderse biri gelir der. Bu ona rahatlık özgüven veririr bu yüzden eğlencelidir dobradır Sadece muhabbet değil her konuda sarar yaptıkları Bu işin bir parçası daha genelde çok husus var. Sonuç efendi kaybetmeye mahkumdur. Bu iyi olduğundan değil çekici olamadığından sünepe olduğundan Ama Pi, ç kazanır Şiddetinden aldatmasından değil Çekici özelliklerinin yüksek olmasından alfa özgüvenli eğlenceli olmasından Güvence için efendide seçseniz kızlar kısa zamanda soğur ve gözünüz yine Alfa p, iç erkek arar.
61 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle diyeyim. Kendi halimde efendi ama görünüş olarak bir soğuk bir insanım. Efendi olmak başka, pısırık olmak çok başka. Ben istenirse efendi erkeklerinde çok güzel dikkat çekebileceğini düşünüyorum. Özellikle kadın daha gizemli havası olan erkekleri daha çok merak ediyor. Biraz daha tanımak için adımlar atıyor. Öyle at hırsızlarının devri kapandı çoktan.
86 Yorumla- +1 yıl
Ana kuzusu narkoz djdk
- +1 yıl
Bakıyorum zaten biberonunu al otur djsk
- +1 yıl
Rica ederim, dee o emoji ne
+1 yılMerhaba
Valla ne kadar efendi düzgün kibarda olsan yani kalp kırmayan biride olsan fedakâr bile olsan zaten kızlar bunu sevmez kızların istediği hayvan olacak ayılık yapacam onu yontmaya çalışacak kızların sevgisine inanmadığım gibi normal konularda bile güven duymam çünkü kadınlar her zaman aldatmaya meyilli güvensiz canlılardır10 Yorumla
+1 yılEfendi erkek deyince aklıma direkt bir İstanbul beyefendisi profili geliyor. Son derece kibar ve nahif. Kültürlü, donanımlı, özgüvenli, bakımlı... Ancak sevdiği insana karşı çocuk bir ruhu yoksa... Ve de hayatı fazla ciddiye alıyorsa... Kurallar onun için her şeyden yukarıdaysa... Yanındayken kendimi kasıyor veya sürekli diken üstünde gibi hissediyorsam... dıt dıt dıt... aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor. 😅
45 Yorumla- +1 yıl
İlk cümlelerde geçen erkeği nasıl bulabiliriz djdks
- +1 yıl
Birkaç yüzyıl geri gitmemiz gerek 😂
- +1 yıl
Gidelim 😬
- +1 yıl
Teşekkür ederiim 🌼
- +1 yıl
Rica ederim 🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEfendi erkekten kasıt nedir?
Ben efendi erkekleri severim ama pısırık anne kuzusu fikirsiz erkek veya kadından haz etmiyorum.
Efendi erkek candır zaten gerisi bende ben onu yoldan çıkartırım 🤤
56 Yorumla- +1 yıl
shjs :D efendi erkek diyince aklına ilk nasıl bir tip geliyorsa o’dur
- +1 yıl
Cok seksi geliyor bana 🤣🤣🤣 anlatılmaz yaşanır 🤣🤣🤣
- +1 yıl
hahaha neresi seksi ya 😃
- +1 yıl
Aaaa efendi erkek deyince fantezileri bambaşka benim karıştırma 🤣
- +1 yıl
Hahah 😅 piiiih efendi erkeğe yükselen ilk kadın
- +1 yıl
İlkler iyidir🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sıkıcı onlar için böyle gergin, sinir-stres tavan erkek severler bazıları
12 Yorumla- +1 yıl
Hiçte sevmeyiz 😬
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası olduğunu düşünmüyorum eğer ki bir erkek bir kadın da olumsuz bir duygu uyandırıyorsa büyük ihtimal erkek çok bakımlı çok yakışıklı uyandır kadında bu bana bakmaz diye düşünüyordur.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEfendi erkekelr sıkıcı değildir ama şöyle ki genel olarak ülkemizde ki kızlarda özellikle çok yanlış bir algı var yani şimdi sadece kötü erkek dediğimiz yani serseri dediğimiz erkeklerin eğlenceli olduklarını düşünüyorlar çünkü genel olarak ağızları iyi laf yapar kızlar ile nasıl konuşacaklarını bilirler flörtöz olurlar bu da kızların işine gelir çünkü heyecan ararlar atılgan olurlar aslında efendi erkekler bir yerde kendileri kaybediyor çünkü kızlara karşı iyi olmayı deniyorlar bu yüzden de aslında. bu yüzden de kızlar efendi erkekleri sıkıcı bulurlar daha çok kötü erkekler ile takılırlar işte maço olsun kaba olsun bana şiddet uygulasın falan derler. bu yüzden de efendi erkeklerin de bunda suçu var ama sıkıcı olmayıp çok eğlenceli olanlarda var diyebiliriz yani aslında bu karaktere göre değişir.
Bu yüzden de kızlar genel olarak serseri tercih ediyor çünkü yeri geldiğinde kaba davransın istiyor yani ağırlığı olsun istiyor :D bu da çok anlaşılabilir bir durum tabi ki
10 Yorumla
+1 yılCentilmenin tanımı zaten sizin deyiminizle serseri p*c erkeğin yani sınırsiz olmayi seçen ve özgürlüğüne düşkün, dominant erkeğin bu özelliklerini içinde bulundursa da bunu kontrol altında tutabilen yetkin tarzidir. Toplumumuzda cogunlukla ya eğitimsiz, beceriksiz p*c ya da tamamen efendi olduğu için tabiki bunu goremiyorsunuz. Övünmek için söylemiyorum fakat bizim gibi erkekler genellikle nokta atışı hedeflerle ilerleyip her zaman istediğini elde eden insanlar olduğu için çevresinde sadece birkaç kaliteli insanla huzura ulaşmayı hedefler, dolayısıyla da herkes bu tarafini göremez tanıyamaz. Böyle issiz adam tarzi değiliz tabiki ama gereksiz sosyalligin de lüzumu yok, vakit kaybi.
30 Yorumlakızlar için evet kadınlar için hayır. 5 yaşındaki çocuğa nasıl bi sevgilin olsun isterdin diye sorsanız farklı 15 yasindakine sorsanız farklı 35 yasindakine sorsanız farklı cevaplar alırsınız. bad boy seven kadınlar bakın çok net söylüyorum mental olarak olgunlaşmamışlardır. Bunu aşağılama maksadıyla söylemiyorum. Bilimsel bir gerçek. İsviçre'de 2001 yılında bir araştırma yapılıyor bununla ilgili tam 20 yıl sürüyor araştırma. İsviçre dahil 10 farklı ülkede 10.000 den fazla kıza 3 yılda bir hoşlandığı karakterdeki erkek soruluyor araştırmanın sonucundan farklı ülke ve kültürlerdeki kadınların yaşlarıyla orantılı olarak beğendiği erkek profili de değişiyor. genç yaşlarda daha cok fiziksel aktivite heyecan aranırken ilerleyen yaşlarda, zeka, kültür, sosyal statü, ekonomik özgürlük gibi kriterler on plana çıkıyor
10 Yorumla
+1 yılBence alakası yok, ben efendi (sapık olmayan) erkeklere farklı güzel bir pencereden bakarım ve bence olması gereken herkesin efendi olması ama efendi olcam diye zeka ve mantığı atmaması gerekir hem efendi insanlar çok farklı bir auraya sahip oluyor.
AURA
İnsanda vücudu sarmalanmış halde kendine özgür rengi olan bir elektromanyetik alan bulunmaktadır, bu elektromanyetik alana aura adı verilmektedir. Aura alanı vücudumuzdan 20-25 cm dışa doğru uzanmaktadır. Bu alan, aynı zamanda bir kalkan görevi üstlenmektedir.
www. milliyet. com sitesinden alıntıdır
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlarım TRT muhabiri gibi konuşuyorsun çok resmi ve sıkıcı konuşuyorsun der. Ayrıca çok sakin ve soğuk kanlı biriyim. Bu unsurlar kimine göre çekici kimine göre sıkıcı gelebiliyor. Fakat bunun aslında karşıdaki kişiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Hayatında ciddiyet konusunda en ufak bir anısı olmayan birinin karşısında çıksam anında sıkılacaktır.
30 Yorumla
+1 yılBir söz duymuştum hiç unutmuyorum:
Erkek dışarda tam bir beyefendi, evde tam bir fırlama ve istekli teke,
Kadın dışarda tam bir hanımefendi, evde tam bir or*spu olmalı. Bak o zaman kimse boşanıyot mu? Diye...
Çok doğtu değilmi sizce de?21 Yorumla- +1 yıl
Doğru olabilir 😅
+1 yılEfendiliğin hakkını verdiğimizden değil de saygılı olmak, iyi bilinmek/tanınmak içindir benim bildiğim. Karaktere de yansır.
Kadınlar da efendi erkek sevmiyor. Her efendi kadın kadar naif mi
-değil
https://www.dailymotion.com/video/x3k6ks43:13 itibariyle
... olalım
10 YorumlaKendimden örnek vereyim ben efendi iyi suskun birisiyim ama sohbet için gelen varsa ederim bence çokta sıkıcı değiller
10 Yorumla
+1 yılgenç kızlara göre öyle olabilir heyecan arıyolar çünkü ama aklı başında ve ne istediğini bilen kızlar için efendi erkeklerin daha çekici olduğunu düşünüyorum
19 Yorumla- +1 yıl
Hala genç bir kız olduğumu öğrendim şu an djdk
- +1 yıl
sorsaydın daha önceden söylerdim dha bebeksin sen :D
- +1 yıl
shdjs sormuyorum böyle şeyler
- +1 yıl
öğrendin o zaman bebeksin daha sütünü içip uyu bu saatlerde bebeklere göre değil bu site :D
- +1 yıl
Boğacam ha 🤨 gidiyorum zaten al siteni başına çal 😃
- +1 yıl
gitme burdan sen olmadan ben asla yaşayamam kesmiyor ne ilaç ne antidepresann sdfsfds
- +1 yıl
Hayııır bu şarkıdan yeni yeni kurtulmuştum 😭
- +1 yıl
bunu bildiğim iyi oldu :D
- +1 yıl
😒😒
+1 yılefendi erkeği son ana kadar bekletip evleniyor insanlar:) ama evlenene kadar efendilere takılmazlar
20 Yorumla
+1 yılEfendi olmak sıkıcı olmak değil pek, tabi efendi olarak centilmen olmayı kast ediyorum kendim gibi;senin kastın uslu olmak olabilir mi Efendi'den ziyade?
14 Yorumla- +1 yıl
Olabilir, efendi olacağız derken aşırı uslu olabiliyorlar
- +1 yıl
Pasif karakter bu sevilmez tabi;tanıdığım 1 tane manyak derecesinse yönetme kontrol hastası kadın dışında kadınlar pasif erkek istemez, kendi çazgırlıklarına daha yüksek perdeden karşılık verecek ama bunu üzmeden kırmadan akıllıca yapacak tipleri isterler
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Analiz etmekten anlarım insanları, senin çoğu sorun da kişilikler üzerine aslında
+1 yılBurada kadınların efendi erkek övmesine bakmayın kimse efendi sevmez. Erkek ortamında bile mıymıy adam çekilmiyor serseri seviliyor geçin bunu. Bir tane kız bari gerçeği deseydi jshlhj
11 Yorumla- +1 yıl
Haha iyiydi bu niyeyse
Dışarıda efendi bana karsı eğlenceli olmalı sürekli aynı mod sıkar erkek olsun kadın olsun girdiği her ortama ayak uydurmali ortama göre hareket etmeli diye düşünüyorum...
40 YorumlaBu bana şey olarak geldi ya. Ben psikopat seviyorum. Ayrıca efendi erkeklerle sıkıcı olmanın bir ilişkisi yok maalesef. Çünkü senin görüşlerine uyan, kafandengi olan her insan ne efendidir ne de serseri. a
10 Yorumla
+1 yılEfendi erkek? Subhanalah ilk defa duyanlar beğensin.
Kaldı mı öyleleri ya :')
13 Yorumla- +1 yıl
Ahahah bu biraz Instagram postuna benzedi
- +1 yıl
Haha evet kesinlikle öyle atıf yaptım sjajsn
- +1 yıl
😃 Like yağsın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTr kadınları için tabi ki sıkıcı. Sürekli kaos olsun. Hakaret etsin. Aldatsın istiyorlar.
14 Yorumla- +1 yıl
Ayıp ayıp 😏
- +1 yıl
Daha saymadıklarım var 😅
- +1 yıl
Ayıp değil acı gerçekler
- +1 yıl
Ama bu çok ön yargılı bir yaklaşım 😏
+1 yılEfendi erkek yoktur , pusuya yatmış sırtlan vardır 🤨
12 Yorumla- +1 yıl
Ne pususu yahu
- +1 yıl
🤦🏻♂️🤦🏻♂️ boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı olmanın efendisi veya fırlaması olmuyor minnoşum😉
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dersin mıy mıy değiller mi 😃
- +1 yıl
Hahaha kişisine göre değişiyor bence..
- +1 yıl
Bence de 😅
+1 yılefendi erkek diyince aklıma ADAM GİBİ ADAM geliyor. bu da sıkıcı değil olması gereken
Pısırık adam sıkıcıdır...
30 Yorumla
+1 yılBu doğru olan bir şey kadınlar hoppa erkek seviyor hepsi olmasada çoğunluğu baba evinde bulamadıkları fırsatları bu tip erkekler ile yaşamak istiyor doğrudur yanlıştır bilemem, ben sakin efendi sınıfına giriyorum bir kızın bu yüzden beni eleştirmesini veya değiştirmesi asla kabul etmem ben buyum çünkü enerjisi aşırı yüksek olan dengini bulsun benim ömrüm insanların sorunlarıyla geçiyor sakin bir hayatı yaşamak en doğal hakkım. İşten güçten biraz enerjim kalıyor onuda kız istiyor diye tüketemem
10 YorumlaEfendi erkek sevmeyen kızlar için söylüyorum; Çok özür dileriz keko olup da millete salça olmadığımız için. Çok özür dileriz her türlü pis alışkanlığı edinip, kötü ortamlarda takılıp kendimizi cesur"muş" gibi göstermediğimiz için. Çok özür dileriz maço takılıp ona buna sataşıp güçlü gözükmediğimiz için. Kraliçelerimiz ne arzu ederdi?
10 Yorumla
+1 yılBence efendi erkeklerden pek bi hareket gormedikleri icin istenmiyorlar yani boyle firlama garip sacli tipli kupeli kaşı cizikli yirtikli kiyafetli daha cok ilgilerini cekiyorlar efendi erkeği her kız kaldiramaz ama bilmez ki aslinda aradığı bütün vasiflar onda olabilir bende bu zedelerden biriyim efendiligimizden kaybediyoruz yoksa p*ç olsak pesimizden koşarlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılefendiliğin arkası eğitim, genel kültür, davranış, karakter, yaşam biçimi ve hayatı ele alış tarzından geliyorsa bu erkek sıkıcı değil çekicidir.
10 Yorumla
+1 yılEfendilik değilde, ağırlığı olmayan ve yerince eğlenmeyi bilmeyen erkekler sıkıcı. Yeri gelince eğlenecek, yeri gelince de o yumruk masaya inecek😂yoksa cidden sıkıcı oluyor.
14 Yorumla- +1 yıl
evet üstünede bir tokat atıcak :D
- +1 yıl
Ellerini bi yerine sokarım o zaman😀
- +1 yıl
Ama elini masaya vurmalı diyorsun öyle herifler senide döver
- +1 yıl
Lafın gelişi olarak dedim.
- Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılEmin olun belli bir yaştan sonra efendi erkeklere bakıyorsunuz bu zamanla olan bir şey her yaşta değişiyor bakış açınız ve ilginizi çeken insanlar
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yılHayır değil.. Efendi erkekten zarar gelmez nerde nasıl davranacağını iyi bilir.. Bence ideal erkek modeli. 😅
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara efendi olsan da yaranamıyorsun. Böyle küfür eden şiddet uygulayan tipler her türlü kötü huyu olanlar ilgi çekiyor.
10 Yorumla
+1 yılBenim bakış açımdan durum asla öyle değil aksine efendi nerede ne yapması gerektiğini bilen bir erkek çok daha öndedir benim gözümde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kadınlar kıvrak erkekleri seviyor
24 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor
- +1 yıl
Niye böyle düşünüyorsunuz, anlamıyorum gerçekten 🙄
Dayımdan bilirim. Çok efendi, kibar biridir. Ayrıca sıkıcı hiç değildir. O yüzden efendi erkeklerin sıkıcı olduğunu sanmıyorum.
10 Yorumla
+1 yılElbette sıkıcı olmaz ama bence yapmacık olmak yerine doğal olmalı diye düşünüyorum şahsen ben olduğum gibi davranmayı seviyorum
10 Yorumla
+1 yılToplum içinde efendi benim yanımda şeytanın sol bacağı ise sıkıcı diil. Ama benim yanımda da Osmanlı beyzadesi gibi takılırsa ağzını yüzünü kırarım
10 Yorumla
+1 yılBu soruya kadınlar cevap verse iyi olur 😄 Ben şahsen kadın olsam efendi erkek tercih ederim😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEfendi erkek değil, narsist erkek sıkıcıdır.
20 Yorumla
+1 yılEfendi olup eğlencesi de bol insan çok
Sıkıcı pısırık sünepe
Bunlar ayrı bi dert25 Yorumla- +1 yıl
Ne yani efendi olup eglenceli olan insan sıkıcı mı
- +1 yıl
Okuduğunu anlamayı ogren öyle gel
Rica edemiyorum - +1 yıl
Ediyorum
- +1 yıl
Efendi erkekler yalan soylemez o yuzden agzi laf yapmaz kizlar sevmez cok konusmadigi icin bide pclik serserilik yapmaz emin misin sevebilecegine?
- +1 yıl
Sen benim eşim ol. Sen benim kadınım ol. Sen benim hayatım ol. Sen her şeyim ol. Sünepe de canım da olur. Yetrr ki karım ol
Taparım sana
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları sıkıcı muhabbet etmeyi bilmiyenler var
10 Yorumla
+1 yılEfendiliği bilmem ama alfa erkek sevdikleri kesin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi ; özgüven, neşeli ve tarz ise candır.
10 Yorumla Efendi erkek ne zaman gördüm onu bile hatırlamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkek sıkıcı olamaz. Konuşması gereken yerde nasıl konuşacağını bilemeyen erkek sıkıcıdır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ne istediğini bilen var mı? Sorsan tabi derler ama kadınları bilim insanları bile çözememiş
10 Yorumla
+1 yılİnsan yerine göre efendi yerine göre serseri yerine göre oturaklı yerine göre çılgın olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında pek değil ama pek tercih edilmiyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKırıldığını düşünürler isrsrcikiklari oradan geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde eşim çok efendi ama yalnız kalınca çocuk gibi ama başkalarının yanında ağır ve sakin ben nişanlıyken onun bu huyunu çok sevmiştim efendi ağırbaşlı sessiz yani bence dikkat çekiyorlar çünkü çok konuşan herşeye bilen gulen erkekten ana kuzusu dan iyi
10 Yorumla
+1 yılefendi erkek sıkıcı değil sıkıcı erkek sıkıcıdır
10 Yorumla
+1 yılEfendi bir erkeğe sıkıcı demek saygısızlıktan başka bir şey değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Efendi erkek denince gözlerine nasıl bir erkek görüntüsü geliyor
10 YorumlaEfendi erkekten kastımız, ağırbaşlı, saygılı, üslubu güzel olan kişi ise neden sıkıcı olsun ki
10 YorumlaEfendi erkek severim ama pasif, pısısık her şeyi benden bekleyen adam değil...
10 Yorumla
+1 yılKızlar efendi erkeğe çabuk doyuor ondan illahki sürünmeleri gerek
10 Yorumla
+1 yılBen efendi biriyim o yüzden demekki çekemiyormuşum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Yok daha anlayışlı daha çözüm hedefli olabilirler gibime geliyor
10 Yorumla
+1 yılDerdi dikat çekmek olmadığı için sıkıcı durur
Sahiplenici erkek iyidir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi insanların derdi ilgi çekmek değil zaten.
10 Yorumla Efendi erkekten kastımız hiç konuşmayan sıkıcı olan erkekler değil nerede ne diyeceğini bilen şakanın tadını kaçırmayan erkeklerdir. Onun dışında efendi olup espri anlayışı olan eğlenceli sosyal erkekler daha çok ilgi çekiyor bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Evet ben efendi biri olarak çok sıkıcı olduğumu düşünüyorum maalesef hiçbir çekiciliğim de yok
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat