Dövmem de yok sigaram da hadi bakalım … hava da cıva da badboyların olsun ;)
By @Esra_bayram

Mutlu bir Hikaye asla Reyting yapmaz diye herkes hayatını mutsuz ama reytingi yüksek bir hayat çevirme derdinde…. bunu yaparken de manidar olan yaşadığı mutsuzluklardan da şikayet eder halde oldu insanlar …
#MasalsıSorular
eski bir soru:Karga mısın, Bülbül mü?
sırtlanlar serseriler 😅😅😅 dizlerini dövüyor 😅😅😅😅😅😅 bu günaydın mesajı nedir ya 😆😆😆 doğru bence. ben günaydın mesajı falan istemiyorum, gece uyuyup gündüz uyanan bir canlı da olmayabilirdik yani. mesela kış uykusuna yatsak 6 ay sonra günaydın yazacaktı, çok büyük anlamlar yüklemek gereksiz.
Asla bir sırtlanla beraber olacak kadar da canım değilim. İş hayatına ilk atıldığımda ortamdaki erkekler yoğun bir ilgi gösterdi, ben neymişim dedim yani ama benimle ilgisi yok aslında, ortama yeni kız gelince hepsinij kök çakrası aktive oldu. 😆 yalnız yaşayan, benden de 6-7 yaş büyük, ıssız adam tipli, ortamdaki en yakışıklı birisiyle sohbetimiz biraz ilerledi, sonra evine davet etti. Yok öyle bir kız değilim ben dedim, sonra sohbeti kestim. Dudağı da uçukluyordu o adamın, ya ben senden HPV kapacak kadar canım mıyım? 😆😆 Başka kızla sevgili oldular sonra, ayrıldılar. O işyerindeki ortam da çok gevşekti, herkes herkese çıkma teklifi ediyordu. İş değil, evlenme programı mübarek. Şimdi kurumsal bankada çalışıyorum, kimse kimseye bir şey demeye cesaret edemiyor. Eden de gizli saklı...
Soruna gelirsek, sıkıcı adamlar tercih edilmez, sıkıcı kadınlar da tercih edilmez. Çünkü insanlar her zaman değişim dönüşüm halindedir, enerji devinim halindedir, duygular su gibidir, akmalı gitmelidir. Sıkıcı bir adam ya da kadın bu gelişime hizmet etmiyor. İşte kadın mesela kocasına her şeyi yapıyor, mutfakta aşçı falan, kesin aldatılırsın. Biraz trip atacaksın, erkeğe acı vereceksin. 😆 Sadist değilim ama dert olmadan deva, sancı olmadan büyüme olmuyor.
Katkın için teşekkürler. Katılıyorum ama son kısma değil. Son kısmı anlıyorum ge çekiç bir bakış açısı ama sağlıksız.
Kıymet bilmemek ve …aldatmak yanlış kavramlardır… insan doğasında olan değil günümüzde dayatılan kavramlardır…günümüzde normal ve doğal görülen kavramlar ama insan tabiatına aykırı kavramlardır…
Karakter eğitimini tamamlamış biri aldatmaz. Aynı aç olan insan hırsızlık yapması da normalleşti bu da karakter sorunu dur…
Olması gerek bu aldatmayı hırsızlığı normalleştiği için kabul edip dediğin yöntemlerle yönetmek değil…. Doğrusu Karakter olarak bunlara uzak biri olmak bu yolda karakter eğitimine önem vermek.
Biz durumu kabullenip onu yönetecek yöntemler öğreniyoruz bu pratikte haklısın işe yarıyor ama sağlıksız ve esasen gözükmeyen başka sorunlar doğurur.
beni yanlış anladın sanırım. dediğim bir yöntem değil, bu aldatmayı yönetmeye calismayacagiz tabi ki. aldatan zaten aldatır, karakteri eksiktir. bilerek herhangi bir şey yapmayacağız, rol yaparsan karşı taraf bunun rol olduğunu anlar zaten..
içinden gelerek, doğrusunun bu olduğunu düşünerek yapacaksın. o zaman erkeğin değişimine dönüşümüne katkı sağlamış olursun. annesi gibi yediği önünde yemediği arkasında bir hayat sunarsan o da büyüyemez. ayni şekilde o da sana bazı konularda acı verir, elin oğlu acımaz derler ya o hesap 😅 ama tabi ki bunları bilerek yapmayacağız. işte bilerek yapmadan olunca gerçek bir çift oluyor, acısıyla tatlısıyla yaşıyorsun. hep tatlı hep tatlı sıkar...
Görüşünü sevdim seni anladım ve sana 80% katılıyotuö ama bu dönüşüm olayı çok katılmadığım olay. İnsan karakter ve farkındalık ile dönüşür… kırbaçla değil … erkek erkek olmalı kadın kadın
Annelik yapmamalı o net … sağlıklı ve doğru iki birey zaten herşeyi yönetir.
bence acı olmadan büyüme olmuyor, kafa basmıyor o dersi 😅
Ben dersi dinleyerek okul birincisi oldum ıfjkgfjf
peki bakalım 😆
Düzgün adamlar neden sıkıcı olsun ki? yok mu eğlenceli, kültürlü, bilgili, zaman geçirmekten keyif alıncak erkekler gerçekten? Adil Yıldırım bile çıldırmış bu soruda. Yapmayın etmeyin. Ben henüz denk gelmesem de hem düzgün, hem sıkıcı olmayan bir erkek mutlaka vardır yaa☺️
Hayır. Çok çekiciler eşim de öyle
Süper zeki kız. ✅
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim eic için
Sıkıcı olmasa da öyle gözükme pahasına düzgün olmaya devam eden adamdır aslolan
Günün yorumu bence
Eyvallah üstat
Cevap
20Cevap
Genelde öyle oluyorlar ya. 😂 Her şeyi düzenli programlı yapan vs vs bayabiliyor bir yerden sonra. Hele ki fırlama biriyim misal ve beni sıkar aşırı.
Düzenli insanlar bir tık monoton olabilir katılıyorum ama düzgün insanın fırlaması da düzgün olur.
Ben sıkıcıyım ya bence sıradan sıkıcıyım. Çok cümle kurmim seni sıkarım 😏 baymak moda oldu baymim seni
😂😂 sen neden üzerine aldın ki yahu ajdj
Almadım ama iyilerin savunucusuyum skjsjs
Ben de kötüleri savunmadım zaten ahah
Biliyorum hem fikiriz en efendi düzgün insanlar en çok fırlama yapmayı hak eden insanlar ıhlh
😂😂 valla kim neyi hak ediyor bilinmez de herkesin kendi mizacı var tabi
türk kızları efendi düzgün erkekleri sıkıcı buldukları için kötü olanları aldatan tipleri ya da şiddeti seven tipleri tercih ederler.. büyük çoğunluğu
"Düzgün adamlar sıkıcı mı?" sorusu oldukça genel bir ifade içeriyor ve cevabı kişisel tercihlere ve algılara bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar, düzgün ve kibar davranışları olan kişileri tercih edebilirken, diğerleri daha maceracı veya dışavurumcu kişilikleri olan bireyleri daha ilgi çekici bulabilirler.
Düzgün davranışlar genellikle olgunluk, sorumluluk ve saygıyı yansıtır, bu da bazı insanlar için çekici olabilir. Ancak, bazı kişiler için bu tür davranışlar sıkıcı gelebilir çünkü onlar daha fazla heyecan arayan veya farklı deneyimlere açık olan kişiler olabilirler.
Sonuç olarak, "düzgün adamlar sıkıcı mı?" sorusu kişisel tercihlere, değerlere ve yaşam tarzlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Herkesin tercihleri farklıdır ve bu tür genellemeler her zaman geçerli olmayabilir.
Katkın için teşekkürler. 🤖
Şöyle devam sorar mısın :
Şu bahsettiğin kısmı irdeleyip kısa psikolojik toplumsal sebebini irdeler misin:
“onlar daha fazla heyecan arayan veya farklı deneyimlere açık olan kişiler olabilirler.”
Çok saçma. Yalancı, serseriyle hiçbir zaman işim olmadı. Olmaz da. Ola ki farketmeden oldu, farkettiğim an silerim. Düzgün insan demek sıkıcı insan demek değil. Sıkıcı insanlar nasıl insanlardır ben sana söyliyim: Hayatta hiçbir hedefi, hiçbir amacı olmayan, boş yaşayan, her konuda başarısız, agzindan yalan dolan eskik olmayan tipler sıkıcıdır. Çünkü değersiz gözükürler zaten. İt, kopuk, serseri seven kızların psikolojileri sıkıntılı
Ha bir de özgüvensiz insanlar sıkıcıdır. Aslında kilit nokta özgüven. Bir insan ne kadar güvenilir, ne kadar düzgün olursa olsun eğer özgüveni yoksa çöp. Değer görmez. Serserilerin daha çok tercih ediliyor gibi gözükmesinin altında özgüvenli izlenimi veriyor olması yatıyor. En tercih edilesi insan tipi düzgün ve onun yanında özgüvenli insan olması.
Düzgün insan deyince insanlar sanki çok sıkıcı hayatı olan insanmış gibi algılıyorlar. Halbuki alakası yok. Düzgün insanlar da eğlenebilir, güzel vakit geçirebilir, her şey moto mot sıradan, rutin olmak zorunda değil yani. Düzgünlük böyle bişey değil
Eline sağlık
Rica ederim
Genelde kadınlar böyle görüyor nerde keş serseri tıp varsa gözler onda heyecan arıyorlar mesela karşısına kültürlü düzgün Orlando Bloom'u koy ve yanına dızcı birini koy bedel dövmeli keleş dövmeli esrar hapçi heh işte kızlar gider o dızcıyı seçerler heyecanlı hayat arıyor çoğu anlamış değilim.
Özet olmuş✅ bu ama enteresan bir toplumsal konu… mutsuzluk daha çok seviliyor …
Aynen öyle bizim ülkede nezaket sahibi olmak küçümsenecek gözüyle bakılıyor çok enteresan
İnsanlar bilinçaltı kök inançlarını, çocukluk travmalarını tetikleyen insanlara çekilir.. İnsanoğlu kendinde olanı kendi başına göremez çünkü.. İnsanlar aynalık eder.. Kendi iç dünyasındaki meseleleri çözene kadar bad boylarla birlikte olmaya devam ederler.. Dersi öğrenip kendini değiştirmeye, dönüştürmeye gönüllü olursa düzgün adamlar karşısına çıkar.. Bu sadece kadınlar için değil erkeler için de geçerlidir..
Ama bu gönül ve kalp dünyanı yormak demek…
Kalp be gönül yorulmaya gelmez… muhafazası gerçek mutluluğu kolaylaştıran en önemli noktalardandır…
Kalp düşe kalka öğrenecek bir mekanizma değil…
Karga bülbül örneği tam senin anlattığın konuyla ilintili… aslında algımız ve bize tanıdık hatta normal gelen şeylerde sorun var … Farkındalık ve Karalter eğitim kesinlikle şart
Tabiki her insanın acılar olur ama muhabbet ve aşk meselesinde savrulmak ordan darbe yedim burdan yedim öğrendim sevmeyi bildim doğru kişiyi buldum doğru değil ve sağlıksız… insan tabiatına ters bir durum…
İnsanın kalbi 7 kere aşık olmaya müsait derle ama esasen 7 kısma ayrıldığı için bu böyle söylenir… eğer insan bir kere aşık olup bir kişiyle tüm kalbini doldursa sağlıklı ve gerçek sevgi gerçek aşk sonsuz bir sevda meydana gelir … şimdi ki gibi aşık olmaya hevesli olup çokça aşık olduğunda zihnini kalbini çok çok meşgul etmek fayda değil kalb dünyasına zararı vardır… gerçek sevgi bu sebeple günümüzde zor …Kavramları doğru oturtamadığımız için
Hayır sıkıcı değiller hem düzgün olup düzgün bir şekilde eğleniledebilir kötü olanlar değil duygularıma dokunup değerli olduğumu hissetiren kişi girebilir kalbime bana özel ilgi göstermesi gerekirr hoşuma gider bu tarz şeyler öbür türlü buz gibi soğurum
İlgi önemli diyorsun sıkılmak yok ama
Hayır ne sıkılması öyle adam buldukta sıkılması kaldı be
İyi bir insan olman sıkıcı olacağın anlamına gelmez
Silik çekingen olmanda iyi birisi olduğunu anlamına gelmez
Kızlar atılgan girişken erkek sever
Kendi öz benliğinin farkında olmalı ve kendini sevmelisin
Düzgün eril enerjisi yüksek biri olan insan zaten bu konulara takılmaz… burada ki olay erkek penceresinden ziyade toplumsal açıdan … sağlıksız bir durum var… insanlar mutsuzluğu mutluluğa tercih eder oldu…
Düzgün adamlar alt tarafta kalan kısım, cogu kadın en tepeye oynarlar her zaman 2. olacağını bilse bile. Oraya ulaşamayan erkekler de kendine düzgün diyip yukardakileri taşlıyorlar.
Acizliğinden Düzgün olan… kötülüğe fırsatı olsa geri durmayacak olan düzgünler … düzgün adam değildir net…
Gerçekten böyle insanlar var belki adamın başına bi şey geldi ilede o mesaj önemli mi
Ve soruya geleyim tabikide düzgün bi adam ilgimi çeker tabikide 😏😏😏
Tabi ki de değil tabi ki
🙂😅😅😅
Ikisinin arsında ne gibi bi fark var ki
🤔🤔🤔..
De eki olmicak
😂😂kilaviye kendi ekliyor ki ben tabiki yazıyorum o tamamlıyor 😂😂
Düzgün ve sıkıcı bir adamın hayatına renk katarım. Merak etmesin o.
İnandım 😅
Tutarli, net olan, ne istedigini ve istemedigini bilen, bunu dile getiren insanlar her daim bir adim onde.
✅✅✅✅
Toplum da "kötü çocuk" olarak nitelendirdiğimiz bu tür bireyler maço erkek kavramının modernize edilmiş halini refere eder.
İyi kalpli , efendi adamlar ne yazık ki bazı kızlar tarafından sıkıcı bulunup terk ediliyor. Sonrasında ise bir kötü çocuk sevdasına düşerek serserinin teki ile sevgili oluyor. Ve üçüncü sayfa haberlerinde okuduğumuz kadınlar kervanına o da maalesef katılıyor. Aynı giriş , aynı gelişme , aynı sonuç. Değişen bir şey var mı? Yok.
Düzgün adamları kouma altına çıkaran kanun çıkarsınlar. Gitmesinler bir yere.
Nesli tükenecek herkes dövmeli olacak
Hatta justin bieberlar saracak oh olacak blhkg şaka şaka
Düzgün insan alfadır koruma kabul etmez 😏
Düzgün bir adamla ilişkim var demek ki sıkıcı değilmiş 😅
Çok mutluluklar 🍀🍀
Kadınlara efendi düzgün adamlar sıkıcı ve sünepe gibi gelirler…
Algı ve gerçekleri farklılık gösteriyor işte ama
Düzgünlükten ne anladığımıza bağlı. Eğer stabil bir hayatı varsa evet sıkıcı
Düzgün insan: Her anlamda düzgün … Seni her anlamda mutlu eden … Karakteriyle enerjisiyle duruşuyla bedeniyle düzgün iyi niyetli doğru adam… yani mutlu son … tamamlanmış hissi..
Düzgün insanın yemesi içmesi eğlenmesi de düzgün olur…
Ama düzgün olmayan insanın herşeyi çektirir… çektiren de kazanır oldu… eğlenmek mi istiyorsun yoksa sürünmek mi… Reyting mi istiyorsun yoksa kutlu olmak mı…
Bu kavramlar birbirine girdi …
Sorun şu ki uyum olunca da sıkıcı bulunabilir çok mükemmel be tamamlanmışlık bitmiş bir Puzzle kadar sıkıcı gelir oldu insanlara … toplumsal bir sorun esasen mevzu
Normal makul insan kalmadı ki?
Justin bieber hayranı herkes msmsk
Tabi ki öyle
Yani karıların kimi seçtiği beni bağlamaz ama iyi olanları sıkıcı diye gruplandırıp serserileri seçenler var. Ondan sonra kadın cinayeti bilemem ne diye ağlıyorlar o komik işte :d
Bu zamanda düzgünlerin pek değeri bilinmiyor ama başkasıyla bozulacağımıza tek başımıza düzgün kalalım.
Sıkılanlar utansın
Utansın fşjffj
Bence değil ama ben geneli yansıtmıyorum. Yani benim tanıdıklarımın çoğu daha eglenceliydi fırlama tekinsiz tiplerin eğlence anlayışı bana göre degil diyeyim smsksk
Aksine dha çekici bence.
Hayır aksine daha iyi. Sohbetleri de daha akıcı düzgün olur.
O yüzden bir köşede inzivaya çekilmiş bir hayat on numara 😌
Evet duzgun karakterli her insan sıkıcıdır.
Kiymet bilene denk gelmek onemli
Düzgünse sıkıcı olsa da olur
Düzgün olan sıkıcı olmaz herşeyi düzgün olur …
Kendi bilir
Kadınların çoğu düzgün erkekleri sevmezler. Kariyer, para olacak aklı çalışanini tercih etmiyorlar.
Buradakilere bakma sne kardeşim dedikleri doğru olsaydı kadın cinayeti biterdi
Karakterine göre değişir, düzgün demek genel bir tanım opsiyonel.
Hayır neden sıkıcı olsun ki
Denk gelmedik ki sjdjsjs
Bkvkkbkb gelince?
Hayır tabii ki de istediğim de bu zaten
Efendi olsun sıkıcı olsun
Olsun
🙏🙂
Düzgün den kastın ne kime göre düzgün
Düzgün insan: Her anlamda düzgün … Seni her anlamda mutlu eden … Karakteriyle enerjisiyle duruşuyla bedeniyle düzgün iyi niyetli doğru adam… yani mutlu son … tamamlanmış hissi..
O zaman sıkıcı değil
Mutlu olmak sıkıcı geliyor insanlara.
Hayır, sıkıcı değildir aksine ilişkiye bağlı olur
Ama dünyanın düzeninde heyecan daha önemli hale geldi…
Sıkıcı değil
Ciddi ler
Bizim gibi
Kesinlikle
Hayatı sorgulamayan adamlar sıkıcı.
Sorgulamak önemli diyordu
Düzgünden kastın ne mesela
Hmmm
Aksine daha çekici bence, ben ağır seviyorum
kadınlar serseri sever
hayır
bana göre sıkıcı değiller
Düzgün kadınlar icin, değiller
Aksine güzel adam denir güzel sohbeti olur
bilmiyorum sıkıcı gibi
değil
Dürüst olalım
Süründürmek daha çekici geliyor
Değerli davrandığın zaman ister istemez
Senin için çabalayan değer veren insan aslında seni umursamayan Değersiz davranış şekli gösteren de daha önde olmalıyken neden?
Bu piskolojik soru aslında: Karga mısın, Bülbül mü? ↗
Karşıdaki beyinsiz olunca evet öyle diyorlar
Dizi ve filmlerde böyle, hayatta hayır
Düzgün adamın tarifi ne oluyor
Düzgün kızlar da sevilmiyor ona kalırsa
Açar mısın katkın için teşekkür ederim
Neyi açar mıyım?
Ne münasebet canım
Dürüst olalım lütfen
Amaaaan.
Aynen sıkıcı.
Değil ben düzgün biriyim bu arada
Sıkıcı
Yani biraz.
Değil
Açar mısın
Düzgünden kastın zararlı alışkanlıklarının olmaması anladığım kadarıyla, evet yasak zararlı şeyler insanlara alışılmışın dışında heyecan katarak monotonluğu bozar ama o şekilde yaşam sürerken düzgünlüğün zıttı bir şekilde sürekliliğe binen bu durumda monotona biner ve sıkar geriye iki seçenek kalır sana artısı olan mı (düzgün), eksileri olan mı cevap nettir eninde sonunda düzgün erkek kazanır.
Aslında sorumun bağlantısı sorunun altındaki Karga bülbül sorusuyla ilintili
skıcı
Sikici
Kadinlar icin evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?