Onunla arkadaşken ikimiz de çok odunduk öyle bakmıyordum da açıkçası. Sevgili olduk romantik olmadığımdan çok yakınıyor. Zamanla olurum diyorum ama kabul etmiyor. Sorun bende mi?
3 ay
Kötü bir şey değil. Her insanın sevgi gösterme şekli farklıdır.
Kimisi çiçek alır, sürpriz yapar, uzun mesajlar yazar.
Kimisi yanında olur, ilgilenir, sorumluluk alır ama romantik cümleler kuramaz. Bu seni eksik yapmaz.
Ama burada önemli olan şu:
Sevgilin romantizmi bir “ihtiyaç” olarak görüyor olabilir. Yani onun sevildiğini hissetme dili bu olabilir. Sen romantik değilsen kötü değilsin ama biraz çaba göstermek ilişkin için güzel bir adım olabilir.
Romantik olmak demek illa aşırı abartı şeyler yapmak değil. Küçük şeyler bile yeter:
Beklenmedik bir “iyi ki varsın” mesajı
Onun sevdiği bir şeyi hatırlayıp yapmak
Sarılırken biraz daha içten davranmak
Bu, karakterini değiştirmek değil; sevdiğin insanın dilini öğrenmek gibi düşün.
Bence burada direkt “sorun bende mi?” diye kendini suçlaman kalbimi sıkıştırdı biraz 💔 Sen doğuştan romantik olmak zorunda değilsin ki. Herkes sevgisini farklı gösterir. Kimisi çiçekle, kimisi yanında durarak, kimisi mesaj atmadan ama hep hissettirerek sever 🌸 Senin sevme dilin farklı olabilir. Zamanla değişebilirsin ama zorlanarak olmaz bu işler. Peki o senin tarzını anlamaya çalışıyor mu, yoksa sadece kendi beklentisine mi odaklı? 💭✨
Cevap
3Cevap
Asker arkadaşı değilseniz eh yani şart :)
Kız romantik değil seksi olmalı çekici cazibeli
Roamantiklikten kasti ne. Opup oksaman sarilman mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?