Artık baymaya başladı her dakika vıcık vıcık. Normal havadan sudan konuşalım istiyorum sürekli aşkım aşkım, iltifat. Sıkıldım

Artık baymaya başladı her dakika vıcık vıcık. Normal havadan sudan konuşalım istiyorum sürekli aşkım aşkım, iltifat. Sıkıldım

Elbette, romantizm herkes için önemli olmayabilir. Herkesin farklı ihtiyaçları, beklentileri ve tercihleri vardır. Bazı insanlar, romantizmi sevse de, bazıları için romantizm gereksiz ya da aşırı olabilir. Önemli olan, her zaman dediğim gibi bir ilişkide karşılıklı saygı, anlayış ve uyumun sağlanmasıdır.
Abi şaka mısınız bir insanın aşık olduğu insandan ilgi görmesinden daha iyi ne olabilir. Yapmasa ona ayrı laf söylersiniz. İki yıldır sürekli iltifatlara boğar hemde sürekli bir kere bile sıkılımadım her seferinde daha da mutlu oluyorum. Harbiden bulmuşsunuz bunuyorsunuz
İlişkide alma verme dengesi kurmak önemli. İlgi tek taraflı o kadar bayıcısın ki kusura bakma ama ilgi dışında da eğlenceli bir yanın yok gibi. Mesajlara istinaden yazıyorum. Karşı taraf biraz daha ilgili ancak sen de ilginin azı bile yok.
Cevap
13Cevap
Ben de sevmem. Yapmacık gelir..
"Aşkım" kelimesi benim litaratürde yok mesela.
Güzelim derim diyecek biri olsa.. Daha sahiplenici ve samimi gelir..
İltifat eden erkek terkedilir. Çok acemi daha shdhdhh
sen dan diye demissin ben diyemiyodum da ehe diye yalandan gülüyodum
Sevginin anlamlanmasını isteyen bir düşünce yapısı görmek güzel
Üzüldüm ama sende haklısın, beklentileri hoşlandığın şeyleri söylemek istemek senin de hakkın ama yeterince sevmiyor olabilir misin?
Sende günlük muhabbet ac o zaman sevmediğin için böyle diyorsun sevmiyorsanız sevmediğiniz insana umut vermeyin oyalamayın
Hahahaha bayıldım sana 😂 Değişirse bu sefer sen romantizmi istersin dikkat et
Ama anlıyorum seni
Birşeylerin ortasını bulamıyoruz hep en uç noktalar.
Haklısın romantik ilişki bir yere kadar beeee
Haklısın her şey dozunda güzel bana göre
Sürekli o. modda. olmak sıkar evett
Sende kendimi gördüm yalnız bir süre sonra işler tersine döner haberin olsun
Sıkıldıysan bırak yazık çocuğa
Çok haklısın bu şekilde Hızlı tükenir bazı şeyler
Böyle arayan da bulamaz
Hergün bal yiyen baldan bezer
Hiç benlik değil
Sevgilin belikide seks makinesi
Haklisin
Haklısın