Sevilmek istemem çok mu acizce?

Benim kafa şu şekilde çalışıyor seni görüyorum mesela diyorum woww güzel tatlı kızmış ha açılsam mı sevdim diyorum sonra sana birdaha bakıyorum abi bu kız güzel bize bakmaz síktir et diyorum nasıl jaja
Erkeklerin çoğu böyle maalesef cesaret edemiyoruz bazen mesela ben bı kızdan Red yesem üzülmem fazla şansımı denedim derim ama içimde genede bir kırgınlık olur şayet sende dışarıda böyle güzel bir hanımefendi isen erkekler öyle düşünür bu kız güzel sevgilisi vardır ya da bize bakmaz ya da bizi beğenmez vs tonla akıllarından şey geçer bazen diyorum şu kıza açılıyım sonra vazgeçiyorum onur kırıcı bir şey der diye
Senin gibi güzel olup böyle düşünen kız az işte çoğu egoist vallaha bizde hali ile gurur yapıp yaklaşmıyoruz
sonra böyle şeyler oluyor bende her şey var bakan yok 😂
aman hislerimi artık gizlemiyorum açık açık söylüyorum ve böyle sevgilim oldu baya dedim demek ki bazı şeyleri deyince oluyor ama bazı kızlar var mesela gülüm onlar şöyle şimdi birine açılırsın o sana kibar kırmadan hayır bunda hiç bir sıkıntı yok gayet normal ama bazıları sen kimsinde benle kendini bir tutuyorsun vs diyenleri gördük bu işte onur kırıcı bir davranış oluyor seni değersiz hissettiriyor hali ile bundan sonra kimseye bir şey demem diyorsun uzun süre
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!herkes kendini güzel sanıyor.. Ayrıca ömürlük sevgi için tek kriter fiziksel arzu değil.. ( ki ömürlük sevgi diye bir şey yok )
neresi acizce olsun en doğal hakkınız evlenmek istemek
Büyük ihtimal güzel değilsin sana öyle geliyor , erkejler güzel kızlara yanasir
Sende buzdolabi gibi olma ozaman
Su alaka anlattigina gore prensessin buna ragmen kimse yaklasmiyor ve yoksa buzdolabi gibisindir
Egoist görünüyorsundur
Mutluluğun ne olduğu sorusuna cevabım sensin.
Sevilirsin yaa belkide soğuk davranıyorsundur
Hayır, değil. Elbet bir gün
Ne alaka be? Bunun nesi acizlik
Dertletlesmek istermisn düzgünce
Sevmek , sevilmek artık uzaklaştığımız şeyler.
Gel seveyim gel
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş