Beni seven bir sevgilim olsun istiyorum aşık olmak istiyorum sevmek ve sevilmek istiyorum sanırım çok şey istiyorum herkes dış görünüşe ve paraya önem veriyor ama kimse mükemmel değil bunu anlamıyorlar
Valla bende sevmek aşık olmak evlenmek istiyom ama bunu söylediğim an yaşıtım kızlar kaçıyo bazen yanlışmı dedim diyorum biz seninle öyle bişe düşünmüyoz iyi kalplisin ama 10 üzerinden 5 lik birisin uzun boylu deilsin falan diolar iyide bende gidip 10 üzerinden 9 luk birine bakmıomki benimde baktığım 4-5 kendi ayarmda balık etli masum vs ama yok akışına bıraktım artık napim
Genelde dış görünüş ve paraya kadınlar önem veriyor.
1
7 Yorumla
Soran
1 yıl
ben gayet güzrl bir kızım bunu herkes der çünkü Ama şuana kadar 2 kere çıkma teklifi aldim 1ncinde red ettim 2ncisinde cidden çocuktan hoşlanmiştim ondan kabüp ettim ama annesi istemiyormuş güyaaa 3 gün sonra ayrildik o geçmişte kaldi tabi ama yani neden erkekler benden kaçiyor anlamiş değilim
Bende aynı şeyleri istiyorum da sevdim sevecem diyene bakmıyorum herkesin maddi bakışı beni rahatsız ediyor inanamıyorum saf seveni bulursam sarılcam ama :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Valla bende sevmek aşık olmak evlenmek istiyom ama bunu söylediğim an yaşıtım kızlar kaçıyo bazen yanlışmı dedim diyorum biz seninle öyle bişe düşünmüyoz iyi kalplisin ama 10 üzerinden 5 lik birisin uzun boylu deilsin falan diolar iyide bende gidip 10 üzerinden 9 luk birine bakmıomki benimde baktığım 4-5 kendi ayarmda balık etli masum vs ama yok akışına bıraktım artık napim
Genelde dış görünüş ve paraya kadınlar önem veriyor.
ben gayet güzrl bir kızım bunu herkes der çünkü Ama şuana kadar 2 kere çıkma teklifi aldim 1ncinde red ettim 2ncisinde cidden çocuktan hoşlanmiştim ondan kabüp ettim ama annesi istemiyormuş güyaaa 3 gün sonra ayrildik o geçmişte kaldi tabi ama yani neden erkekler benden kaçiyor anlamiş değilim
Belkide çevren seni kandırıyor güzel olduğun konusunda ve denk geldiğin erkeklerde dış görünüş düşkünüdür kalbini seven birileri olsun hayatında
yani ben sormuyorum teyzeler falan diyor sürekli sonra insanlar diyor niye kandirsinlar bende kendimi güzrl buluyorum
Anladım sohbet etmek istersen tkip at detaylı konuşuruz uzar gider şimdi burada böyle. Kısaca arama seni bulsun bulacak olan.
ariyorum demedim olsun isterim ama niye arayayim ben teklifim etsem birine kabül eder zaten
ama gerçek olmaz
Anladım olur umarım biri sıkma canını isteklerinde doğal.
Bende aynı şeyleri istiyorum da sevdim sevecem diyene bakmıyorum herkesin maddi bakışı beni rahatsız ediyor inanamıyorum saf seveni bulursam sarılcam ama :D
Çok şey istemiyorsun, kim sevilmeyi istemez ki? Sevgi insanı mutlu eder hem sevmek hem de sevilmek dünyanın ne güzel duyguları bence.
Bende istiyorum ama olmuyor, hayatımıza bakacaz mecbur..
Hiç bulaşma ben sinir hastası olma yolunda ilerliyorum.
sevenin kıymeti bilmiyor bacım, sevdiğim kızın umrumda bile değilim. zalım hayat
İnstagram: @selim7j ne zaman istersen yazabilirsiniz
Verenden sıra gelirse çok şey istemiyorsun
Onu bende istiyorum ama isteyince olmuyor ki
Herkeste o sorun var kanka
Çokk az şey istiyorsun
Kim istemez ki
aynen bende
Aynen bende
Seni seviyorum