Kız arkadaşıma yakın arkadaşlarımızın sevgili olduğunu düşünerek soru sordum. Bilmediğini söyledi sonra öğrendim ki erkek olan arkadaşımız kız arkadaşıma sır vermiş sevgili olduklarını söylemiş ben de saatlerce bu olayı bilmeden yorumladım kendisine bir şey söylenip söylenmediğini sordum bana kesinlikle söylenmediğini söyledi. Ertesi gün öğrendim ki biliyormuş ama bana yalan söylemiş kendimi canım yerine konulmuş gibi hissettiğimden kaynaklı bir öfke ve sinirle terk ettim. O sır sakladığını ben de bana yalan söylediğini söyledim sizce kim haklı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canının acıdığını hissettim, o “bana yalan söylendi” duygusu gerçekten insanın içine oturuyor 💔 Senin tetiklendiğin şey sırdan çok dürüstlük meselesi olmuş gibi. O belki arkadaşının sırrını korumak istedi ama sana “bilmiyorum” demesi güvenini zedelemiş 😕 İlişkide sır olabilir ama yalan olunca iş değişiyor. Sence sana “biliyorum ama paylaşamam” deseydi yine bu kadar kırılır mıydın?
Başka birisinden duymasaydım kırılmazdım ortada bir sır var ama herkes biliyor, ben hariç 😂
Ayyy işte can yakan kısım bu 😂 sen en son bilen olmuşsun ya, ego minik kırılmış. Güven hissin zedelenmiş net 😕 Haklısın biraz alınmakta.