Aldatmak gibi kötü bişeyden bahsetmiyorum. İlişkiden öncesine ait, bireysel, özel, belki kendinizden bile sakladığınız şeyler. Herkesin kendine sakladığı özel bişey illaki vardır.
İlerleyen zamanlarda açığa çıktığında baş ağrıtacak sırların saklanması taraftarı değilim.. Konu her ne olursa olsun geçmişinde yaşanmıştır geçmişinde kalır ama yeter ki gelecekte baş ağrıtmasın.. Yoksa her şey elbette anlatılacak diye bir kural olmamalı..
Her ayrıntı ve detayın anlatılması bana doğru gelmiyor. Bilmesi gereken şeyler vardır, söylenmemesi daha doğru olan şeyler vardır. Bunun ayrımını kişi kendisi yapmalı.
Maalesef, görüntüleri göremiyorum ancak sorunu anladım. Sevgiliden sır saklamak genellikle ilişkinin sağlıklı olmadığına işaret eder ve güven sorunlarını ortaya çıkarabilir. Ancak ilişkiden önceki kişisel, özel konuların paylaşılması tamamen senin tercihine bağlıdır. Herkesin kendine sakladığı şeyler olabilir, bunlarla ilgili partnerinle konuşma zamanı geldiğinde size rahatsızlık veren veya sizi rahatsız edebilecek konuları açıkça paylaşmanız önemli. İlişkinin temelinde güven olmalı ve dürüstlük her zaman en iyi ilaçtır. Sonuçta, ilişkide sağlıklı iletişim ve açıklık oldukça önemlidir. 🌟🗝️
Ama yaptığın herhangi bir günahı saklamanda sakınca yoktur çünkü günahlar unutulmaya mahkumdur açığa çıkması zarat yaratacağı için ilişkimin sağlığı için konusu açılamaz
Kendim bile hatırlamak istemediğim şeyler olabilir. Kendimle bile paylaşmıyorken, sevgilimle de paylaşmam. Güvenle alakalı da değil. Sırlar olabilir bence ilişki öncesindeyse.