Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gerçekten çok kötüymüş. Bu kadar kötü birini hiç tanımadım. Sevgilim değildi ama iletişim kurduğum, güvendiğim inandığım sevdiğim biri olmuştu hayatımda. İnandığım güvendiğim destek aldığım ve aradığım için tabi ki onunla hep konuşur ve anlatırdım. Sonra tabi o az zaman uz zaman sonra yok oldu gitti, ne oldu, neden öyle oldu bende hiç bilmiyorum 😃 İnsan birine kendini, kendi içini, degerlerini, anlatıyor, paylaşıyorsa onu sevdigi, güvendiği, inandığı içindir. İnsan sevdiğine, güvendiğine, inandığına açılır anlatır her zaman. Ama suistimale uğrayorsan böyle, o doğru insan değildir demek ki en baştan. Bana da söylenen her şey hep bende kaldı mesela. Çünkü bence doğru insan, ilişkisinde olan her şeyi o ilişkisinde yaşar ve saklar. O ilişkiyle başlayan her şey o ilişkiyle biter. Başkalarına saçmalayacak kadar düşük seviyeli biri olmamalı kimse hiç bir zaman. Eğer öyle seviyesiz sığ biriyse zaten daha en baştan yanlıştır o kişi senin için. Daha dikkatli ve iyi gözlemler yaparak eşini, arkadaşını bu yönleriyle de seçmen, belirlemen, dikkat etmen gerekebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgili demek hayatındaki özel kişi demek zaten. Güvenmediğim biriyle sevgili olmadım. Çok şükür ki eski sevgililerimden hiçbiri apt*l olmadı. Onlar bana güvendi, bende onlara güvendim. Ayrılsak bile hep birbirimize saygımız oldu. Ve birbirimizin sırlarını kimseye söylemedik. Bunu hiç bir sevgilim bana yapmadı. Bende onlara yapmadım. Onlarla ilgili özel şeyleri kimseye söylemedim.
10 Yorumla
+1 yılBence her sır değil çok büyük sırlar öyle her sevgiliye anlatılmaz riskli tehlikeli ufak sırları anlatmak bile riskli sana karşı o sırrı koz olarak kullanabilme ihtimali çok yüksek o yüzden çoğunlukla anlatılmaz ama gerçek anlamda güvenebileceğin biriyse güven konusunda kanaat getirdiysen eminsen olabilir ama sonuçlarına sen katlanırsın çok dikkatli olmak gerekir.
00 Yorumla
Tek veya iki kişinin bildiği sır, sırdır. Ailevi meseleler şahsi sırlardır. Bunların ikinci kişilerle paylaşılması yanlış. İki kişinin bildiği sırrı ise üçüncü kişiyle paylaşmak başlı başına hatadır. Bu hatalara düşmem, düşülmemeli de.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
66Cevap
+1 yılAnlatılır ya sevgilim değildi ama yakın ve ilgi duyduğum bir arkadaşım vardı anlatmıştım her şeyi cjjxjc
12 Yorumla- +1 yıl
İyi birine denk gelmişsin 😅
- +1 yıl
Evet iyi biridir çünkü inanmıyorum güvenmiyorum diyordu ama kendisi de yani hem iyi birisiydi hem de gerçekten adam gibi adamdı ben daha ömrü boyunca böyle bir adama denk gelmedim hem çok sıcakkanlıydı bir de güven veriyordu yani anlatıyordum her zaman çok tatlı biriydi gerçi hala öyle
+1 yılSevgilime anlatamayacaksam neden sevgili olayım ki? Anlatacak kadar karakteri bozuk biriyse bu onun ayıbı
20 Yorumla
u +1 yılTabi ki anlatılır sevgiliye her şey söylenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. eğer sır ortaya çıkacaksa bu yıllar sonra da olur
10 Yorumla
+1 yıl#SelamGençlik 🍀
Sırrımı paylaşacak denli güveneceğim erkekle sevgili olmam, evlenir hayat arkadaşı olurum bu bir..
Sevgili olmaktan daha üst mertebeye lâyık görmediğim erkekle sevgili de olmam bu iki..
Sırdaş olmak muazzam bir olaydır öyle ki bu denli sırrımı bölüştüğüm bir erkeğe HafazaAllah ayrılık söz konusu bile olsa ihanet etmem vefa borcum O'na karşı bâkidir bu da üç..
Bir de sevgililikten nefret ediyorum.. Sevdiğime sevdiğim derim daima bu da dört.. #TubaSueda 🍀20 Yorumlaİki kişinin bildiği sır değildir 😅🤣Anlatma sırrını dostuna, gün gelir oda söyler dostuna.
Bunun gibi bir çok söz vardır. Lakin insan bunu bir türlü anlamak istemez. Sırlarını kimseye söyleme. Sevgilin, senin sırrını öğrendiğinde ona bir çözüm mü bulacak? Neden anlatırsın ki? Acıma duygusu mu oluşsun? Bunumu istiyorsun?
Bak arkadaşım. Yakınındaki insan, seni düşmanından daha çok yaralar. Bu yüzden asla dostuna güvenme. Bazen ben aynaya baktığımda, gördüğüm kendime bile güvenmek istemiyorum. 😅🤣😅13 Yorumla- +1 yıl
Konu ben değilim 🙄
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAnlatılsa da çok sır kalmıyor. Kötü ayrılırsan anlattığın her şeyi, herkesten duyabiliyorsun.
Buda güvenilir biri olmadığını gösterir. İnsanlar nedense içinde bir şey tutamıyor. Dedikodu çok tehlikeli.22 Yorumla- +1 yıl
Çok ilginç değil mi insanlara olan güvenim git gide tükeniyor
- +1 yıl
maalesef ki öyle. Bugün anlattığını yarın başkasından duyabilirsin.
Asla anlatmam. Çünkü kim olursa olsun ayrıldığın an en büyük düşmanın oluyor. Zarar verebilmek için her şeyi yapıyorlar, en özel sırları bile ortaya döküp can yakmaya çalışıyorlar. Bu yapmaz demem hiçbir zaman çünkü ayrılmadan kimsenin gerçek yüzünü bilemezsin. O yüzden de mümkün olduğunca özel konuları konuşmam.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 👍
+1 yılSadece sevgili için geçerli değil, arkadaş için de geçerli. Artık arkadaşlık kurmak istemediğim sırtımda kamburum olarak gördüğüm ismi lazım değil bir arkadaşım da (ki artık değil) kendisiyle arkadaşlığımı bitirdiğimde ona anlattığım şeyleri üzerine katarak etrafa anlatmıştı. Beni yaralamadı açıkçası etrafa anlatması ama hayatımda ilk defa böyle bir hainle karşılaştığım için bi şaşırmıştım. Karma der ki; “Ettiğin seni bulur, yaşattığını yaşarsın.” Umarım aynı şeyleri o da yaşamıştır ya da yaşar.
11 Yorumla- +1 yıl
Umarım aynı şeyleri yaşamıştır
Sevgili ile yaşanan her şey özeldir, özelde kalınır. Buradaki ösel sohbetlerde dahil.
12 Yorumla- +1 yıl
Birilerine gönderme yaptın sen galiba 😄
+1 yılEvet bence de sevgiliye sır anlatılmaz çünkü onu terk ettiğin taktirde elinde çok büyük kozları olmuş olucak ki bu da seni veya bir başkasını çok zor duruma düşürebilir insanlar kötü yönlerini saklıyorlar iki yüzlü olmayı seven bir milletiz bu kadınlar için de geçerli erkekler için de herkes dürüst olsaydı dünya ne kadar güzel olurdu dimi sevgili saygılı bir şekilde kavgasız gürültüsüz yaşamak varken hepimiz birbirimize kuyu kazı yoruz maalesef bu durum oldukça üzüyor beni
20 Yorumla
+1 yılBen birisiyle sevgili olduysam onun karakterini çok iyi anlamışımdır ve gerçekten kalitelidir. Hal böyle olunca, ayrılık olursa sırlarımı kimseye anlatmayacağına emin gibi olurum. Ki zaten ben bir kişi olsun sonsuz olsun istediğim için ayrılık ihtimalini düşünmem bile. O yüzden sevgilime her sırrımı anlatırım. Onun da bana anlatmasını beklerim.
10 YorumlaDeğil sevgiliye Karıkoca olsa bile anlatılmaz bazı şeyler var ki paylaşılmaz yani hem ilişkinin selameti için hem de kendi iyiliğin için ben böyle bilir böyle yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılİki kişinin bildiği sır sır değildir derler. Özellikle ailevi meseleler eşin bile olsa detayıyla anlatılmamalıdır. İnsanoğlu bu gün gelir yüzüne tokat gibi çarpar neye uğradığını şaşırırsın. İçimi dökeceksem dua ederim çünkü bir tek Allah' a güvenirim.
10 YorumlaEdepsizlik bu.. Sevgiliyken iyi ayrilinca karalama kampanyasi. Heleki birde bunu yapan erkekse midem bulaniyor bu tip insanlardan.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Valla benimde midem bulandı
Sır denilen konuya bağlı iki kişinin bildiği sır Sır değildir. Bir anda oyle ama benim öyle bildiğim Sırlar vardır ki bende kalır. Onları örnek alırım ama kesin mi kesin söylemen söyleyemem bana göre değil. Kim olması önemli değil ikisinin arasında olan birsey büyük bir kişilik karekter göstergesi
00 Yorumla
+1 yılAilem ile alakalı olan hiçbirşeyi anlatmam kolay kolay hicbir zaman. Sırları da asla. Nezmana ciddi olursam ozaman kendime dair olan herşeyi bilsin isterim
10 Yorumla
+1 yılAnlatırım.
Anlatan kişiler de karakter bozukluğu vardır.
Ben söyleceğim her şeyi sevgilime söyler, kırarım. Sonrasında muhabbetini açmam kimseye. Özel olan şeyler özel de kalmalı.10 Yorumla
+1 yılİlişkinin durumuna göre değişir. Eğer ciddiye anlatılır değilse ya da daha kısa bir süredir sevgiliyseniz anlatılmaz.
10 Yorumla
+1 yılBenim için çok ciddi bir ilişki olması lazım. Fakat ailemle alakalı ekstra özel konuları asla paylaşmam.. Kimseye o primi vermem.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
+1 yılBu konuda bende itilaftayım. Herşeyimi anlatırım sıkıntı değil ama bazı şeyler bende kalması ve benimle toprağa girmesi lazım.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgiline sırrını verir misin diye anladım
+1 yılSevgiliye tabii ki sır anlatılır. burada önemli olan kimin ne sevgili olduğunudur. Ayrıldıktan sonra senin sırlarını ortaya saçacak, gidip eşine dostuna anlatacak biriyle beraber sen de geçmiş olsun. Umarım kimsenin başına gelmez. :’)
00 YorumlaNe sevgiliye ne eş e nede dost arkadaşa herseyini anlatmayacaksın en ufak kavgada başına kakarlar. Herkesin kendine özel alanı olmalı diye düşünüyorum kardeşim
10 Yorumla
+1 yılBenimle alakalı şeyleri sadece ailevi konuları anlatmam.
10 Yorumla
+1 yılayrılınca nolacağı belli olmuyor tam güvenmeden kolay kolay anlatmam
10 Yorumla
+1 yılİki kişinin bildigi sey sır degildir. Sırlar kisiyle mezara gitmeli
10 Yorumlaiki kişinin bildiği sır , sır değildir. varsa eğer sırrımı eşime dahi anlatmam.
10 Yorumla
+1 yılBaşa kalkan çok deşifre, ifşa eden çok
Ama kişi insanlığını burada belli eder eğer az biraz haysiyeti varsa ketum olur saklar ayrilsan kavga etsen bile bu bir saygıdır çünkü ve rabbbimizin buyruklarında hiç hoş karşılanan bir şey değildir..
Sirdaslik bambaşka bir mefum o güvenin bir karşılığı olmalı. İnsanlıgi yitirmemeli insanin kendisi.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİlerınde karsına farklı sekılde yansıma yapabılır mumkun mertebe kırmızı cızgınız olması lazım samımı olma asamasında.
Olası bır anlasmazlık ya da tsrtısmada o sırlsr tek tek pıyasaya sunulur bence00 Yorumla
+1 yılSevgiliye anlatılmaz sevdiğine anlatırsın ozmn sıkıntı olmaz. Demekki sevdiğin değilmiş sevgilin ki ayrılmışsınız sonra bu durumlar olmuş. Kimin başına geldiyse yani
00 Yorumla
+1 yılGuvenmedigim kisiyle sevgili olmam. Guvendigim kisiyle de herseyi paylasirim. Insanlari taniyamayabiliriz ama bu alinacak bir risk.
00 YorumlaBu tamamen karaktere bağlı durum ben hiçbir sevgilimle yaşadığım konuştuğum olayı kimseye anlstmadım anlatmam da
00 YorumlaBirtek sevgili ile alakalı bir durum değil bu. Arkadaş da aynı şekilde. Kısaca kimseye sır anlatılmamalı.
00 Yorumla
+1 yılinsan olana anlatılır sır..
bazı insanlar bunu haketmiyor..10 Yorumlasevgili olacak şahsa bağlı güveniyorsan elbette anlat
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı, olsaydı bana güvenir rahatça anlatırdı.
10 Yorumla
+1 yılanlatmam. anlatırsam eşime anlatıırım ona da çok güvenmem lazım
00 Yorumla
+1 yılKocaya ve çocuğa her şey anlatılmaz hiç mi duymadınız
00 Yorumla
+1 yılAnlatmayacağım biri ise zaten sevgili olmam. Balık baştan kokuyorsa çöpe atınız efenim
00 Yorumla
+1 yılBilmesi gerektiği kadar dozu tanıdıkça arttırarak anlatırım
00 Yorumla
+1 yılHayır ne geçmişim onu ilgilendirir. Ne de onun geçmişi beni.
00 Yorumla
u +1 yılAnlatırım. Çünkü güvenecek kadar hayatıma almışımdır diye düşünürüm.
00 Yorumlailk başlarda değil ama söz ve nişan olursa anlatırımm
00 Yorumla
+1 yılBen anlatmam sevgilimde olsa.
Herşeyi bilmek zorunda değil...00 Yorumlaben anlatmam her şeyi bilmek zorunda değil
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
sır herkese verilmez. güvenmediğin kimseye bişi anlatılmaz. sevgili iken de olsa evli bile olsan bazı sırlar sende kalmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüvenilir insan çok az. İlerde ayrılıp başına bela olmasını göze alıyorsa kendi bilir. Anlık rahatlama hissi için sır paylaşımı çok saçma.
00 Yorumla
+1 yılAnlatılmamalı kesinlikle..
13 Yorumla- +1 yıl
Neden ama
- +1 yıl
@1234567yemezler Soran arkadaş detayda güzel açıklamış zaten..
- +1 yıl
Böyle düşünenlere sordum onlar neden düşünüyor diye
Sırrı 2. Kişiler bildikten sonra onun bir anlamı olmaz demem anlatmam
10 YorumlaHer şeyi anlatmam. Anlattikça küçüluyoruz gözlerinde değersizleşiyoruz özellikle aile sorunlarini anlatinca hem biz hem ailemiz onlarin gözünde küçülüyor
00 YorumlaAnlatilir tabi canım yarın birgün ayrılmaya kalk o zmn sır in değerini anlarsın sevgiliyle bir bok anlatılmaz sır adı üstünde kişiye ait sadece
00 YorumlaSevgiliniz iyi biri olsa bile kıskançlık uğruna sırlarınızı insanlara açabilir. Sırların sır olarak kalması gerektiğini düşünüyorum 🧁
00 Yorumla
+1 yılGüvenirsem anlatırım güven meselesi bana o guveni verirse anlatırım ama o güveni vermezse asla anlatmam.
00 YorumlaEvet sevgilime de guvenmiyceksem artık çok zor hayat ayrılınca koz olarak kullanır hepsinj anlatmam ya vazgeçtim
00 YorumlaSer ver sır verme şişko bebisim
10 YorumlaGerçekten sevgili ise anlatılabilir
10 Yorumla
+1 yılİyi bir sevgiliyse anlatılır bence
10 YorumlaBen kimseye anlatmam en yakınım ablama bile
10 Yorumla
+1 yılHer şey anlatılmamalı
10 Yorumla
+1 yılSırra ve sevgiliye göre degisir
10 Yorumla
+1 yılKimseye anlatamıyorum ki sevgiliye anlatayım.
14 Yorumla- +1 yıl
Anlatamıyorum değil anlatmıyorum.
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
@1234567yemezler Ne kadar az şey bilinirse benim için o kadar iyi.
Hakkımda olan şeylerin bilinmesini istemem. Huzursuz eder. - +1 yıl
Anladım
- Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri