Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Erkekler tek tip değil ama çoğu önce enerjiye ve duruşa bakar. Sadece fizik değil, tavır, özgüven, konuşma şekli etkiler. Değer veren erkek yok demek haksızlık olur. Var ama herkes aynı olgunlukta değil. Gerçekten seven biri seni gösteriş için değil, yanında huzur bulduğu için seçer. Değer görmek şans değil, doğru insanla karşılaşma meselesi.
32 Yorumla
Soran3 ayTavır, konuşma şekli dediğiniz nedir?
En İyi Cevaplar
Aslında erkeğine denk gelmemişsin bu gerçekten böyle bende şimdiki sevgilim hayatıma girmeden tüm erkekleri aynı sanardım ama öyle değil ilk kez bir erkek bana gerçekten değer verdi sevdi hediyeler aldı öyle işte ee tabi bende kendimi bulunmaz hint kumaşıymışım gibi yaklaşmadım ona kendini erkek gibi hissettirdim baskınlığı dominantlığı karar vermeleri her şeyi onun görevi yaptım. Ve en az haftada bir onunla gurur duyduğumu açık açık söyleyip onu övdüm yücelttim. Ağzımdan hiç küfür duymadı lan kelimesini bile duymadı öyle işte
12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
3 ayVardır ama azınlıktadır ayrıca bu cinsiyet meselesi değildir
Genelde insanlar saygıya dikkat ederim saygılıyım der ama asıl saygı gösterilmesi gereken yerlerden çoğu insan saygı göstermez saygı çok ince bir şeydir herkes beceremez bunu
her şeyden önce insanın kendisine saygısı olması lazım ki sadece kendisine yakıştıran şeyleri yapsın00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 359 cevap paylaştı.
3 ayDeğer veren erkek yok mudur?
Tabii ki de vardır, hatta sanılandan çok daha fazla sayıda erkek vardır; ama aynı zamanda değer görünce kadir kıymet bilmek yerine g*tü göklere çıkan Türk kızları da vardır ve bu yüzden değer veren erkek sayısında oldukça azalma olmuş olabilir...00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun altında kırgınlık hissediyorum gibi geldi bana… 🥺 Ama şunu bil lütfen, gerçekten değer veren erkek var. Azlar diye görünmez sanılıyor sadece 💗 Sen doğru kalpte denk gelene kadar sabırlı olmalısın.
Erkekler genelde kadının enerjisine, özgüvenine ve samimiyetine dikkat eder. Çok klişe ama içtenlik cidden fark yaratıyor ✨ Bir de huzur… Yanında rahat hissedeceği, drama değil iletişim kurabilen birini ister çoğu. Fiziksel çekim de var tabii ama kalıcı olan karakter oluyor.
Sen en çok hangi konuda hayal kırıklığı yaşadın? Anlat bana biraz 🫶💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
3 ayDeğer veren erkek yoktur değer veren adamlar vardır bunlar da herkese denk gelmiyor bu şey aynı kadınlar için de geçerli öyle yani..
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı.
u 3 ayOlgun kadın seviyorum ben. sevdiğime değer veririm
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Varız.
Biz dürüstlük, sadakat, anlayış, ilgi, merhamet, iyi kalp, masumiyet, zekaya değer veririz.
Buna sahip olan kadında az maalesef. Kadınlarda çoğunlukla nerde bunlara değilde vücuda, güzelliğe bakan ıt, kopuk, abaza, çapkın onları seçtiği için çoğu değer görmez. Sonrada değer veren erkek yok hepsi aynı yhaa diye ağlarlar10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 897 cevap paylaştı.
3 ayDeğer veren çooook, değer bilen yok. Sağa sola kaydırma uygulamasına 2 kere baktım 50-60 profil kaydırdım bir ara 40-50 tanesi ücretliyim, paralı, her şey karşılıklı, dolar iconu, maddi olarak desteklemeli gibi şeyler yazmıştı. Bir zamanlar sevdanın adı şimdi para olmuş. 😒
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 aySürekli hor gördünüz 100 kişinin arasından 1 seçenek olarak gördünüz ilgi ego tatmini için sadece kullandınız kusura bakmayın kızlar ama hep siz teptiniz zaten zamanında şu an aramanızın bir manası yok biz zamanında yapacağımızı yaptık karşılığını bulamadık artık sadece kendimize odaklıyız:))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yani erkeklere göre değişir çoğunlukla baktın esnada erkekler fazla açık giyinen kişileri sevmez ama açık giyinen kişilerle takılmayı sever ilk başta dış görünüşe ve giyim tarzına laf etmezler sonradan her şeye laf eder
10 Yorumla
3 ayBacım bir söz gördüm geçen yabancı bir kitapta ''aşk erkeklerin şehvetlerini saklamak ve kadınlara yanaşmak için uydurduğu bir yalandır diye'' o kadar doğru ki. 10/10 erkekler bile fiziksel olmasada duygusal ve ruhani olarak her kadını aldatıyordur bence
17 Yorumla
Soran3 ayErkeklerde duygu yok ki. Sadece sokmak var.
- 3 ay
Kadın ve erkek aldatma oranları birbirine yakın. Kadınlar da masum değil
Soran3 ay@anaksimandros91 uza
Soran3 ay@anaksimandros91 inancla işimiz olmaz git
Soran3 ay@anaksimandros91 bekle bakalım sen. Seni burdakiler harcar.
- 3 ay
valla bacım ya
Soran3 ay@ahuu_dudusoyman iste erkek kalitesi 🥸
3 ayDürüst olalım bir numaralı konu güzellik ama göreceli tabi , seni güzel bulmalı yani.
Kendim için söyleyim doğal kadın seviyorum.
Birde bence maddi beklenti içinde olan kadın iticidir net.
Mütevazi olan sana yaklasanlara öcü gibi daranmayan birisi olursan muhtemelen biri karsina çıkar, gerisi ikiniz arasinda20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabii ki vardır, değer veren erkek vardır. Bence erkekler kadında güzellik ve zekaya dikkat eder, aynı zamanda karakter ve dürüstlük de önemlidir.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. Dünyada hiçbir kadın değersiz değildir ve bütün kadınlar benim gözümde değerlidir. Önemli olan doğru kişiye denk gelebilmektir yani birini bulmak değil de birbirini bulmak amaç olması gerekir.
01 Yorumla
Soran3 ayyani birini bulmak değil de birbirini bulmak amaç olması gerekir.
Bununla ne demek istediniz
Ay bu yorumlar neeee erkeklerin tek derdi sevişmek olmuş. Ulan eskiden romantizm vardı. Erkekler küçük çocuk gibi olgunlaşmadan Sosyal medyanın ve 18 içeriklerin beyinlerini çürütmelerine izin veriyorlar. Üzücü. Umarım kalbimize göre birilerini buluruz
10 Yorumla
3 ayzamanında platonik yaşadım ona herkesten çok değer verdim kendimden bile çok ve beni resmen aşşağıladı ben bidaha asla kimseye değer vermem arkadaş da olmam tamamen yalnızım şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
3 ayKişi karşından değer beklediği ölçüde birazda kendi değerinin farkına varsa.
Kendini sıradan yapan kişi ancak sıradan insanlara denk gelir ve o seviyede ilişki yaşar.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
3 ayDeğer verdikçe değersiz olduk simdi kaybolan değerlerimizi toparlama vakti dikkatli ve temkinli oluyorum çünkü kadinlar gerçekten ne istediğini bilmeyen varlıklar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
3 ay
Sadakat.
00 Yorumla Biz deger veriyoruz da neoluyor ki karsilik mi var hayir ilgi mi var hayir. aksam eve geldigimde sicak bi karsilama bi gulumse me bile hos gelir ama yok. bide utanmadan yanimda baska adamlara bakar soyledigimde sen cok kiskancsin der. o yuzden lanet olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben sevdiğim her insana değer veriyorum, bir erkek kadın da nelere dikkat eder bakımlı olmasına, düzenli beslenmesine ve para için sevip sevmediğine çok dikkat edebilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 753 cevap paylaştı.
3 ayVarda siz kızlar beğenmiyorsunuz
Adamlığa efendi merhamet saygı sevgi karaktere bakmadığınız için bulamamam normal011 Yorumla
Soran3 aySen knce evden dışarı çıkmayı ogren.
Antisosyal.
Soran3 ayAntisosyal birini kim ne yapsin. Obsesif negatif enerji yayiyorsun.
- 3 ay
Bu nasıl bir dönüştür nereden biliyorsun antisosyal olduğumu ayıp değil mi yanlış bir şey mi söyledim düzgün insanlar ile konuşmuyorsunuz
Soran3 ayYıllardır burada kendini ifsaliyorsun. Senintanimayan yok ki sitede.
- 3 ay
Doğrudur ifşalamadan kastın mesela nedir ben yorumlarda cinsellikten mi bahsettim ya da kötü bir şey mi yazdım
ben doğru bahtsız şansı olmayan aşk konularında hiç yüzü gülmemiş bir insanım bunu belirttim kendime hitap eden sorularda neden bu kadar sorun oldu
Saçma sapan yorumlarda yapılıyor neden bir şey söylemiyorda bu yorum için bu kadar ifşalama seni tanımayan yok gibi kelimeler kullanıyorsunuz
Niye ağır geldi mesela bu öğütü insanın ailesi de verir derki kızım oğlum güvenilir helal sütü emmiş temiz insan olsun ben biraz daha açtım bu sözü - 3 ay
Giriyorum okuyorum herkes özele çekme cinsellik teklifi yapılıyor alay eden var ben bunu yazdım diye denilmeyen bir şey kalmadı bana
İnsan bazen isyanını sıkıntısını sorununu bir yere dökmek ister
Benimde sorunum bu yalnızlık tercih edilmemek beğenilmemek bekarlık yıllardır aynı dert bunu ben yazmazsam konuşmazsam birikiyor taşıyor artık - 3 ay
Ne var yani yazdıysam bunu yorumu o zaman soru sorduğun zaman benim nickimi ekle sen yorum yazma yaz altına yazmayayım kusura bakma iyi geceler
Soran3 aySus bi ya. Antisosyal
Soran3 ayHepiniz aynisiniz. Tek derdiniz sapıklık
- 3 ay
Senin canını zamanında çok yakmışlar keşke her erkeği aynı kategoriye koymasan benim içim rahat hiç bir kızı üzmedim yarı yolda bırakmadım göz yaşına sebep olmadım ahını almadım alanlar üzenler düşünsün ama yine de onlar çok mutlu ben anlamıyorum adalet onlara çalışmıyor
Her neyse yazmıyorum senin de sorularına cevap vermiyorum
Soran3 ayBenim kimse canımı yakamaz😀
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
3 ay
Ya kızım ne yaptın diyorummm sen bu ilişkiye değer vermiyorsun diyooo yavvv ne yaptım diyorum vermiyorsun diyo 😁😁00 Yorumla
3 ayAsla vermeyin erkekler. İşin kuralı bu. Kadınlar sevgiyi bilmiyor kafalarında kurdukları bir şablonu yerleştirmeye çalışıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nasıl değer görmek istiyorsanız siz de öyle davranın bence. Bizim de kalbimiz var ama sistemi öyle çökerttiler ki kimse kimseye güvenemez oldu.
00 Yorumla
3 ayHerkes kendi değerini kendisi belirler Davranışlar düşünceler önemlidir Arada istinalar çıkabilir ama ona göre seçimler yapılmalı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayVar da, değmeyeceğini hatta verdiği değer karşısında saygısızlık ve ciddiyetsizlik görürse o verdiği değeri misliyle alır.
00 Yorumla
3 aymaalesef değer veren erkek yoktur hepsi menfaat peşinde onlar sizle takılıyorsa sizde onlarla takılın bu düzen değişmez abi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Önemli olan erkeğin aşık olması. Sevmiyorsa değer vermez. Ya da amacına ulaşana kadar sahte değer verir!
00 YorumlaVar çok var neden olmasın
Ama siz kadınların ilgi açlığı eroin bağımlıları ile yarıştığı için hep bir arantıdasınız00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
3 ayİlgisine bakışlarına heyecanlanmasına dikkat ederim en başta.
03 Yorumla
Soran3 ayHeyecanlaninca ne oluyor
Neden heyecanlanmasini istiyorsunuz- 3 ay
Hoşlanan heyecanlanır benimle ilgilenmeyenle ilgilenmem genelde
Soran3 aySadece fiziksel çekim mi kastettiginiz
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. İnce bel estetik görünen göğüsler dolgun kalça beyaz ten
06 Yorumla
Soran3 aySagol durust olduğun icin engellemissin
Soran3 ayÖyle
Anlasaydin
Soran3 ay150 var mısın?
Soran3 ay150 zaar
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben namuslu kadına değer veririm bir de sadakatli kadına
07 Yorumla
Soran3 aySadakat ne
Hangi erkek sadakatli ki kadin olsun
Soran3 ayBeni ilgilendirmiyor.
Soran3 ayUzuldugun seyi silmen ve kendi yazdiginla bas başa kalman.
Ne kadar acı...
Soran3 ayDışarda soğukta perişan hayvanlari düşün
Asıl acı o. Cahil olma.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayNeden olmasın ki? anlayış, sadakat ve iletişim karşılıklı eylem ve durumlardır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayDeğer veren kadın kadar değer veren erkek vardır. Herkes dengiyle sonuçta.
10 Yorumla
3 ayKadın erkekte nelere dikkat eder olmalı basitleştirmeyin kendinizi kadınsınız siz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayben cok verdim aldiğim husran oldu gine verirmiyim veririm vala koklayarak open bir insanim geçmişimi asla yansitmam lakin karşimdaki insan gram sevgi vermese orada durmam yapim bu emin ol her erkek sizin bildiğiniz gibi değil elinize değer veren insan düşüyor nankorluk yapiyorsunuz hep
00 Yorumla
3 ayİnsan olsun, ama lafın gelişi değil gerçekten "insan" olsun...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir çoğü yalama olmuş artık değer beklemeyin. Tavır değiştirin.
00 Yorumla
3 ayİyi erkek ler kötü kızlara, iyi kızlar kötü erkek lere
00 Yorumla
3 ayBu kadar cevap ve yorumdan kayda değer bir sonuç alınmıştır her halde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
3 aySeni üzene, sana kötü davranana gidersen olmaz.
00 Yorumla
3 ayDeğer gören erkek illa karşılığını verir vermezse zaten karaktersizdir..
00 YorumlaKadına ancak asalet ve şeref sahibi kişi değer verir bir bu tür insan vardır birde geri kalan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
3 ayGenelde yoktur. Bazı erkekler benim 💩umu yesin. Bazıları iğrenç pislikler kusmuklar.
00 Yorumla Değer veren kadın bulursa, değer veren erkekte bulunur.
00 Yorumla
3 ayYooook yemezler yüzüne bakılmayacak kızlara değer verdik de ne oldu o devir bitti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayÖncelikle siz buna değer misiniz onu sorgulayın bence :) Hep karşı cinse bahane bulup kendinize bakmadığınız için yalnızsınız ki buna müstahaksınız da.
00 Yorumla
3 ayÇok seviyorsa değer verir ama karşı tarafda aynı tepkiyi görmezse bi anda manipüle başlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
3 ayVeren olur mutlaka ama kadın onu asla görmez. Kadının gördüğü tek şey var görünce beğendiği.
00 Yorumla
3 ayO değeri hak eden kadın yok o yüzden değer vermeye gerek yok
00 Yorumla
3 ayİllaki vardır ama kimse dengini bulamıyor maalesef
01 Yorumla- 3 ay
Bununla ilgili bir video atıcam yarın umarım denk gelirde izlersin
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
3 ayDeğer veririm, el üstünde tutarım. Yeter ki sevileyim, değer göreyim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
3 ayVarsa da çok az, geneli zaman geçirme peşinde diyeyim kibarca
00 Yorumla
3 ayErkekler kadınlara değer vermezler değer veriyor gibi yaparlar kendi menfaatleri doğrultusunda.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayDeğer veren erkekler değer bilmeyenlerin enkazının altında
00 Yorumla
3 ayDeğer vermenin kadini erkegi olmaz adam gibi kadın ve erkekler değer verir sevdiği kadınına ve sevdiği adama ben mesela çok değer veren adam gibi kadınım ama beni kaybedince anlıyorlar kıymetimi değerimi (: :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKadın kendisine dikkat ediyorsa, nerede ne yapacağını biliyorsa, benim baş tacımdır
08 Yorumla
Soran3 ayAç bakalım biraz
Soran3 ayDikkatten kastın nedir
Nerede ne yapacağını biliyorsa dan kastın nedir
Cevap sahibi3 ayAçılacak bir durum yok, edepli sevgilisine sadık, gittiği yerler de ne giyeceğini nasıl davranacağını bilen kiminle nasıl iletişim kuracağını bilmesi benim için her şey den önce geliyor, çünkü artık öyle kadınlar yok
Soran3 ayKole yani aradiginiz🤣
Guldurdunuz. Siz mi karar veriyorsunuz kadınların ne giyeceğine?
Kimsiniz siz, seyh mi, padişah mi, allah mi, Nesin yani sen? Edep miş
Puhahahhahahaha
Soran3 aySen kimseye yon veremezsin, agir ol.
Soran3 ayFis fiş kayikci
Kayikcinin küreği
Hop. hop eder yuregi.
Cevap sahibi3 aySalah ya
Soran3 ayGozlenirsin iste boyle
Gizli Üye(36-45)3 ayYok, ama olanı da kimse beğenmez o derece, razı isen vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayNiye değer vermeli? Sen değer görmek için napıyorsun ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayBenim dikkat ettiğim şeyler farklı
112 Yorumla
Soran3 ayO fark ne
- 3 ay
Bazen bi bakış, bazen bi gülüş vs
Soran3 ayÖrnek ver. Nasil bir bakış
Nasil bir gulus- 3 ay
O anın atmosferine bağlı, belki bir sokak köpeğini severkenki gülüşü, bazen hülyalı bir bakışı. Ne bileyim öyle yani
Soran3 ayBuna denk geldin mi peki
Ben cok severim hayvan
Yani bana tutulacan mi?- 3 ay
Kendimden başka sokak hayvanı seven birini görmedim 🙃
Soran3 ayYok daha neler
- 3 ay
Görmedim ama
Soran3 ayNeden ki
Beni tanısan çok seversin demek ki.- 3 ay
Tanımadan bilemem 🙂😌
Soran3 ayKibarliginizdan ötürü sizi takdir ettim.
- 3 ay
Teşekkür ederim o senin kibarlığın
- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
3 aysiz paraya değer verin bizde size mi değer verel, m :D
00 Yorumla
3 ayVardir ama nesli tükenmek üzere oldugundan birileri koruma altina almistir coktan. Ondan bulma ihtimalin düşük😄
00 YorumlaVardır erkeği kadını olmaz bu işlerin düzgün biri olmasına kişiliğine enerjisine eğitimli olmasına akıllı olmasına
00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat