Hiç sevgilim olmadı, sınıftaki kıza ciddi duygularla nasıl açılmalıyım?

bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı ve hiç ilişki yapmadım takılmalık falan hiç sevmem ve sokakta orada burada yiyişen bilmem ne öyle sevgililer hiç hoş durmuyor bana göre öyle biri olmak istemiyorum haftada 1 kez oluyor okul o da 2 saat ve bakışmalar falan oluyor kız baya olgun duruyor yani hoşuma gitti iyi birisine benziyor zaten onun da hiç ilişkisi olmamıştır diye düşünüyorum normalde evleneceğim zaman açılmayı düşünüyordum ailem evin araban işin gücün tam olduktan sonra evlenirsin aşk işlerine iyi bakmıyorlardı onlar da yani ama ben gerçek aşkı bulmak istiyorum şöyle bir olay da var ben aşktan falan kaçıyordum asla yapmıyordum ama ne bileyim bu farklı hissettirdi aileme anlatmalı mıyım eğer olumlu sonuç alırsam siz olsanız ne yaparsınız cidden seviyorum ama yani yalandan laf olsun diye değil takılmalık hiç değil eğer kız istemiyorsa da yapacak bir şeyim yok hayatımda devam ederim zaten yoktu en azından denedik der geçerim ben şahsen telefondan bulunan değil de okulda iş yerinde tanışılan ilişkilerin daha iyi olduğunu düşünüyorum siz olsanız ne yapardınız? Diğer hafta kızın yüzüne nasıl bakacağım mahcup olurum gibi düşünüyorum hayırlısı bakalım 😅

Güncellemeler
3 ay
Tek arkadaşım var oda Samimi agam bana dedi kızın ileride sevgilisi olur kaçırırsın yaz falan dedi Takip ettim oda takip ederse sonucu bildiririm wp gurubunda numarası da var ama numaradan yazmak istemedim
Güncellemeler
3 ay
Arkadaşlar oda beni takip etmiş ve takip ettiği hiç erkek yok 17 tane falan kızı takip ediyor sadece
Hiç sevgilim olmadı, sınıftaki kıza ciddi duygularla nasıl açılmalıyım?