Sınıftan bir kız arkadaşıma nasıl açılırım Aşkım BÜYÜK?

Evet , ben lise son sınıf öğrencisiyim. Derslerim oldukça iyi , tam iyi bir üniversite kazanacakken 1-2 yıldır yakın arkadaşım olan bir kıza aşık olduğumu fark ettim. Ama açılamıyorum. Çok korkuyorum. Belki anlar diye sürekli gözlerinin içine bakıyorum, sürekli onunla ilgileniyorum. O da bana bakıyor ama ne olarak bakıyor anlayamıyorum ! Kız öyle çok güzel de değil ama bana sorsanız o dünyanın her kızından güzel. Kimi görsem bir yönüyle ona benzetiyorum. Aşkımdan şiirler bile yazdım. Üniversite arefesinde ne olacak şimdi? Dersime odaklanamıyorum artık. Bir de sürekli aklıma bu seneden sonra görüşemeyeceğimiz geliyor. Çıldırıyorum, ne yapmalıyım ne olur yardım edin !!!
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarınızı bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kizin telefonunu kurcalamistim. Kizlarla kurduklari watsapp grubunda bizim siniftan bir cocugu begendigini soylemis. okur okumaz yikildim. Beni aldatmis gibi hissettim. Sonra bu kurcaladigyuimi duydu , kizdi banna falan. Kimseye soylemee dedi. Zaten o eskidendi , sadece hos buldugumu yazmisiim ne var bunda dedi. Hala bir sirdasi ve kankasiiyim... Ooof ki ne of
Sınıftan bir kız arkadaşıma nasıl açılırım Aşkım BÜYÜK?