Instagram analizleri indirmiş 1 senedir beraberiz nişanlandık ama 200 kız eklemiş benden önce hep benzer tipleri eklemiş bana istek atmıştı kabul etmemiştim mesaj isteği atmıştı oradan sevgili olduk ama sizce normal mi
3 ay
Instagram analizleri indirmiş 1 senedir beraberiz nişanlandık ama 200 kız eklemiş benden önce hep benzer tipleri eklemiş bana istek atmıştı kabul etmemiştim mesaj isteği atmıştı oradan sevgili olduk ama sizce normal mi
Cevap
4Cevap
şu an sana 200 kadını takip eden biri istek ya da mesaj atsa ne dersin? Nişanlını at kenara dışarıdan bak.
Evet işte herkesi denemiş ben kabul etmişim onu ve bu durum beni çok garip hissettirdi. onla nişandan önce tatile gittik benim tipim güzel ama orada biraz tipi kötü aam şıklık kızlar vardı bi kaç tane o kadar çift arasında ben varken ona soru sordular 2 kere bu durum beni şüphelendirdi ben uyardım cevap verme diye kavga ettim ilkinde 2. sinde de yine ona soru sordular yine cevap verince büyük kavga ettik normal mi bu
Ben ne dersem onu dinliyordu yanımda hiçkimseye bakmıyordu korkuyordu
Sonra bi olay oldu sadece instagramda kadın sayfası açmak istemiştim bi akrabası görmüş tüm aileye göstermiş bu da nişanı attı onu aldattığımı söyleyip ve benim o tatildeki karılara dibim düştü gözümü alamadım tur boyunca dedi yani o kadar kız eklemesinden belliymiş dimi o her kıza bakabilecek biriymiş dimi
Ailem istemiyor karşıma alamam dedi eski instagramıma dönücem dedi o tüm kızları ekledigim döneme dedş ve bu benle evlenmek istiyordu gelinlik almıştık
Birlikte olmadık asla öyle bişey yapacak biri değildi evlenmeydi bekliyordu
Ben yanlışımı düzeltmek istedim ailesi onu doldurdu onu aldattım sandı ama kendisi benim yanımda karılars dibim düştü dedi sen cilve yapmadın dedi 8 gece onla kaldık öok yakındık yanı sadece turda fotoğrafladı güzel çeksin diye bunalttım bu onun gözünün kayması için sebep mi
Ve ben onla evlensem bunu bilmicektim fizken ve yüz olarak herkesi kıskandıracak kadar güzel biriyim erkek arkadaşları bile kıskandı beni mgibi birini bulduğuna
Ben onu sevmiştim öğretmenim atandım o fabrikada işçi arkadaşlarım seni sevmedi sadece paran var güzelsin her dediğini onaylıyorsun diye senle evlenmek istedi dediler en ufak hatamda da beni bıraktı sevsen affederdi dimi o kızlara bakmazdı
Şu an artık seninle beraber, senleyken buna devam etmiyorsa oyna devam
Evet işte herkesi denemiş ben kabul etmişim onu ve bu durum beni çok garip hissettirdi. onla tatile gittik benim tipim güzel ama orada biraz tipi kötü aam şıklık kızlar vardı bi kaç tan o kadar çift arasında ben varken ona soru sordular 2 kere bu durum beni şüphelendirdi benş kavga ettim ilkinde 2. sinde de yine ona soru sordular yine cevap verince büyük kavga ettik normal mi bu
Karşılıklı adam gibi konuşun, gerekirse engellesin o kızları
Kızlar ekli değil ki onda
Cevap vermesin, mesaj aramasınlar iste engelleyerek onu diyorum
200 kişiden seni seçmiş şanslısın demek hshsh
Demek ki o an sadece sana yazmamış herkesi denemiş
Evet işte herkesi denemiş ben kabul etmişim onu ve bu durum beni çok garip hissettirdi. onla tatile gittik benim tipim güzel ama orada biraz tipi kötü aam şıklık kızlar vardı bi kaç tan o kadar çift arasında ben varken ona soru sordular 2 kere bu durum beni şüphelendirdi benş kavga ettim ilkinde 2. sinde de yine ona soru sordular yine cevap verince büyük kavga ettik normal mi bu
Normal değil , herkesi denemesi şunu gösteriyor sizi beğenerek veya etkilenerek mesaj atmamis Herkese atmış kim mesaja dönerse onunla devam etmiş
Sonra bi olay oldu ben ne desem dinlerdi tek ben vardım hayatında ama ben o istemediği halde sadece instagramda kadın sayfası açmak istemiştim bi akrabası görmüş tüm aileye göstermiş bu da nişanı attı onu aldattığımı söyleyip ve benim o tatildeki karılara dibim düştü gözümü alamadım tur boyunca dedi yani o kadar kız eklemesinden belliymiş dimi o her kıza bakabilecek biriymiş dimi
Belliymiş tabi maalesef , size karşı sadık olacağını düşünmüyorum
Ama benim o kadar üstüme düşüyordu ki ben ne sem yapıyordu Sonra bi olay oldu ben o istemediği halde sadece instagramda kadın sayfası açmak istemiştim bi akrabası görmüş tüm aileye göstermiş bu da nişanı attı onu aldattığımı söyleyip ve benim o tatildeki karılara dibim düştü gözümü alamadım tur boyunca dedi yani o kadar kız eklemesinden belliymiş dimi o her kıza bakabilecek biriymiş dimi
Gayet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İçine kurt düşmesi çok normal, bunu hissediyorum 💔 Ama bak şimdi, bu olay senden önce olmuş ve o dönem flörtöz takılmış olabilir. 200 kız kulağa fazla geliyor tabii, insanın kafası karışıyor 😅 Ama önemli olan şu anki duruşu. Sana bağlı mı, şeffaf mı, sınırlarını net koyuyor mu? Geçmiş mi seni rahatsız ediyor yoksa hala benzer davranışlar var mı? Biraz da burası kritik 🧠💕 Sen şu an en çok neye takıldın?