Yaklaşık 2 ay önce yanlış anlaşılmadan ve ailesi doldurduğu için onu aldattığını sayıp yüzük attı şimdi de yıllar sonra instagramda profilini değiştirip 1-2 günde 25 kız eklemiş
2 ay
Yaklaşık 2 ay önce yanlış anlaşılmadan ve ailesi doldurduğu için onu aldattığını sayıp yüzük attı şimdi de yıllar sonra instagramda profilini değiştirip 1-2 günde 25 kız eklemiş
Şunu unutma. erkek Seks için aradığında bulamaz belki. Evlilik için aradığında ise çook fazla bulur. Hatta fazla fazla bulur.
Kadın evlilik için aradığında genelde 0 çeker. Seks için arasa 2 milyar erkek bulur. Fakat "evlenmek istiyorum" dediği anda 2 milyar onu * istiyen kuyrukta bekliyenlerden 1 tek erkek bile kalmaz 😅😂
Off canım, bu durum seni baya üzmüş belli ❤️🩹 Nişanlın ayrılıktan hemen sonra 25 kız ekleyip profil değiştirmesi, muhtemelen rebound moduna girmiş demek; acısını bastırmak için dikkat çekmeye çalışıyor 💔 Ama 2 ayda yüzük atmak da kolay değil, ailesi doldurmuş belli. Sen değerli birisin, bunu hak etmiyorsun! O eklemeler boşuna, gerçek aşkı bulamayacak. Sen nasılsın şimdi, kalbin toparlandı mı? 😘
Cevap
12Cevap
Bende benzer bir şey yaşadım ve vazgeçtim zor da olsa atlattım. Konuşmak istersen burdayım.
Olur
Gizlisin
Slaklığını yüzüne vurmak istemem ama gayet de anlaşılabilir bir şey bu..
Anlat
Bende Nisan attim. Kiz arkadasim aldatti basta ititaf etmedi ama sonra Kabul etti. Sen sucsuzsan oftira atiyosa zaten Boyle biriyle olmamalisin bende kanitlar netti
Ben aldatmadım şöyle etrafımda bana sosyal medya açın diyordu hep öğrencilerim falan bende açsam istmemiyordu nişanlım ondan gizli rehberdeki kendi ailemde onun ailesi de görsemin diye açtım nisanda kuaförde 2-3 video koydum sadece kadın takip ettşm 30 takipçim vardı akım diye yaş videosu vardı yime yidm vardı 2-3 saniyelik erkekler yorumu beğendim vegülme emojidi attım diye bi akrabası görmüş anne babasına göstermiş Hepsi aldattı şeni o adamlarla olmuştur falan demiş
Napsam da ailede konuşsa terketti aileme de ağır hakaretler edip
Sen bisey yapmamissinki. Hic barisma sansin yokmu
Sen bu durumda terdermiydin bi heves kadınlara yönelik heosap açmak istedim o ds bana ayrılırken benim s.. cegim kadın yok eski instsama geri dönücem dedi seni aldatırdım evlensek kadın gibii değildim gözüm kaydı senleyken neler neler 1,5 ay geçti 25 kişi şimdided
Fevri davranmis. Cokmu sosyal biri
Dudak büzmüşüm de nişanda çekmiştim kuaförde video bile değildi çoğu 2-3 saniyelik napsam gözlerime kan oturdu kalbime ağrılar girdi affetmem dedi nişan Altunların da aldı
Belliki tamamen bitmis seninkide. Ozluyomusun onu Ben bazen dusunuyorum
Hayır arkadaşları bile eziyordu benim yanımda ben öğretmen o fabrikada işçi havalandı. Ben ona fazlaydım instada eski fotosu vardı bende sonra bi havalı foto çekinip kız eklemiş ben gösterdim herşeyi ona
Sen biraz fazla uzulmussun. Peki bisey yassdinizmi yakinlasma vs
Özlesem de geri dönmüyor ailesi istemiyor o kadar kişiyi karşıma alamam dedi şimdi kıxlsral pişman olmaz dimi
Bence olur benim ki pisman oldu. Hic konusmadinizmi
Engelle heryerden beni
2 ay oldu
Senin ne zaman pişman oldu
Iki ay sonra oldu agladi vs sonra itirsf etti tabi. Yaslariniz kac sizin
26
Benimki tam tersi 2 ay geöti başka kızlara gitti
Biraz Boyle dikkatsiz birimiydi ilgisi vs
Seninle konusabilirmiyiz rica etsem
Olur hayır 7/24 arayan ilgili süper biriydi
Ne Zaman sitede oluyosun
Çopu zaman
Konusalimmi
Olur
Gelebilecekmisin
Gizlisin
Kuduruyomuş demekki içten içe 😄
Şükür namazı kıl
1,5 ay geçti nişanı atalı özler falan sandım baktım sadece birkaç günde bulmuş kızları eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine Pişman olur mu
Olsun olmasın ne fark eder ki sen çizgini bozma kendini bozma yeter o bozukmuş zaten
Bana kaşar dedi ailesi iftiralar attı nişanda takılan altınlarımı çeyizleri bile vermedi şimdi oğulları en kaşarını bulur evlenir
Tövbe yarabbimmm
İnşallah valla bel beterini bulsunlar
Senin yerinde olsam midem bulanırdı bu bir kafa karışıklığı değildir aç gözünü aç
1,5 ay geçti nişanı atalı özler falan sandım baktım 1,5 ay sonra sadece birkaç günde bulmuş kızları eski instsgramıma geri dönücem demişti ayrılırken anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine Pişman olur mu
Yeni hedeflere yönelmiş
1,5 ay geçti nişanı atalı özler falan sandım baktım sadece birkaç günde bulmuş kızları eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine Pişman olur mu
Sevmemiş diyorsun yani
Seninle değil onlarla ilgileniyor
Fırsat kolluyormuş
1,5 ay geçti sadece birkaç günde bulmuş kızları eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine
O pişman olmaz
Neden
inadına yapmıs gibi
1,5 ay geçti nişanı atalı özler falan sandım baktım sadece birkaç günde bulmuş kızları ayrılırken eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine Pişman olur mu
olsa bile o yaptıgını unutabilecekmisin
Ava çıkmış
Duygusallık olmayınca daha hızlı ataklar yapmış
Yani benimki gibi değil
Arayışta anlamında
1,5 ay geçti nişanı atalı sadece birkaç günde bulmuş kızları eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine
Pişman olur mu
O kıxlsr takılmalık için eklemiştir dimi
Mutlu olamaz dimi ahımı aldı ailesi be nişanda takılan altın ve cevizlerimi adlılar verediker
Vermediler
Mutlu olur yani
Onlarla sksmtr bile knka
Hazırda varmış
Pişman olsun mu istiyorsun
Evet
Bu ilişki de cinsellik var mıydı baby
Yüzeysel şeyler
Saçmalamış ya
Kafası mı karışık sene
1,5 ay geçti nişanı atalı özler falan sandım baktım sadece birkaç günde bulmuş kızları ayrılırken eski instsgramıma geri dönücem demişti anlamamıştım benden önce fulll kızlı hallerine Pişman olur mu
her şey zamanla birden kimse pişman olmaz bir gün acaba derse o zaman pişmanlık başlar
Hemen olmaz o zaman şubatta ayrıldık Mart sonu kıxları eklemiş
Bence acını yaşa ve önüne bak zaman herşeyin ilacı
Sen pişman olmaz diyorsun o zaman
Pişman olur mu bilmem ama gelse sen kabul eder misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?