Hoşlandığım kişinin yaşı küçük çıktı, sürekli alay ettim ama şimdi aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım?

Bana sürekli yalanlar söyleyerek beni elde etmeye çalıştı. Yaşı da bu yalanlara dahildi. Hatta ben bir kere bir şey görüp şüphelendiğimde kimliğinde doğum tarihine bile Photoshop yapmıştı. Ben 23 yaşında olduğum için bana 23 yaşındayım dedi, oysa 2006 doğumluymuş. Bunu öğrenince onu terk edeceğimi biliyordu, o yüzden ben öğrenmeden bizim tanışmamıza sebep olan kişinin de etkisiyle kendisi beni terk etti. Zaten ben onu ileride terk edersem kendine zarar verebileceğini falan söylüyordu. Ama iletişimimiz kopmadı. Bana takıntılı olduğunu söylemişti, ben de onu bırakamadım. Sonrasında bir arkadaşı onun yalanını ağzından kaçırdı ve ben polis bir arkadaşıma sordum. Sonra da 2006'lı olduğunu öğrendim. Hem sevindim, çünkü böylece ondan daha hızlı soğuyacaktım, hem de hayal kırıklığına uğradım. Sürekli onunla alay etmeye başladım. Ona "kardeşim yaşındasın, kendi yaşıtın birini bul" gibi şeyler söyledim, ona masal kitabı fotoğrafı falan attım. Hatta ortak arkadaşların yanında bile yaptım bunu. Ama yine de onunla iletişimi kesemedim. Onunla sevgili olmayı kendime yakıştıramadım ama tamamen hayatımdan da çıkaramadım. Yaklaşık 6 ay bu böyle devam etti. O bir şeylere kızıp engellediğinde ben onun peşinden koştum. Duygularımı hep inkar ettim ama iletişimi de kesmek istemedim. O da bana hiç güvenmiyordu, bir şeylerden kıskanıyordu hâlâ. Kendisinin benim için özel olmadığını düşünüyordu, ben de aksini göstermiyordum ona. Bu yüzden hep benim canımı yakmaya çalıştı. En sonunda da tamamen iletişimi kesti. Her yerden engelledi. Ama onun bana olan sevgisini hatırlayıp özlüyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.

Hoşlandığım kişinin yaşı küçük çıktı, sürekli alay ettim ama şimdi aklımdan çıkmıyor. Ne yapacağım?