Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. nedenini sor. ama ben cevap dahi vermemiştim. iki ihtimal var. biri çok büyük bi yanlış yapmışsındır. diğeri karaktersiz herifin tekidir karşındaki.
valla en son cevap bile atmamıştım böyle bi kıza. çünkü hem benimle sadece işi yüzünden dışarı çıkıyordu yani bi yerden bi yere götürmem için resmen.. hem de beni aleni kullanıyordu; arabam da ehliyet için direksiyon dersi çalışmak.. kız arkadaşlık uygulaması kullanıyordu biz okcupidden tanışmıştık o happn da kullanıyormuş. ben orada yine ona denk gelince anlamıştım iyi ki cevap dahi vermemişim demiştim. utanmaz kız. o günden sonra da arkadaşlık appleri kullanmadım. çünkü karakteri düzgün biri bu tarz app kullanmaz
08 Yorumla
Soran3 ayBir şey yapmadım ki çıkıp çıkaralı 6 gün oldu zaten çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Soran3 ay?
Soran3 ayBen aktiflik bilgimi açmıştım aktif olduğum halde bilerek onun hikayesine bakmamıştım bundan dolayı olabilir mi
Soran3 ayBeyefendi biz geçen sene aynı sınıfta idik real den tanışıklık var bir gecede beğenmediğine karar verecek değil ya çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde hesap şifresi buluşma muhabbeti yaptı diyorum bir ara bir gün boyunca onun mesajına bakmadım diye bile mesajını silmiş birisi
Soran3 ayTamam işte sorucam ben de
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Bence sormak zorunda değilsin. Birinin seni takipten çıkması zaten bir mesajdır. Israrla neden diye peşine düşmek bazen gereksiz ağırlık olur. Gerçekten isteyen insan görünür kalır. Sessizce gidenin arkasından koşmak çoğu zaman değmez.
21 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkarmış zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
3 aySevgilim olmadan önce sürekli böyle davranan flörtlerim vardı. Sebebi ise; artık seninle konuṣmak istemiyorlar daha doğrusu çabalamak istemiyorlar ve baṣka kız arayıṣındalar hatta belki buldular. Flört döneminde erkekler genelde bir kızla değil birkaç kızla konuṣuyor. Bence sorma oluruna bırak. Erkek istediği kadını elde tutmak için çabalar. Senin ki direkt takipden çıkmıș yani anla ki seni istemiyor. Bu kadar net.
05 Yorumla
Soran3 ayÇıkmadı çıkıp çıkardı üstüne 7 gün falan oluyor ama günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden güvenden bile bahsetmişti
- 3 ay
Fark etmez sonuç önemli
bahsederler inanma
benimle buluṣma ayarlayıp ertesi gün komple hesabını kapatan bile vardı
ne manyaklar var dünyada
Soran3 ayİğrenç ya hesabı açık engel atma gereği bile duymadı açıklama yapma gereği de
- 3 ay
Sorumsuz bunlar ya boṣver kurtulmuṣsun
seven erkek böyle yapmıyor
sevgilimle tanıṣınca ben kimlerle konuṣmuṣum dedim cidden
Hiç uğraṣma
en güzeli seni bulur ❤️
Soran3 ayEn çok zoruma giden de takip ettiğim tek erkek oydu onun takibe devam ettiği kızlar kadar değerim yokmuş o takibi bıraktığı kızları bile en azından sadece takibi bırakıyordu beni çıkıp çıkarmıştı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBir noktada işine gelmeyen bir yaklaşımın olmuş ki seni listesinden çıkartmış yani kendini düşürme yazıp da veya seni peşinde koşturtmak için taktik yapıyordir, gelme oltaya. Düzgün bir insan haber verirdi sana sebebini. Birilerinin peşinden koşma hatasını yapmış birçok kişi adına konuşuyorum, aciz görünmek istemiyorsan onu engelleyip hayatına devam etmelisin.
07 Yorumla
Soran3 ayBöyle bir şey yapmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti en son gece 2 de konuşmuştuk konuşma benim iyi geceler dememle bitmişti kavga ya da herhangi kötü bir söz de olmamıştı o günün akşamında bir baktım takipten çıkıp çıkartmış 1 hafta oluyor ama anlayamadım ve bana çok saçma geldi hesabı açık engel de atmadı gayet aktifte paylaşımlar aşk paylaşımları takipçi kasmalar falan
- 3 ay
Mümkün olan sebepleri yukarıda belirttim.
Soran3 ayPeki şundan dolayı olabilir mi aktiflik bilgimi açmıştım o gün aktiftim ama bilerek onun hikayesine bakmamıştım
- 3 ay
Böyle bir şeye bu tepkiyi verecek insan zaten hayatında olmasını daha iyi.
Soran3 ayBilemedim ya
- 3 ay
Sorun da burada.
Soran3 ayÇok saçma ya
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbin minik bir dürtülmüş belli ki, haklısın merak ediyorsun 🫠💔 Ama şunu düşün: seni takipten çıkıp çıkaran biri zaten bir mesaj vermiş oluyor. Eğer aranızda güzel bir iletişim vardıysa tatlı bir dille sorabilirsin, “bir şey mi oldu?” gibi. Ama sadece ego tatmini ya da tripse hiç energy harcama derim ✨ Sen değerini düşürmezsin. Sence gerçekten bilmeye ihtiyacın var mı, yoksa gururun mu konuşuyor? 💙
22 Yorumla
Soran3 ay5 gün önce çıkıp çıkardı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen3 ay5 gün geçmiş tatlım, hâlâ içini kurcalıyorsa sorabilirsin 🫠 Ama peşine düşmeden, cool kal derim 💅✨ Sen değerlisin 💙
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 3 aySormak en doğal hakkın sonuçta hayatındaki insan
01 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı ya ama
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 3 aySil geç sende direk
11 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkarmış zaten
Gizli Üye(36-45)3 ayHayır kesinlikle sorma. Zaten sonuç değişmeyeceği gibi bir de iyice sinirlerin bozulur boş yere. Ya da seni manipüle etmek için atıp tutar yalan yanlış bir şeyler, o gereksiz umutla uzun zaman sürünürsün dönecek diye. Hiç umrunda değilmiş gibi davran.
01 Yorumla
Soran3 ayGeçen hafta bugün çıkıp çıkardı ama bunu yapmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Hayıvdıv gavdaşş diye sor tabi
17 Yorumla
Soran3 ayAhhahaha geçen hafta bugün çıkıp çıkardı işte
Soran3 ayHayır ama kavga da olmadı ki hatta ben böyle bir sevgiliyim dedi iyi geceler dedi en son ben de iyi geceler dedim öyle kaldı yani o gün hesap şifresi muhabbeti buluşma muhabbeti bile yapmıştı
Soran3 ayBen o gün aktifliğimi açtım onun hikayesine bilerek bakmadım bundan dolayı mı acaba hep aktiftim ama bakmadım
Soran3 ayGurursuz gözükmekten korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
3 ayÇıkıp çıkardıysa hayatında sana yer vermiyordur. eğer sonradan sana yazarsa bil ki ceptesin görüldü at.
112 Yorumla
Soran3 ayBöyle bir şey yapmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti en son gece 2 de konuşmuştuk konuşma benim iyi geceler dememle bitmişti kavga ya da herhangi kötü bir söz de olmamıştı o günün akşamında bir baktım takipten çıkıp çıkartmış 1 hafta oluyor ama anlayamadım ve bana çok saçma geldi hesabı açık engel de atmadı gayet aktifte paylaşımlar aşk paylaşımları takipçi kasmalar falan
- 3 ay
Kendini sana karşı yakıştıramamıştır. bi buluşma yapmak istemiştir belkide sizin ciddi düşündüğünüxü gördüğünden ani verdiği karardan dolayı hayatından çıkarmıştır (o yüzden buluşmak istememiştir)
Soran3 ayNasıl yani biraz daha açarsan çok sevinirim
- 3 ay
Şöyle söyleyim ilk başta sizinle buluşmak istemiştir sonra kendi başına yalnız kaldığında düşünmüştür. ya kendisini size yakıştıramıyordur (mesela evlilik değilde eğlenmek için kızlarla konuşmayı tercih ediyordur) ya da sizi ciddi ilişki isteyen biri olduğunuzu gördüğü için sizden uzaklaşmak istemiştir (kendisi evlenmek için değil eğlenmek için konuşuyordur) ya da eski sevgilisiyle barışmıştır. ya da flörtleri arasında seçenek çoktur ve sizi değil başka flörtü seçmek istemiştir. ya da sizinle yıldızının uyumadığını düşünmüştür.
Soran3 ayAma zaten benim ciddi bir kız olduğumu biliyordu ki hatta kendisi ilişkiye gidecekse konuşmamız biran önce buluşalım dedi ben değil diyen oydu zaten ben zamana bırakalım falan demiştim hesap şifresinden bile bahsetmişti zamanla olacak şeyler demiştim
Soran3 ayBizimle yıldızımızın uymadığına gidip son dakika karar verecek değil ya çok saçma başka flörtüde olduğunu düşünmüyorum hatta güven konusu bile olmuştu sadakatle ilgili vs
- 3 ay
İlk başta seninle olacağını düşündü sonra sana ümit verdi sonrada seninle yapamayacağını anlayınca da yol yakınken hayatından çıkarmak istemiştir. konu seninle ilgili değil tamamen kendi çatışmasıyla ilgilidir.
ya da sana yalan söyledi
Soran3 ayNe kadar saçma ya öyle olsa bile benimle yapamiyacağına son dakika karar vermiş olamaz ya
- 3 ay
Valla bilemiyorum. o kişiyi tanımıyorum sadece anlattıklarınıza göre yorum yapabilirim.
Soran3 ayBen o gün takipten çıkıp çıkardığı gün aktif olduğum halde bilerek hikayesine bakmamıştım bundan dolayı böyle yapmış olabilir mi
- 3 ay
Böyle küçük sebepten ayrılıyorsa yol ver gitsin ama sanmıyorum yaa cidden böyle yapan var mıdır?
Soran3 ayBilmiyorum ki
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayGerek görme, sen de onu hiçbir şekilde takip etme, eğer seni önemseseydi takibi bırakmazdı, seni önemsemeyen birisine soru sorup da onu önemli hale getirme
22 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı zaten
Soran3 ay?
3 ayHayır sorma gerekmez, sebebi dikkatini kolay yoldan dağıtmak işte, bu vesile ile sen ilgini ona gösteriyorsun ne alaka yani. Hem sadece flört ettiğin biri sevgilin değil ki? Bırak istediğini yapsın, senin gerçekten ilgini çekiyor mu?
010 Yorumla
Soran3 ayTamam da bir aydır konuşuyorduk geçen sene aynı sınıfta olduğum birisi çıkıp çıkarmadığı günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti
- 3 ay
Olsun)) demek ki o muhabbette birşeyler olmuş sevmemiş ve ya o sohbeti senin ilgini çekmek için öylesine ortaya atmış. Her hâlde sonuç aynı oluyor. Bırak adamı)) sorma. İlla istediğini yapacaksan ben niye yazıyorum ki😂
Soran3 ayAlakası yok muhabbette bir şeyler de olmadı
- 3 ay
Kızım anlamıyor musun? Sorunun cevabı şu: her ne olduysa oldu farketmez bu şekli yapan elemana soru sorulmaz)) sen de sorma güzel kardeşim🌹
Soran3 ayTamam da neden böyle yaptığını tahmin ediyorum ve seviyorum böyle demesi kolay
- 3 ay
Tahmin o kardeşim senin tahminin özellikle sevgiden gözleri görmeyen ve gerçekçi düşünmeyen Senin tahminin🤦🏻♀️ ne kadar bu tahmine güvenmek mümkün? Seviyorsan sev, sevme demiyoruz ama adam seni aynı seviyor mu? Daha flört ettiniz ama sen hemen sevdin. Başkası ile flört et belki onu seversin🤷🏻♀️ ne diyeceğimi bilemiyorum artık)) düşün biraz neden adamı sevdin, ne için? Eğer tatlı sözler, şekil şükül hareketler ise, fazla büyüttüğün davranışları fazla anlam yüklediğin olaylar ise boş ver güzel bacım, Vallahi bak üzersin kendini adamın umrumda bile değilsin. Sadece aynı ortamda bulunduğunuz için duygu geliştirdin ona karşı bağ kurdun. Ortamın değişsin bak bakalım aklına geliyor mu?
Soran3 ayNe alakası var zaten 11 aydır birbirimizi görmedik bile umurunda olmadığımı neye dayanarak söyledin mesela onu anlayamadım
Soran3 ayHiçte tatlı sözler falan söylediğinden değil geçen sene aynı sınıftaydık karakteri hoşuma sevdim ondan ona neden konayım sanki çocuk beni istemediğini belirtmiş engel atmış ben de yalvarmışım gibi bir hava vermişsin
Soran3 ayHoşuma gitti*
- 3 ay
Ben sorunuza cevabımı verdim, yeteri kadar kendimce izah verdim neden bu cevabı verdim diye. Seçim Sizin daha da uzatmak istemiyorum kendi açımdan. Yorumumu dikkate aldığınız ve cevap gereği duyduğunuz için teşekkürler. Allah hayırlı kararı kısmet etsin Size
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
3 ayBoş işler, beni de biri çıkardı dün ama zerre umrumda diil, kendini bir halt zanneden haspamın tekiydi , isabet oldu çıkarması zaten sesini konuşmasını duyunca 🤮🤮 gelmişti
13 Yorumla- 3 ay
Yeni fobi artık erkeklerle sesli konuşmam yüz yüze gelmedikçe 😂
- 3 ay
@İsimssizüyee 😂😂😂
- 3 ay
Bununki ciddi derecede iticiydi oysaki konuşmak için sabırsızlanıyordum
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Duygusal/Cinsel artık hangi arayıştaysa onu sizde bulamayacağını düşünüp bir anda gemiyi terk etmiş olmalı
07 Yorumla
Soran3 ayKardeşim iyi misiniz siz bunu yapmadan hemen öncesi gün buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti benim zaten öyle bir kız olmadığımı her türlü biliyordu o dediğiniz kelime için diyorum. 1 aydır konuşuyoruz ayrıca realden tanışıklığımız vardı
Soran3 ayAgresiflik yapmadım her şeyi cinselliğe bağlayan erkeklere sinir oluyorum
Soran3 ayYoo duygusalda gayet iyiydi
Soran3 ayVazgeçtim şu an
3 ayEvliler bile birçok kişiyle flört halinde. Takma, başkasını bulmuştur. Sen de onun gibi umursama
01 Yorumla
Soran3 ayAlakası yok çıkıp çıkarmadan öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
3 ayYok saymak en doğrusu hiç sorma, adam gibi adam maskesi takmış yine hayalete bağlamış böylelerini tanımazlıktan gelmek gerek.
08 Yorumla
Soran3 ayTakipten çıkıp çıkardı 1 hafta öncesinde o günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti hesabı açık engel de atmadı gayet aktif paylaşım yapıyor aşk şeyleri paylaşıyor takipçi kasıyor açıklama dahi yok
- 3 ay
Değer bilmeyene yalvarmak kendine ihanettir. Böylelerini kendine dert etmeye değmez emin ol🌸
Soran3 ayNe yapıcam ben şimdi engel atsam atamıyorum yazsam yazmıyorum çok huzursuzum ve öfkeliyim
- 3 ay
Anlıyorum seni sakin ol, o yazmadan yazma, engel de atma değmezzz
Soran3 ay1 hafta oldu ama sence yine de yazma ihtimali var mı
- 3 ay
Hayır insan sevdiğine 1 hafta yazmadan duramaz
Soran3 ayYa ben aktif olduğum halde bilerek onun hikayesine bakmamıştım bu yüzden olabilir mi
Soran3 ay?
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bence sorma, boşa zaman kaybetme. senin için önemli değilse o pessoa için de önemli değil zaten.
01 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Keyfin istiyosa sor ama emin ol pişkin bı cevabı kesin olacaktır ve sen daha bı sinir olacaksin
030 Yorumla
Soran3 ayNasıl yani
Soran3 ayAma zoruma gidiyor 5 gün önce çıkıp çıkardı zaten
Soran3 ayE ne yapıcam
Soran3 ayİkincisi nedir
Soran3 ayNe yazıcam yani
Soran3 ayNe yapıcam daha doğrusu
Soran3 ayBen öyle birisi değilim
Soran3 ayYazmicam yazarsa yazsın kimseye yalvaramam
Soran3 ayBüyük şehir
Soran3 ayAma onu sevdiğimi biliyordu takip ettiğim tek erkek bile oydu
Soran3 ayTamam da o yazdığı mesajı silince bile neden sildin derdim önceden engel atmasına rağmen adım atmıştım
Soran3 ayTabii ki öyle ama gururumdan dolayı sormadığını bilir dimi
Soran3 ayŞimdi sana bir soru sen bir kıza böyle yapsan sana hakaret edip nedenini soran bir kız mı dikkatini çekerdi hiç bir şey demeyen mi
Soran3 ayYani ne düşünürdün o kızla ilgili
Soran3 ayHımmm inanıyorum.
Soran3 ayTeşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 aySorma bence, bazı hareketler davranışlar cevaptır zaten. Demek ki konuşmak istemiyor
17 Yorumla
Soran3 ayGeçen hafta bugün çıkıp çıkardı ama bunu yapmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
- 3 ay
Çok iyi anlıyorum benzer bir şey başıma gelmişti 😄
Soran3 ayNe saçma ya ne alaka yani ben onun hikayesine çıkıp çıkardığı gün aktiflik bilgimi açtığım halde bilerek bakmamıştım gün boyu aktif olmama rağmen bakmamıştım bundan dolayı olabilir mi hesabı açık engel bile atmamış açıklama da yok kriz geçirdim
- 3 ay
Olabilir aşko için rahat edecekse sor bence
Soran3 ayAma 1 hafta oldu ya bir de sadece çıkmış olsa neyse diyeceğim çıkıp çıkarmış gururuma dokundu
- 3 ay
O zaman boş ver önüne bak
Soran3 ayHiç anlamadım ya
3 ayHiç kendini o duruma sokma bırak gitsin gereksiz olur
126 Yorumla
Soran3 ay5 gün önce çıkıp çıkardı
- 3 ay
Ne zaman çıkardığı önemli değil unut gitsin yazma
Soran3 ayAma sevmiştim
- 3 ay
O seni sevmiyor ama bunu sorman peşinden koşman senin değerini azaltacak onun gözünde keyfin bilir yine de
Soran3 ayYa daha bir gün öncesinde hesap şifresinden buluşmaktan bahsettti
Soran3 ayTakipten çıkıp çıkmadan bir gün öncesinde
Soran3 ay?
- 3 ay
Ne olduğunun hiçbir önemi yok sonuç önemli
Soran3 ayBen onun hikayesine 1 gün boyunca aktif olduğum halde bilerek bakmadım bundan olabilir mi hani hep aktiftim bakmadım
- 3 ay
Hikayeye bakmamak yüzünden oluyorsa zaten olmaz gitmek istiyormuş gitmiş işte
Soran3 ayAma 1 günde ne değişmiş olabilir bu çok saçma
- 3 ay
Başkası vardır mesela
Soran3 ayYav gece 2 de konuştuk ertesi günün akşamında nasıl birisi oluyor
- 3 ay
Sence ertesi günün akşamında mı girmiştir o kız hayatına bak kendin cevap verdin zaten 😂
Soran3 ayYav öyle olsa gecesinde ne diye öyle desin bu nasıl bir kafa
- 3 ay
Net olmayabilirler belki bilmem başka sebepleri de olabilir bu benim tahminim
Soran3 ayYok ya ben yazıcam sonra da engel atıcam kimse benle oynayamaz
- 3 ay
Keyfin bilir ben olsam birdaha muhatap olmam yalvarırsa belki dşdkdşdldşdl
Soran3 ayŞimdi ne yapayım yani ben
- 3 ay
Dediğim gibi muhatap olma ela gitsin kendisi dönerse daha iyi olur senin için
Soran3 ayEvet yazmicam kendisi yazarsa yazsın cevabını da alır zaten
- 3 ay
En güzeli
Soran3 ayGururumdan dolayı yazmadığımı anlamıştır dimi çünkü takip ettiğim tek erkek bile oydu
- 3 ay
Vszgeçtiğini düşünsün izin ver gelirse zaten gelir gelmezse de önemi yok
Soran3 aySinir oldum ya
- 3 ay
Boşveeeeer
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayBirini bulmuştur cinsellik yaşayamayacağını anlamıştır falan o yüzden gerek yok
01 Yorumla
Soran3 ayTakipten çıkıp çıkmadığı bir günün öncesinde hesap şifresi muhabbetinden buluşmaktan bile bahsetmişti
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
3 ayFlört değilmiş bence o.. bence farketmemelisin bile
017 Yorumla
Soran3 ay1 hafta oldu çıkaralı çıkıp çıkarmadan bir gün önce hesap şifresi muhabbetinden buluşmaktan bile bahsetmişti
- 3 ay
Hesap şifresi derken? Tanımadığın kişilere verme bence şifrelerini
Soran3 ayTanımadığım kişi değil sevdiğim adam
- 3 ay
Buluşmaktan bile demişsin.. dolayısıyla henüz tanımadığını düşündüm
Soran3 ayAynı sınıftaydık geçen sene
- 3 ay
Anladım uzaktan mı sevmiştin? Biliyor muydu sevdiğini
Soran3 ayBakışırdık hep o zamanlar
- 3 ay
Ee niye açılmadı
Soran3 ayYks dönemiydi
- 3 ay
Yks dönemi hayatını askıya alman gerekmiyor bence.. denge
Soran3 ayAma geçen sene sonuçta
- 3 ay
Bence acilmadiysa boş ver. Ya özgüveni yokmuş ya da o kadar ilgilenmiyormus
Soran3 ayYa öyle değil flörtümdü işte
- 3 ay
O zaman niye çıkarmış seni boş ver onu derimmm.
Soran3 ayBen onun hikayesine bilerek bakmadım o gün aktiflik bilgimi açmıştım oysaki aktiftim ondan bence
- 3 ay
Hahah boş ver bence sen onu..
Soran3 ayNeden
Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı. Aşkım kocan beni takipten çıkmış takipciden de çıkarmış.
Ben bile artık bunu dert etmiyorum boş ver
00 YorumlaDaldan dala konuyordur vermicegini anlayınca silmiştim belki
07 Yorumla
Soran3 ayAma zaten ben de buluşuruz demiştim o da tamam demişti istediğini alamamakla ne ilgisi var ki
- 3 ay
Demek ki başka bulusacak birini bulmuş daha güzellik algısına uyan veya istediklerini karşılayabilecek biri belli olmaz karaktersiz yani buluşalım diyip bulunmaması plan kurulmasi üstüne üstlük böyle şeyler yapması iğrenç bir karakteri varmis demek ki kurtulman iyi olmuştur belki
Soran3 ayYa bizim durum farklı 1 aydır konuşuyoruz geçen sene aynı sınıftaydık zaten
Soran3 ayHatta böyle bir sevgiliyim demişti en son ben de iyi geceler dedim en son. anlamadım ne oldu dnfnfnfk
Gizli Üye(30-35)3 ayYa sana kizmistir, ya seni gormek ona aci veriyordur unutmak icin silmistir ya da karakterin de bir sorun vardir. Sana kizmasi icin illa kavga etmis olmaniz gerekmez biriyle flort ettigini duymus olabilir. Ben bu sekilde kac yillik arkadasimi her yerden silmistim. Silinen insanin bu kadar kafasina taktigini dusunmuyordum.
06 Yorumla
Soran3 ayBir şey yapmadım ki takipten çıkıp çıkmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti aktif olduğum halde bilerek hikayesine bakmamıştım aktifliğimi açmıştım aktif olduğum belliydi gün boyu oysaki bundan olabilir mi
Cevap sahibi3 ayBelki baskasiyla konustugunu falan dusunmustur. Ben de bir flortumu son gorulme saatini gordukten sonra silmistim. Sabah bese kadar kimle konusacak baska bir kiz vardir diye dusunmustum. Silinen kisinin bu kadar kafasina taktigini dusunmuyordum. Sen senil silmesine neden bu kadar takildin?
Soran3 ayE o da aktifti sürekli ben de bilerek açtım aktifliğimi görsün diye çünkü ben onu sevmiştim
Soran3 ay?
Cevap sahibi3 ayBilemiyorum dedigim gibi hersey olabilir. Ben senin yerinde olsam nasip degilmis hayirlisi buymus der onume bakarim.
Soran3 ayAma seviyorum 1 senedir bu kadar kolay olmamalı böyle şeyler
Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Aradığı kişi sen değilsin. Bu hikayeyi kapat.
05 Yorumla
Soran3 ayTamam da takipten çıkıp çıkarmadan 1 gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti madem aradığı kişi ben değildim neden 1 ay boyunca konuşup o gece öyle söyleyip ümit verdi ne biçim kalpsiz bu erkekler ya zerre duygu denen bir şey yok
Soran3 ayGerçekten iğrenç sevilmeyi zerre hak etmiyorlar inşallah herkes kalbinin ekmeğini yer tek temennim bu
Soran3 aySanmam ya öyle olsa da zaten öyle kızlar daha kıymetli oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sor ve neden bıraktığını öğren alacağın cevap ilişkine yön verecek belki de
01 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı 1 hafta oluyor gurursuz gibi nasıl sorayım
3 aySormaya ne gerek var sorarsan havalanır sende kafamdan sil geç
01 Yorumla
Soran3 ayHem de çıkıp çıkardı 6 gün önce
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Sorma demek istemiyor. Yok yere gtünü kaldırma lavuğun
067 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı 6 gün oluyor ama o günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Soran3 ayYav gecesinde böyle diyip ertesi günü nasıl sıkılmış olabilir ne saçma
Soran3 ayNe kadar şrefsizmiş ya
Soran3 ayAma bizim durum farklıydı geçen sene aynı sınıfta idik hatta çok öncelerde engel durumu da olmuştu çok sonradan yine tam konuştuk derken
Soran3 ayÇok zoruma gitti
Soran3 ayBen onun hikayesine aktif olduğum halde bilerek bakmamıştım bundan olabilir mi
Soran3 ayİhtimal ne o zaman sinir oluyorum ya
Soran3 ay1 ay boyunca neden konuştu o zaman
Soran3 ayHikayesine bakmadığımdan yaptı emiynim
Soran3 ayO öyle bir tip bak takip ettiğim kişi sayısı az 40 falan ve gün boyu aktiftim aktiflik bilgimi bile açmıştım ama bakmamıştım bilerek
Soran3 ayİşte sorup amacını anliycam
Soran3 ayYa bir arada mesajına bir gün boyunca bakmamıştım mesajı silmişti çünkü
Soran3 ayÖnce
Soran3 ayYa öyle değil mesaj olayı çok önceden olmuş bir durum yani demek istediğim bu çocuğun yapısı bu demek ki örnek vermek için söyledim mesaj olayında öyle olmuştu bu hikaye durumu da buna benzer bence
Soran3 ayNeden ama 😭
Soran3 ayYa zaten saygısızlık ama içimde hiç rahat değil ki
Soran3 ayBir açıklama
Soran3 ayNe yapayım yani
Soran3 ayNe yazayım yani dkdkdk
Soran3 ayEvet seviyorum
Soran3 ayHâlâ karar veremiyorum
Soran3 ayBilmiyorum ya gurursuz gözükmek istemiyorum
Soran3 ayAma sormayınca da olmuyor
Soran3 ayYa ben insanları anlamıyorum sormanın neresi gurursuzca çok sığ bir bakış açısı sanki çocuk beni istemediğini söylemiş bana engel atmış ben de yalvarmışım gibi bir tablo ortaya çıkıyor insanlar engel yiyince bile her yerden ulaşıyor sebebini sormanın neresi kötü
Soran3 ayBunu sormamla bir tarafları şişecekse onun saçmalığı bunda şişecek bir şey yok en normal soru çıkıp çıkarmadan öncesinde uzun zaman konuşmamış olsaydık istemiyor derdim sormak aklımın ucundan geçmezdi ama çıkıp çıkarmadan önceki gün bir çok şey söyleyip sonra çıkarması sevmemekle ilgili değil bir sebebi vardır
Soran3 ayÖzenli yazmaya gerek bile yokki neden çıkıp çıkarmıştın sebebini merak ettim demek bile yeterli cevap verip vermez şişer şişmez ona kalmış
Soran3 ayZaten benim ona değer verdiğimi biliyor sormak bile değer vermek değil mi
Soran3 ayNeyi hatırlatmak
Soran3 ayNasıl hatırlatıcam
Soran3 ayNasıl ama
Soran3 ayTamam da o zaten bir saygısızlık yapmış bir de yumuşak bir şekilde mi soracağım
Soran3 ayYes
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
3 aySeninle artık flört etmiyorum diyor gerek yok
03 Yorumla
Soran3 ayAma o günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
- 3 ay
Sonra vazgeçmiş işte seninle hiçbir şekilde sonrasında iletişime geçmedi ise yol ver
Soran3 ayBen kuklamıyım yok öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
3 ayBence direkt onu bırakmalısın sen de çünkü sen yapmazsan o yapacak gibi duruyor
02 Yorumla
Soran3 ay?
- Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı.
3 ayElbette sor tripmi atıyor yoksa bı tarafımı kalkmış
05 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkarmış
- 3 ay
O iş bitmiş bence
Soran3 ayO günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
- 3 ay
Bitti artık unut
Soran3 ayTamam ben de sorgulamdım zaten
3 ayAsla ! Erkek yok degıl ya bulursun kendını dusurursun salın yapma
03 Yorumla
- 3 ay
Sktrt ıyı bısey olsa dururdu zaten Alllah degerını bılecek sevıp sevılecegın mutlu olcagın cıddı evlılık uzerıne dusunen ahlaklı ınsan nasıp etsın
Soran3 ayAma seviyorum ben görmezden geldiğim için böyle yaptı
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Artın flörtün değil demekki. Sen de flört etmeye çalışma artık
01 Yorumla
Soran3 ayAma o günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
3 ayHayır sevgilim değilmiş zaten sorma o şimdiyse sen engelle
01 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı zaten ama çıkardığı günün gecesi hesap şifresinden buluşmaktan bile bahsetmişti
3 ayHiç bir eylemde bulunma. Eylemsizlik ve sessizlik en güçlü ve bir o kadar da can acıtıcıdır. Eylemde bulunmazsan emin ol yakın zamanda neden eylemsiz olduğunu sormak için sana yazacaktır. Az sabır :)
06 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkaralı 1 hafta oldu çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti oysaki engel de atmamış hesabı da açık takipçide kasıyor paylaşım da yapıyor ama yazar mı ki
- 3 ay
Tamamen sessiz davran, hesap sorma, bir şey yazma. Eğer ona adım atarsan en baştan kaybedersin. Bırak o düşünsün. Bunun içinde 2 hafta zaman ver. Karşı tarafa göre duyguların şekilleniyorsa zaten kaybetmişsindir. Rahat ol, hiç bir eylemde bulunma.
Soran3 ayYani 1 hafta daha mı bekleyeyim
- 3 ay
Konu bekleyip beklememek değil, kendini küçük düşürme. Adam takipten çıkmış ve seni çıkarmış, sen ona muhtaç değilsin ki gidip nedenini soracaksın. Sal gitsin.
Soran3 ayYav tamam da çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti benle oynayamaz yani o yüzden sormak hakkım
- 3 ay
Peki taktir senin
Aşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. Bırak gitsin zaten ciddi olsa flört olarak kalmazdı sevgili olurdu
00 YorumlaBence sormamalısın merak etmen normal ama bu sefer üstünlüğünü kaybetmiş olacaksın. Çünkü doğal olarak sormanı bekler ama sen sormazsan bu sefer sen onu şaşırtmış olursun gibi düşün.
09 Yorumla
Soran3 ayAma çıkıp çıkarmadan bir gün öncesi hesap şifresi vermekten buluşmaktan bile bahsetmişti
Soran3 ayYa ben aktiflik bilgimi açmıştım ama bilerek onun hikayesine bakmamıştım hep aktiftim oysaki bundan olmuş olabilir mi
Soran3 ayYa başka sebep yokki kavga da olmadı çünkü bir arada mesajına bir gün boyunca bakmadım diye mesajı silmişti
Soran3 ayNeyden dolayı yani
Soran3 ayHayır ya mesaj olayı 1 ay önceki olay falan ben örnek verdim hikaye durumu da buna benzer belkide bu yüzden yaptı gibisinde
Gizli Üye(18-24)3 ayFlört takılıp geçmek demektir senle takıldı geçti işte o yüzden birakmistir takibi
01 Yorumla
Soran3 ayNe takılıp geçmesi ya takipten çıkıp çıkmadan bir gün öncesinde ilişkiye gitmesi için buluşalım demişti hesap şifresinden bile bahsetmişti
Gizli Üye(18-24)3 ay7 gün önce bende engelledim flörtümü olmaz ondan diye takipten çıkıp engelledim
04 Yorumla
Soran3 ayAma bu çocuk beni çıkıp çıkardı engel de atmadı çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Cevap sahibi3 ayHala anlamadın dimi, sana trio atıyor senin benim peşimden koş diyor geri duracaksın adım atma bi bakalım ne olucak.
Soran3 ayTrip atacak bir durum yok ki 6 gün önce çıkıp çıkardı zaten yine de bir durum olma ihtimali var mı
Soran3 ay?
3 ayArtık flörtün değil demek ki başkasi var ve hasabında görünmen onun için tehlikeli
118 Yorumla
Soran3 ayÖyle olsa engel atardı hesabı açık ayrıca çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde hesap şifresi ve buluşma muhabbeti yaptı
- 3 ay
Hâlâ konuşuyorsan sor, çünkü şüpheli bir davranış yine de sen bilirsin
Soran3 ayYa geçen hafta bugün oldu o çıkıp çıkarma o günden sonra ne ben ne o yazmadık ama kavga olmadı sonuçta ve yaptığı tezatlık sormak hakkım
- 3 ay
Yaz bi mesaj ben , bak bakalım derdi neymiş
- 3 ay
Seni belirsizlik içinde bırakmasın varsa var yoksa yok. Herkes yoluna baksın
Soran3 ayBen aktiflik bilgimi açmıştım ama bilerek onun hikayesine bakmamıştım aktif olduğum halde bundan dolayı olabilir mi
- 3 ay
Yok ya bence değil sen en iyisi sor,
Soran3 ayAma çok öncelerde mesajına bakmamıştım 1 gün o zaman bile mesajı silmişti mesela
- 3 ay
Siz şu an tam olarak nesiniz? Hiç yazmıyorsa bas tekmeyi değmez. Whatsapp profilini kaldır bakalım yazacak mı
Soran3 ayYa işte ilişkiye gitmek istemişti son mesajında buluşma teklifi hesap şifresi falan sonrası dediğim gibi zaten
- 3 ay
Ya benim bildiğim flörtken erkek ilişki için çabalar sen yazmasan bile yazıp arar.
Soran3 ayHerkesin yapısı bir değil ki artık kızlar teklif ediyor neredeyse engel yedikleri halde bile diğer yerden ulaşıp ediyorlar
- 3 ay
Yapma sakın bu yapıyla ilgili değil nu toplumun bok yoluna gittiği bir zaman engel atıp naz yapan prenses erkeklerden uzak dur, sen kadınsın o peşinden gelicek o acaba diyecek, o KS de konu açıcak kendine gel
Soran3 ayYa zaten öyle bana engel atmadı ki zaten bu olay olmadan önce de hep o başlatırdı konuşmayı zaten neden böyle yaptığını da tahmin ediyorum hikayesine bakmadım diye
- 3 ay
🥲lütfen git mesaj at içime dert oldu şu konuyu açıklığa getir hadi, bana da yaz
Soran3 ayAhahah garip bir olay dimi
- 3 ay
Aslında değil sen durumu kabul etmiyorsun. O yüzden yüzleşmen gerek
Soran3 ay:/
Sorabilirsin, sorunun ne olduğunu öğrenirsin en azından tabi dürüst olursa
035 Yorumla
Soran3 ayAma çıkıp çıkardı ya zoruma gitti sadece takipten çıksa sorayım diyeceğim ama çıkıp çıkardı bir de o günün öncesi buluşmaktan hesap şifresi muhabbeti bile yapmıştı
Soran3 ayBen çıkıp çıkardığı gün bilerek hikayesine bakmadım aktiflik bilgimide açmıştım oysaki aktiftim hep bundan dolayı olabilir mi
Soran3 ayNasıl yani
Soran3 ayBence hikayesine bakmadım ondan dolayı
Soran3 ayGeçen hafta bugün çıkardı
Soran3 ayNe diyeceğim tam bir bipolar ya kfkfkfk
Soran3 ayHımmm küçük düşerim ama sanki ya
Soran3 ayYazayım mı dersin yani doğru söyle
Soran3 ayYa egolanırsa
Soran3 ayDimi bunda egolanacak bir şey yok madem 1 ay boyunca konuştu çıkıp çıkarmadan önce buluşmaktan bile bahsetmişti sormak hakkım
Soran3 ayEmin misin djkdkdkd
Soran3 ayİnsanlar o kadar aptal ki bir şeyin sebebini sormayı bile gurursuzluk olarak görüyor
Soran3 ayYa sanki çocuk bana engel atmış istemiyorum demiş ben de yalvarmışım gibi bir algı olmuşmuş takipten çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan bile bahsetmişti öyle yapmadan önce uzun zaman konuşmasak anlardım ki istemiyor ondan derdim yazma düşüncesi aklımın ucundan geçmezdi 9 gün geçmiş sadece sebebini bile soramadım bu bile ne kadar gururlu olduğumu gösteriyor bence
Soran3 ayOluşmuş*
Soran3 ayE yaz diyordun
Soran3 ayÇok kararsızım ya
Soran3 ayZaten boş versem boş verirdim olmuyor
Tabiki sormalısın öğrenmek hakkındır hem oda ilgilendiğini merak ettiğini anlar
01 Yorumla
Soran3 ayTakipten çıkıp çıkaralı 1 hafta oldu nasıl gurursuz gibi sorayım
Ben sorardım cevabını öğrenip bir daha asla yazmazdım.
020 Yorumla
Soran3 ayAma çıkıp çıkardı sadece çıkmakla da kalmamış 1 hafta oluyor ama o günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Soran3 ayDemek ki oynamış hesabı da açık engel de atmadı gayet aşkla ilgili paylaşımlar takipler falan da yapıyor iğrenç ya
Soran3 aySinirden kafayı yicem
Soran3 ayOna bile değmez ki resmen önemsemedi beni bir çöp kadar değerim yokmuş demek ki yazsam ne kendini daha bir b*k sanacak
Soran3 ayBiliyor musun takip ettiğim tek erkekti ilk flörtümdü ilk defa birisini bu kadar sevmiştim o takip ettiği kızlar kadar değerim yokmuş onları bile en azından sadece çıkıyordu beni çıkıp çıkardı ama
Soran3 ayTeşekkür ederim. Ama zoruma gitti işte önemsenmemek
Soran3 ayBen aktif olduğum halde bilerek onun hikayesine bakmamıştım bundan dolayı olabilir mi ama yine saçma ya
Soran3 ayDimi tamam okey bilerek bakmadım akşam olmuştu ama o da çıkardı işte akşam vakti ne garipti ya
Soran3 ayKeşke öyle kolay olsaydı🥹
Soran3 ayTeşekkür ederim takibe alırım seni
Bence hiç sorma madem çıkarmış sende görmezden gel artık. Sorarsan afedersn gttu kalkt
06 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı bir de 6 gün önce oldu
Soran3 ay?
Soran3 ayBen yazıcam ya onu görmezden geldim ondan böyle yaptı duruma göre hayatımdan çıkarırım
Soran3 ayYa anlamıyorsun çıkıp çıkarmadan öncesinden buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti beni engellemedi ki ya da istemiyorum demedi gidip yalvarmayacağım ki sadece sebebini soracağım bir aydır yazışıyorduk geçen sene aynı sınıftaydık kavga da etmedik ki ben o gün aktif bilgimi açtım hep aktiftim sosyal medyada takipçi sayım az onun hikayesi sürekli önüme düştü ama bilerek bakmadım bundan dolayı olduğuna emiynim
3 ayHayır sorma karşı taraf benimle nasılolsa ilgileniyor, popiş* kalkıcak, bu seferde sen üzülceksin
03 Yorumla
Soran3 ayZaten onu sevdiğimi biliyordu flörtüm dü yani takip ettiğim tek erkekti ama çıkıp çıkardı 6 gün önce
- 3 ay
Büyük ihtimalle kız arkadaşı olabilir ya da hevesini aldı senle
Soran3 ayTamam ama heves almalık bir durum olmadı ki çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
3 ayne kadar saçma bi soru, bu ya 5 yaşındaki yiğenim buna güler 🤣 sil, geç ne duruyon
03 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı
- 3 ay
Böyle şeyleri kafana bile takma. Boş yere kendini yorma bunlar için
Soran3 ayAma sevmiştim o günün hemen öncesi buluşmaktan hesap şifresi muhabbetti de yapmıştı
Gizli Üye(18-24)3 ayHemen öncesinde konuşuyormuşsunuz. Aranız bozuk olsaydı senin bir yanlışından dolayı anlardın demek adamın kendi arzuları var amelleri var seni çıkarmış istemiyor seni
01 Yorumla
Soran3 ayBen gün boyu onun hikayesine bakmamıştım bilerek bu yüzden olabilir mi acaba istemiyorsa neden hemen çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetti ki
3 ayHayır çünkü çok basit değil mi başkasını bulmuş
06 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı 6 gün öncesinde ama o günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
- 3 ay
Belkide biseye sinirlenmiştir ama yaptığı şey çok çocukça en azından konuşup veda etmeliydi ve birazda acımasız biri seni yok sayarak cezalandırıyor gibi
Soran3 ayBen onun hikayesine o gün bilerek hiç bakmamıştım ondan mı acaba ama yine saçma sadece çıkadabilirdi ya da madem çıkıp çıkardı engel de atmadı
Soran3 aySinirleneceği bir şey de yokki kavga olmadı ne alaka
- 3 ay
Yani en iyisi onunla konuşman böylece onu merak etmekle ne kadar büyük bir hata yaptığını daha iyi anlarsın
Soran3 ayİşte sormicam o yüzden
Gizli Üye(30-35)3 ayçok basit, ya eski sevgilisiyle konuşmaya başladı, ya başka bir kız ona ışık yaktı :) başka bir neden asla arama
05 Yorumla
Soran3 ayBunla ilgisi yok o günün bir gün öncesi buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Cevap sahibi3 ayne farkeder, bir erkek bir gün öncesinde seninle evlenme hayali kurup akşamına aldatabilir. bu kadar saf olma
Soran3 ayYav orası öyle tabii de bilmiyorum olanlar çok saçma ben o gün aktif olduğum halde bilerek onun hikayesine bakmamıştım aktiftim oysaki aktiflik bilgimi de açmıştım ama bakmadım bundan dolayı olabilir mi ya
Cevap sahibi3 ayne alaka böyle bir şeyden olamaz
Soran3 ayO öyle birisi ama bir ara da çok öncelerde bana yazmıştı ben 1 gün boyunca mesaja bakmayınca mesajı silmişti mesela ya diyorum ya çünkü ben aktiflik bilgimi ilk defa o gün açmıştım gün boyu aktiftim takip ettiğim kişi sayısı az sürekli önüme düştü hikaye ama bilerek bakmamıştım ben öyle umursamaz davranınca o da öyle yaptı herhalde
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. durup dururken mi yaptı
131 Yorumla
Soran3 ayYa kavga olmadıki geçen hafta bugün çıkıp çıkardı işte ama çıkıp çıkarmadan bir gün öncesinden buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Soran3 ayEvet işte dediğim gibi konuştuk gece 2 de normal kavga da etmedik buluşmaktan bahsettti hesap şifresi muhabettinden bile bahsetti o günün akşamı da bir baktım çıkıp çıkarmış geçen hafta bugün oldu o olay en son ben iyi geceler dedim ve bitti daha da bir şey yazmadı ben de yazmadım
Soran3 ayBaşkası olduğu yok hesabı açık engel de atmadı o kızlar hep vardı takip ettiği muhtemelen ben onun hikayesine aktif olduğum halde bakmadım o yüzden
Soran3 ayYokya sanmam öyle bile olsa sorup gerçek yüzünü öğreneyim cevap vermezse adi herif o olacak diğer türlü yine adi herif o olacak
Soran3 ayNeden
Soran3 ayNe alakası var yalvarmıyorum ki sadece sebebini sorucam bu da en normal şey
Soran3 ayNe kaç günü daha 8 gün oldu ayrıca başkasıyla konuşmakla ilgisi yok diyorum bir günde nasıl başkasıyla konuşsun
Soran3 ayYa anlamıyorsun çıkıp çıkarmadan öncesinden buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti beni engellemedi ki ya da istemiyorum demedi gidip yalvarmayacağım ki sadece sebebini soracağım bir aydır yazışıyorduk geçen sene aynı sınıftaydık kavga da etmedik ki ben o gün aktif bilgimi açtım hep aktiftim sosyal medyada takipçi sayım az onun hikayesi sürekli önüme düştü ama bilerek bakmadım bundan dolayı olduğuna emiynim
Soran3 ayÇok mu gurursuzca olur ya son dediğime rağmen aşırı kararsızım 🥹🥹🥹
Soran3 ayVazgeçtim ya yazmaktan şimdide
Soran3 aySence yazmamakta haklımıyım yine de en son anlattığıma bakarsak
Soran3 ayAma daha gecesinde ben böyle bir sevgiliyim bile demişti anlamadım ki hiç ya
Soran3 ayBen böyle bir sevgiliyim demişti 🥹
Soran3 ayİlkimdi çok safım herhalde
Soran3 ayYa o değilde ben onu özledim ya unutamıyorum
Soran3 ayYa geçen seneden beri seviyordum
Kıskandığındandır kesin :)
01 Yorumla
Soran3 ayNasıl yani
3 ayBence sorma çıkmışsa çıkmış takipten.
014 Yorumla
Soran3 ayAma çıkıp çıkarmadan bir gün önce buluşma muhabbeti hesap şifresi muhabbeti bile yapmıştı
- 3 ay
Ne diyeceğimi bilemedim 😔
Soran3 ayGeçen hafta bugün çıkıp çıkardı ama ben yine de sormak istiyorum sinir oldum
- 3 ay
Siz bilirsiniz sormak istiyor iseniz sorun. Ama bu seferde sanki peşinden koşuyormuş gibi bir izlenim vermeyin de
Soran3 ayYa ben aktif olduğum halde onun hikayesine bilerek bakmamıştım aktiflik bilgimide açmıştım oysaki ama bakmadım bundan dolayı olabilir mi
- 3 ay
Bir ihtimal belki olabilir
Soran3 ayBir arada internetim açık olduğu halde mesajına bir gün boyunca bakmamıştım silmişti sonra mesajı aslında bu hikaye muhabbeti olmasa istemiyor derdim direkt çünkü kavga ya da yanlış bir şey olmadı sormak da hiç düşünmezdim ama bu hikaye durumu mu diye sürekli düşünüyorum
- 3 ay
Onun mesajına 1 gün boyunca bakmayınca onu umursamadığınızı düşünmüş olabilir
Soran3 ayTamam işte mesaj olayı çok önceden olmuştu öyle yaptı hikayeye bakmama durumu da benzeri bir şey
- 3 ay
Anladım
Soran3 ayDimi ama öyle
- 3 ay
Evet
Soran3 ayYani ondan mı yapmış büyük ihtimal
- 3 ay
Evet evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
3 ayEvet sorabilirsin tabi
018 Yorumla
Soran3 ayGeçen hafta bugün çıkıp çıkardı işte
- 3 ay
Dediğim gibi sorabilirsin
Soran3 ayAktiflik bilgimi açmıştım ama bilerek onun hikayesine bakmamıştım ondan olabilir mi
- 3 ay
Olabilir bence peki neden bakmadın?
Soran3 ayÇünkü o günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresi muhabettinden bile bahsetmişti instagram da aktif olduğu halde wp den bana yazmayınca ben de bakmadım işte
- 3 ay
Anlıyorum, belki de buluşmak istemesine karşılık vermediğin için böyle yapmış olabilir
Soran3 ayYo karşılık verdim tamam buluşuruz uygun zaman da dedim o da tamam demişti
- 3 ay
İlginç olmuş cidden
Soran3 ayMillet gelmiş sorma diyor gurursuz gözükürsün diyor bunun neresi gurursuzluk sanki bana engel atmış istemiyorum demiş ben de yalvarmışım gibi bir durum gözüktü bir bayan öyle yazmış ya insanlar engel yiyince bile her yerden ulaşıyor hadi yine çıkıp çıkarmadan öncesinde hiç konuşmadık desem istemiyor derdim ama o günün öncesinde konuşmuştuk bu nasıl bir kafa
- 3 ay
Bence bu kadar kafana taktığına göre ona bunun nedenini sormalısın
Soran3 ayYa seviyordum çünkü
- 3 ay
Anladım, dediğim gibi nedenini sorabilirsin
Soran3 aySorucam yarın
- 3 ay
Tamam
Soran3 ayBak gurursuz gözükmem dimi
- 3 ay
Sanmam
Soran3 ayNiye öyle diyorlar o zaman
- 3 ay
Boş ver sen onları
3 ayveda etmeye tenezzül etmemişse hayır
05 Yorumla
Soran3 ayYa geçen hafta bugün çıkıp çıkardı ama o günün öncesinde buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti hesabı açık engel de atmadı ama bir şey de yazmadı
- 3 ay
flört 1 haftalık mı yani?
Soran3 ay1 ay real de tanışıklık var geçen sene aynı sınıfta idik zaten
- 3 ay
yazsana bana milletin içinde konuşmayalım
Soran3 ayİstek attım
Sala gitsin ben sormam gidene sadece bye bye derim
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
3 ayYok ben sormazdım...
012 Yorumla
- 3 ay
Dengesizmiş. Uzak durman daha hayırlı olmuş
Soran3 ayBen o gün aktiflik bilgimi açtığım halde bilerek onun hikayesine bakmamıştım aktiftim oysaki hep bundan dolayı olabilir mi
- 3 ay
olabilir
Soran3 ayE ne yapıcam şimdi
- 3 ay
Hiçbir şey..
Soran3 ayYazıcam ya hikayesine bakmadığımdan yaptı çünkü
- 3 ay
Bundan emin olamazsın boş ver onu
Soran3 ayYa bir arada mesajına bakmayınca 1 gün boyunca mesajı silmişti böyle bir tip o
- 3 ay
Kendini küçük düşüreceksin.
Soran3 ayAlakası yok yalvarmıyorum ki sadece sebebini merak ediyorum haklı olarak. 1 aydır konuştuk çıkıp çıkarmadan öncesinde buluşmaktan bile bahsetmişti oyun oynayamaz kimse benimle
- 3 ay
Ok
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
3 ayDemek ki olmayacağını anlmış herhalde
025 Yorumla
Soran3 ayBu çok saçma bir sebep adama derler son dakika mı anladın diye alakası yok o günün hemen öncesi buluşmaktan hesap şifresi muhabbetinden bile bahsetmişti kuklamıyım ben
- 3 ay
Acaba tek flörtü sen misin o olunca ona mı döndü bi sürü şey var yani
Soran3 ayYav ben kızları çıkart diyince bana güvenmediğinden mi bile demişti ben de güveniyorum diyip başka şeyler eklemiştim hata kendi dedi buluşunca hemen hesap şifresi verelim birbirimize demişti
- 3 ay
Taktik olabilir belkide
Soran3 ayNe taktiği
- 3 ay
Peşinden kovalatma işte öyle yapıyorlar ya
Soran3 ayBen bir sorayım bakayım derdi neymiş jdjfkkf
- 3 ay
Sor 😀
Soran3 ayTam bipolar ya fkkfkf
- 3 ay
Sordun mu 😀
Soran3 aySorsam mı bipoya jdjdjd
- 3 ay
Kalkacak bi tarafları 😀
Soran3 ayKalkmaz belki kdkkdkd
- 3 ay
Gör bak kalkacak 😅
Soran3 ayHarbi mi ya ama zaten kalkmıştı kalkacağı kadar takip ettiğim tek erkek bile oydu
- 3 ay
Demek ki tek onu takip etmemeni anlamışsındır
Soran3 ayNey kfkfkkf
- 3 ay
Tek onu takip etme artık yani 😀
Soran3 ayAma ben egosunu yükseltecek bir şey yapmıyorum ki yalvarmıyorum sonuçta üzerinden 1 hafta geçti sadece sebebini sorucam bunu sormakta en doğal hakkım değil mi
- 3 ay
Görmezden gelsen daha etkili değil mi , ama içinde kalacaksa sor tabi
Soran3 ayAma görmezden gelsem ne olacak işte
- 3 ay
O zaman o yazar belki
Soran3 ayGururlu ve inatçı birisi ama yine de yazar mı ki haksız olan o çünkü bence
- 3 ay
Denemekte fayda var
Soran3 ayNe yapayım yani şimdi
3 aySorarsanız daha iyi olur nedenini anlarsınız
05 Yorumla
Soran3 ayAma çıkıp çıkardı ya zoruma gitti sadece takipten çıksa sorayım diyeceğim ama çıkıp çıkardı bir de o günün öncesi buluşmaktan hesap şifresi muhabbeti bile yapmıştı
- 3 ay
ayrılın isterseniz ondan
- 3 ay
hesaplarınızı şifresini vermişmiydiniz
Soran3 ayHayır ama verecektik ilk buluşma da hatta öyle istemişti zaten çıkıp çıkaralı 1 hafta oldu o günden sonra bir şey yazmadı ben de sormadım
- 3 ay
iyi vermediğiniz iyi olmuş
İstemiyordur uzatma ya
09 Yorumla
Soran3 ayAma o günün hemen öncesinde buluşmaktan hesap şifresinden bile bahsetmişti
Soran3 ayYav gece 2 de konuştuk akşamında nasıl birisini bulmuş olabilir
Soran3 ayYa gerçekten nefret ediyorum ya
Soran3 ayAma sevmiştim ümit verdi bana
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sorma. Hiçbir şey olmamış gibi davran.
05 Yorumla
Soran3 ayTakipten çıkıp çıkardı bir de çıktı ve çıkardı sadece çıkmadı yani 6 gün oluyor
Soran3 ayAma çıkmadan bir gün öncesinde buluşmaktan bile bahsetmişti
Soran3 ayHesap şifresinden bile bahsetmişti ama ne bir açıklama ne bir şey engel de atmadı hesabında gayet aktif hiç umursamadı paylaşımlar takipler falan
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayGiden gittiği yerde mutlu olsun
02 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı
- 3 ay
Bizd çıkaralım
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
3 ayHayır sakın sorma.
03 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı ama
- 3 ay
Seni neden çıkarttı tartışmanızın sorunu nedir
Soran3 ayYav tartışmadık ki bi gün öncesinde buluşmaktan bile bahsetmişti
Gizli Üye(30-35)3 ayBaşka flörtün yokmu ya? nelerle ugrasıyonuz ya , biri takibi bıraktıysa öbürüne geç, next :)
01 Yorumla
Soran3 ayNeden başka flörtüm olsun ki midesizce geliyor bana
3 aySorulmaz bırak gitsin giden
01 Yorumla
Soran3 ayÇıkıp çıkardı 6 gün önce
- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem