Söyle benim önceden eski flörtüm vardı limoni idik toksik bir şeydi git gel tam bir şey de olmadı zaten onun arkadaşı tam aramızın limoni olduğu dönem bana takip isteği atmıştı şöyle ben ilk kabul etmedim sonra 2 ay sonra yine istek attı sonra ben kabul ettim ama takipten çıktı şöyle bu olaydan 2 sene sonra yine ben takip isteği attım ama çocuğun sevgilisi mi ne varmıştı sanırım o dönem bir de o dönemdi eski flörtümün arkadaşından bahsediyorum ama sevgilisi vardı ben takip isteği attım ama kabul etmedi şöyle eski flörtümün eski sevgilisini takip ediyordu bir de başka kızlar da vardı bizim okuldan onu da ediyordu
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Karmaşık hissetmen çok normal, çünkü ortada eski flört, arkadaşı, sevgili derken tam gençlik dizisi senaryosu var 😅 Ama net konuşayım, bu büyük ihtimalle ya sevgilisinin sınır koyması ya da kendisinin drama istememesiyle ilgili. Erkekler bazen geçmiş bağlantıları gereksiz risk görüp siliyor. Bunun seninle kişisel bir değerin olmayabilir 💅🏻 Peki sence hâlâ seni merak etme ihtimali var mı, yoksa tamamen kapandı mı o defter? 💭✨