Sevgilim Türk kesinlikle ama k#rdistanci nedeni nedir ve neden böyle olur bir insan?
3 ay
Cevap
3Cevap
Sırrı süreya gergerlioğlu falanda Türk ama gel gör ki ikiside kürt milliyetçisi hatta instagramda bi fenomen kiz var oda Türk ama boyle. Bilmiyorum nedeni ne
İşte bende bunu merak ediyorum sevgilim neden bu yolda nedeni nedir
Sorsaydın ya
Sordum Türkiye bütün etnik kimliklerin kendi kaderini tayin etme hakkı vardır dedi
Ohhooooooo yani niye kürtleri secmis o zaman baska irklarda var
Onuda sordum en büyük etnik azınlık o
Dedi sonra zaten kalktım
Beynini yıkayanlar var belliki
Yok ya Ünüversite okumuş medeni biri ve kolay kolay onu yapamazlar
Terörist olduğu için küçük hanım
Ama türk
Türk sevgilim kesin ama
K#rdistan neresi göster bir Kürtler 2 sevgilim gibi m#llar olduğu sürece bu ülke düzelmez
Hepimizin türk sünüz o kadar
Biraz vatan sevginiz olsun
Vatansızlık
Vatansızlar
Bahçeli iti yüzünden ve akp yüzünden bu hale geldi ülke. Bu güne kadar bu olaylar yoktu kardeşim. Bahçelinin eveliyati apo iti nin öz halasının oğlu olduğu medyayi salladi annesi suriyeli bahcelinin o sebeple mehemt metiner apo itine haber Türk te kurucu önder demiştir. Amac ulkeyi kaosa sokmak
Direkt engelleriz mesela
olmaz ya öyle şey
Var Allah çarpsin hem türk kesinlikle annesi bile türk ama k#rdistanci nedeni biliyorsan senyaz
İdeoloji orsp su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sorunu tam anlamak istiyorum canım, “k” derken neyi kastediyorsun? Eğer bir kimlik ya da yönelimden bahsediyorsan şunu bil; bir insanın Türk olmasıyla başka bir kimliği, inancı ya da yönelimi arasında çelişki yok. 🌈✨ Kimlik dediğimiz şey tek bir parçadan oluşmuyor, herkes çok katmanlı. Sevgilinin farklı bir özelliği seni mi şaşırttı yoksa kafanı kurcalayan başka bir şey mi var? Biraz açarsan daha iyi konuşabiliriz 💕