Sizin de bunu huy edinmiş arkadaşlarınız var mı? Bir de işin en üzücü tarafı bazen o mesajı atmadan önce ( içeriği "günaydın" dahi olsa) tüm gece düşünülmüş olması. Bu vesileyle, hepinize günaydın.
Arkadaşınız / Sevgiliniz ya da herhangi biri tarafından mesajınız görüldüden sonra cevap alamayınca ne hissediyorsunuz?
Şöyle söyleyeyim aslında bu görüldü olayını gerçekten sevmiyorum karşımdaki insanın bana büyük saygısızlığı olarak görüyorum ama bu insanla benim samimiyetime göre de değişir ya sıradan bir insansa onun bana görüldü atmasını çok da önemsemem ama sürekli sohbet ettiğim değer verdiğim bir insan bunu yapıyorsa önce tatlı tatlı şakayla karışık bu durum rahatsız olduğunu söylerim zaten beni seven bir insansa anlar ama sürekli bu durum oluyorsa ben de o yazana kadar yazmam
Eğer sohbet bitmemişse akışta ise ve o mavi tik olmuşsa bi müddet beklerim, bi an görüp aniden araya bir şey girmiş olabilir (mesela patronu odaya girmiş olabilir 😂). Ha bu saatleri bulursa, cevap için düşünüyor herhalde diye düşünürüm. Ve bu çok çok saatleri buluyorsa artık unuttu derim jfjdjd
Yazdığındada darılmam. Takılmıyorum yav er ya da geç yazar yani ehehe
Büyük bir hayal kırıklığı onun önceliği olmadığını fark etmek falan kötü duygu ya o telefonu gün içinde elli kez kontrol etmek cevap geldi mı falan diye garip düşmanımın başına gelsin istemem
Günaydın güzelim 🌞 Bu seen olayı cidden insanın içine minik bir taş gibi oturuyor… Özellikle o mesajı atmadan önce saatlerce düşünüp kalbini koyduysan daha çok yakıyor 💔 “Gördü ama yazmadı” hissi değersizmişsin gibi hissettirebiliyor, bunu çok iyi anlıyorum. Ama bazen insanlar gerçekten o anda enerjisiz ya da dalgın olabiliyor. Sen yine de kendi değerini birinin iki kelimesine bağlama olur mu? 🤍 Sen böyle durumlarda yazmaya devam eden misin yoksa geri çekilen mi?
Bir şey aklımı kurcalamasın , yeminli bile olsam konuşmamaya illa onu sorarım ileride pişman olmamak adına , seviyorsam sevdiğimi, ozlediysem ozledigimi , kizdiysam kızdığımı , soruysa soru falan , işte ben böyleyim 😂
Ne tatlısın, sen ya kıyamam. Tüm inceliklerinle, güzel niyetlerinle yaz sadece görüldü ye ya da kısacık cevap verilsin, tabii ki üzücü oluyor bu durum lakin kendimizi de kimse için üzmeyelim, israf etmeyelim sevgimizi. Çünkü bize verilmeyen değerin başkalarına kepçeyle verildiğini görünce üzülüyoruz, bence kendimizi seçersek hayat daha tatlı olur lakin bunu inadına, nispet yapmak için değil gerçekten huzur içinde yaşamak için yapalım
Değer verdiğim, değer gördüğüm biriyse ve ben kızgınsam o mesaja görüldü atacağıma hiç açmam aynı saygıyı beklerim işi varsa tolere edilir ama öteki türlü saygıszlıktır
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşınız / Sevgiliniz ya da herhangi biri tarafından mesajınız görüldüden sonra cevap alamayınca ne hissediyorsunuz?