Erkekler hep dışarıda çok açık giyinen kadınlara bakıyorsunuz o kızlarla ciddi düşünür müsünüz
3 ay
Erkekler hep dışarıda çok açık giyinen kadınlara bakıyorsunuz o kızlarla ciddi düşünür müsünüz
İşte bizim ülkemizin zihniyeti bu kadar kapalı olunca çok iyi biridir çok edepli biridir ama açık olunca çok kötü biridir namussuz biridir insanların dışı değil hiç önemlidir karakter meselesi bu kapalı kızları da görüyoruz saçlar yarısı açık ruj kırmızı etekler dapdar bacakları gözüküyo
Yok onlar anal yapmış kapalılarla evlenecek
(Ahlakı kıyafette arayanlar için dedim kapalı kadınlara lafım yok ahlâklı birinin dış görünüşü önemli değildir)
beni exim de açık giyiniyorum diye terk etti simdi konustuğu kız tek sevabımız başımızdaki başörtü diye video atmıs
Tek sebebimiz derken? HAHSMWNDMENDMWNZKWJDWKDJW
Peki exin seninle ne kadar süre birlikte oldu ve özel şeyler yaşadı mı yanlış anlama fakat takılmak amacıyla mı seninle konuştu diye soruyorum, klâsik tc erkeği mi yani sonra kapaliya gitmiş ya 😂 şaşırtmiyorlar hiç
kız başı kapalı iste tek sevabım bu diye bulmus iste kapalı birini artık burnundan gelir sırf açığım diye terk etti beni aq s@lagı
Peki seninle çıkarken açık olduğunun farkında değil miydi? Ne saçmalık bu cehenneme kadar yolu var boş ver stalklama
takılmalık yaptığını düşünmüyorum çünkü ben hic ona temas etmedim sınırlarımı koydum o da biliyodu saygı duydu ama evlenirsek katiyen açık giyinemezsin falan diyodu
Ya açık giyimi ben de güzel bulmuyorum fakat öyle beğenip daha sonra da değiştirmeye çalışmak ezikliktir p*çliktir kararında giyinmek en güzelidir tc erkekleri tarafından dikkat çekiliyor çünkü ben değil dikkat çekmek beni fark etmelerini bile istemiyorum ciddili midem bulanıyor tc erkeklerinden ahxkdjdjsh hepsi aşırı ahlâksız
Evet elbette ciddi düşünüyorum çünkü ben kadını kıyafetiyle algılamam Benim yanımda bir kadın sırt göğüs ve bacak dekolteli bir kıyafet giyebilir aynı zamanda hanım hanımcık türbanlı da olabilir.
Ne kadar acik giyinen ama
Bana bir gorselle ornek ver bakim
Hani ben o konuda rahatim ama belki beni bile zorlucak birisisindir kimbilir
Gorursem daha durust cevaplamis olurum
görsel koyamıyorum galiba alt pantolon üst göğüs dekolteli kıyafet gibi düşün
olabilir çok açık giyinen biri degildim cidden açık giyinsem bile üstüme gömlek tarzı bi şey alıyodum ama istemedi iste
Bence burada mesele “açık giyinmek” değil, senin kadına nasıl baktığın 💅✨ Bir kadın istediği gibi giyinir, bu onun karakterini, sadakatini ya da ciddiyetini belirlemez ki. Sen ciddi düşünmek istiyorsan olay saygı, güven ve uyumda bitiyor 💗 Dış görünüşe bakıp etiketlemek biraz eski kafa kalmıyor mu sence? Sen bir kadını neye göre ciddi görüyorsun, tarzına mı ruhuna mı? 💫
Cevap
24Cevap
Iddialı Hani gerçekten açık değil Bayağı iddialı giyinecekse mi
açık giyiniyosa iste dekolteli
Dış görünüş mühim değil mesele karakter ahlak açıklık dedi onla Allah aranda kalp açıklık olan kötü
çok açık giyinmekkbence kadına yakışmıyor dekolte güzeldir olmalıdır da ama fazlası basitleştiriyor
Asla düşünmem çünkü onlar basit insandır açtığına göre her şeyi yapar
Yok ya evlensem başım belaya girer ama takılmalık on numaralar
Takilmaliga g@tun yiyo evliliğe mi yemiyo
@M3rovha3lss takılırken sahiplenmiyorsun ki kiralık araç gibi düşün işini görüyorsun veriyorsun
Ne veriyorsun?
@M3rovha3lss kiralık aracı alıp kullandıktan sonra geri veriyorsun ya teslim ediyorsun yani bu da öyle bir şey herkesin baktığı faydalandığı bana ait olamaz mesela mekanda masaya koyarsan sigaranı herkes içer sormasına gerek yok mal meydanda olunca da herkes bakar
Peki senin gibi bir geçmişe sahip olan biri ne hakla herkesin bakmadığı birini isteme cüretinde bulunabiliyor?
@M3rovha3lss bakmak var bakmak var yani milletin mastürbasyon yaparken ki fantazisine malzeme olmayı neden bu kadar savunuyorsun ki
Ha yani sen sadece baktın öyle mi? Ahahhaha ok
@M3rovha3lss tamam da birisi bana verdigim dese hiçbir erkek kızmaz ama sktgm deyince kadınlar kızıyor ve bunun için malzeme olmak var erkek psikolojisini tarif etmeye çalışıyorum ama zor yani
Ne anlatıyorsun moruk 😂
@M3rovha3lss erkek için bu pek önemli değil de sen iki seneye pörsüdüğünde ne yapacaksın bakalım yine açabilecek misin 😂😂
Kendi kendine konuşuyor ne dediğini o da bilmiyri
@M3rovha3lss çocuklar anlamaz porsuduğünde anlarsın moruğun teki bana bunları demişti diye inşallah tez zamanda pörsürsün de anlarsın 😂
Anandan mı biliyorsun porsumeyi yoksa kendinden mi tecrübe nereden sabit
@M3rovha3lss sıkıştığında anan anan demeyi en çok ergenler kullanıyor biliyorsun değil mi 😂
Anan anan demedim tecrübeyi ondan mı edindin yoksa kendinden mi edindin diye sordum
Şimdi de ergen oldum vay vay 😂 porsumekten bahsediyor benden 19 yaş büyük olan moruk:d
@M3rovha3lss malum Türk kadını güzelliği varsa da ömrü kelebek gibi iki gün elde olan bir şey değil tabii ama bugün Ergen yarın pörsük
E her insan öyle değil mi mal ahdjdfhh
@M3rovha3lss mal malımın altında kal 😂
erkekte bu durum çok önemli değil 😂
Tm sen önemli değil dedin öyle oldu puahahahhahahaha
@M3rovha3lss aferin öyle büyüklerinin sözünü dinlemeyi öğren
Düşünürüm evet zaten açık giymesi önemli benim için
İlgimi çekmiyor gereksiz görüyorum çok açıklığı. Vücudunun hepsini sergilemek olarak düşündüğüm için rahatsız edici
yakısıyor olması önemli, herkes giyiyorda yarısı zorla :D
İs ciddiye binerse uzaklaşırız
neden
Kapalı giyinen ilgimi çekiyor
Çok açıksa olmaz o
Mini ya da tayt giyerse düşünmem
Sende mi öyle giyiniyorsun
Paranin ve imanin kim de olduğunu bilemezsin canim
Hayırrr
asla
imkanı yok diyorum
Açıklıkla kapanmakla alakalı bir şey değil
Olur neden olmasın
evet ama vermeli. öyle kuru kuruya takılamam ben.
Büyük konuşmayım kesinlikle hayır
Evet neden olmasın
Düşünmen
Düşünmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?