Ben açıkcası bazen giyiniyorum beğeniyorum kendimde ve laf edilmediği taciz edilmediği sürece bakan olursa rahatsız olmuyorum. Ama mesela bazı erkekler var sadece gözüne bakar dekolteli olduğun halde ya da hiç bakmaz size. Bu belli etmemek için mi? Ya da niye böyle yapar bi erkek?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNormali bu değil mi zaten? Bakılmamasi gerekiyor. Bizimde kız kardeşimiz veya annemiz var her önüne gelene bakmadan önce onları düşünerek hareket etmeliyiz, en azından ben o şekilde hareket edip gözümü kaçırıyorum genelde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınların ters ters bakmaması için Dekolteyemi bakalım gözleremi peki bi yardımcı ol bize. maksat ayıp olmasın yanlış anlaşılmasın ama hani olursada inceden bi böyle etkileşim olsun maksat. biraz tiyo ver sana zahmet
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılHer şey cinsellik ve dekolte degilki ben ilk önce saçlar ve gözlere bakarım onlar hoşuma gitmez ise göğüslere bakarım fakat uzun dalgalı saçlar ve zeytin karası kocaman gözleri ne göğse nede kalçaya degişirim
00 Yorumla
+1 yılGenelde bakıyorum:) , hatta gogusleri güzel ve derin dekolte varsa etkileniyorum. Bakmayacak olma durumu da oluyor bazen , kız benim baktığımı görmesin diye
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bakmayan erkekler neden bakmaz ya da direkt göz teması kurar gözü bile kaymaz veya başını eğer
- +1 yıl
Bazı erkeğin libidosu düşüktür o yuzden bakmaz, ya da bakmaya utanır diger insanların içinde bakamaz
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
102Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,8b cevap paylaştı.
u +1 yılben bakmam. sapık değilim.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun zamandır bakmıyorum.
Benim bu konu hakkında hayata bakış açımdan kaynaklı farklı bir bakış açım var.
Bilmem siz ne düşünürsünüz.
Gereğinden fazla açık giyinen ve bunu sürekli hale getiren bir insanın kapatmaya çalıştığı bir eksiği var olduğuna inanıyorum ve düşünüyorum.
Çünkü özel olan şeyler , önemli olan şeyler sadece kıymetli kişilere , değerini bilecek kişilere gösterilmesi gerektiğini düşünürüm.
Elbetteki istediğini giymekte ve yapmakta özgürdür.
Fakat ben o şekilde düşünmüyorum.10 Yorumla Ben de baksın isterim tam tersi fazla kasıyo bazıları
58 Yorumla
Soran+1 yılAynen öküz gibi bakılmadığı sürece bence sorun yok bazı kadınlar da sapık ahlaksız falan yazmıştı bana yorumlarda
- +1 yıl
Çok profesyonel bakarım ruhu duymaz valla
Soran+1 yıl@BirAşkınFırtınası o nası oluyor 😂😂
- +1 yıl
Baktım ksi tanıdık mı yabancı mı ona göre,🙂
- +1 yıl
Nasıl ya isteniyor mu
- +1 yıl
yalan konuşma harun dayı
+1 yılMemen küçükse üzerinde de elbise ya da kalem etek varsa ilgimi çekersin ama memem büyükse ve itici bir görünümü varsa çıplaklık seviyesinde bakmaya tenezzül bile etmem geçer giderim
02 Yorumla
Soran+1 yılMeme dediğin zaten büyük olur küçük meme ne erkek mı kadın mı belli değil
- +1 yıl
Inek biciği kıvamındaki memeni al ve yorumu terk et o zaman. Mene dediğin küçük olur en lezzetlisi 75b üstü çöp üstü gereksiz dediğim gibi büyük meme İnekte olur
+1 yıl
Şahsi görüşüm dönüp bakmam ,
Dönüp bakarsam istediğini ona vermiş gibi görünürüm ,
Dipnot- ‘’ onunda çok umrundaydı bakmamam ‘’02 Yorumla
Soran+1 yılİlgini çekmez mi ister istemez
- +1 yıl
Çeker , ama çektiğini bilmesin diye bakmam zaten.
Kadınlar sadece kendilerinden üstün gördüğüne körkütük aşık olur ve sadık kalır. ( erkeğin gücü bitene kadar )
Ama kadının seni üstün görmüyorsa zaten seni çoktan kafasında paketlemiştir.
Zaten üstünlük göstermek için dekolteli giydiğini düşünüyorum. Bakana değil bence bakmayana değer verirler
Şahsi fikrimdir 😎
+1 yılGünah ablacım günah.. Buna kıymet verenler var hâlâ..
Göz zinası var..
Ayrıca sen öyle giyindiğin için sana da günah.. Sebep olan yapan gibidir zira..
00 YorumlaYani bakılması gayet doğal aslında hormonel bir durum kendisi. Ama öküzün trene baktığı gibi değil tabikide erkek olduğumuz için bizi çeker ama 1 kere bakılır iyiymiş veya kötüymüş yorum yapılır sapık gibi de bir daha bakılmaz. Benim yorumum bu teşekkürler.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılİlgisini çekmemiş olabilir, erkek gay olabilir ya da gizli bakıyordur. Ben güzel göğüslü ise ara ara bakarım. Belli ederim baktığımıda çünkü açmışki bakılmak istiyor
00 Yorumla
+1 yılYa çaktırmadan bakar ya da sen anladıgın içim bakmaz
Gögüs dekoltesi vazgeçilmezim benim bakarım ama asla laf atmam ama bazen bakarak o gögüsleei yeri 😀😀00 YorumlaGüzelse bakarım hatta bahane yaratırım :D O otururken fakan çay kahve getirme bahanesiyle biraz daha derini görme umudu ile yukardan bakarım :D :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 620 cevap paylaştı. Bakmak var bakmak var bir kafın ne giyerse giysin sapık gibi bakmadığı sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bu konuda. Ama bazıları gerçekten ruh hastası gibi bakıyorlar kadına..
00 Yorumla
+1 yılkadınların sağı solu belli olmaz çünkü. 2 saniyelik bir bakışa bile çığlık atacak tipler var. tanımıyorsak eğer riske girmeyiz pek
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılİster istemez göz kayar ama çaktırmadan yapmaya özen gösteririm ki rahatsız olmasın bakışlarımdan diye
00 Yorumla
+1 yılValla bacım, hani öyle cevap vermiş ki erkekler sanırım ortalamaya vursan bile bir kesinlik oluşur öyle bir istatistik 😂😂😂 kolay gelsin
00 Yorumla
+1 yıl"Bir insan bir yere bakıyorsa orada ilgilendiği bir şey vardır , bir insan bir yere hiç bakmıyorsa orada kesinlikle ilgilendiği bir şey vardır.."
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak insanlara bakmayı sevmiyorum. Dikkatimi çekmeye çalışanlara bakmayı tercih ederim. Prensip meselesi. Ve sanırım kibirle alakalı
00 Yorumla
+1 yılUmurumda olmaz bakmam. Ha benim için giydi ise o zaman ayrı. ama. kalkip. disarid aorda burada bakacak insan değilim.
00 Yorumlaözellikle bakmam ama göz önündeyse de davar gibi kafamı sağa sola çevirmem
02 Yorumla
Soran+1 yılYani genelde etkilenmemek için mi bakmazlar bakmayan kişiler
+1 yılBakmam, hatta çok açık giyinen birisinden irite olurum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden, etkilenirsin korkusuyla mı
- +1 yıl
Kablumbağa deden, hayır sevmiyorum öyle giyinen kadınları. Hatta çok hoşlandığım birisinden çok açık giyindiği bir instagram fotoğrafını gördükden sonra ilgi göstermeyi bırakmıştım..
Genelde bile isteye bakmam. Bazen göz kayması olur veya göz dalar. Harici bakmamaya çalışırım
02 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenme korkusuyla mı
+1 yılBirisi açık giyinmisse daracık giyinmisse bakarım rahatsız olan bu şekil giymez zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bazısı niye hiç bakmaz bende arada giyiyorum ama bazen hiç kimse bakmıyor ya da bi erkek sadece gözlerimin içine bakıyorsa hiç dekolteye bakmıyosa etkilenmemek için mi bakmıyordur
- +1 yıl
Olabilir. Baktığın zaman zaten etkileniyorsun aklına başka başka şeyler geliyor.
+1 yılEwet bilerek bakarım ben o cesareti var açık giyiyorsa benimde cesaretim var bakarım
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki bazılsrı niye hiç bakmaz ya da direkt gözlerinin içine bakar aşırı göğüs dekoltesi olduğu halde
- +1 yıl
Derin bakislar gözlere seni arzuluyorum demektir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende açığım bende dekolte giyiniyorum ama buna rağmen acaba sevgilim dışarıda giyinenlere bakıyormudur bilmiyorum ve bu soru o kadar kafamı karıştırıyor ki anlatamam
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSizin sorunuza gelecek olursak sizin giydiğiniz ortamda ya çok alışmışlardır dekolte görmeye çünkü ben ne zaman giysem m*l gibi bakıyorlar durup laf atıyorlar falan
Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Her türlü bakarım.. Bu hatta güzelse onun ne kadar baştan çıkarıcı olduğunu dahi söylerim.. Bakmayan beğenmiyordur ya da rahatsız etmemek için bakmamıştır
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bakmak istemezler knk genelde kötü hissedip sapık gibi görünmemek için bakılmaması daha doğru çünkü herkes ve her şey yanlış anlaşılmaya müsait bir zamanda yaşıyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılHm rahatsıs etmemek için yani. Peki bi erkek göğüs dekoltesi görünce etkilenir mi yani o yüzdendemi bakmıyolar
Soran+1 yılNiye kötü hisettirsin ki yani uzun süre bakmak elbette taciz olur ama kısa süreli bakıp gözünü çekmeyi diyorum ben. Hani gözün bir saniyelik kayar onu demek istedim.
Soran+1 yılSoruyu sorma nedenim şuydu aslında benim hoşlandığım biri var iş ortamında onun yanındayken vardı üstümde ama bakmayınxa dikkatimi çekti gerçi diğerleri de bakmadı ondan tuhsf geldi merak ettim sanırım onun dikkatini çekmeyince böyle hissettim işte bilmiyorum
+1 yıl114 erkek ne demiş olabilir acilen yorumları okumalıyım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılFazla abartili abaza olmak rahatsiz etmek bence oldukca karsi tarafı uzer
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılAçanın tepkisi ne olur ne olmaz diye bakmaz.
00 Yorumla Benim pek dikkatimi çekmez dekolte, o yüzden bakmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbakınca tacizci olunuyor bakmayınca çirkin miyim erkeklerin işi de zor
00 Yorumla
+1 yılBen bakarım mesela 😅yüzüne ihtiyacım yok direk oraya bakarım kısa bi süre
00 YorumlaDekolteli olduğu halde sadece gözüne bakar mıı? Zaten öyle yapmalı?
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılBen hiç kasmiyorum yiyecek gibi olmasa da süzüyorum şöyle bi göğüsleri
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 525 cevap paylaştı. Bakmamaya özen gösteririm ama bunun içinde komik duruma düşmem.
00 Yorumla
+1 yılBen valla dayanamıyorum direkt gözüm memelere kayıyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 389 cevap paylaştı. Olmazssn baksrım bende sürekli. peki hep dekolte giyermisin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 457 cevap paylaştı. Canımı sokakta bulmadım ben. Öyle bişi yapıp kendimi neden riske atayım.
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaksa suç bakmasa suç, bakmasın tabi ama lendini kasan tipler de bana sapık gibi geliyor aklı fikri orada gibi
61 Yorumla
Soran+1 yılYani laf edilmediği sürece ya da uzun süreli bakılmadığı sürece bakmasından rahatsız olmam normal bir şey
Gizli Üye(18-24)+1 yılArkadas bakarlar bakti olur sapik tacizci olur, bakmaz simdide neden bakmadi diyorsunuz ay cildiracammmm bi dediginiz bi dediginizi tutsa bari
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen karşımdakinin rahatsız etmemek için oraya bakmamaya çalışıyorum. Utanıyorum bakmaya yanlış anlaşılırım diye.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakmıyorum yani açıkçası neden çünkü amacı belli bide nadir gözüm anlık kayar ve sonra unuturum dikkatimi çekmez
00 Yorumla
+1 yılBu durumu ben de çok yaşıyorum gün boyu toplu taşımada iş yerinde sürekli gözler bakıyor
22 Yorumla
Soran+1 yılYok ben tam tersini sormuştum neden bakamazlar diye. Mesela bende giyiyorum ama tam tersi tek bir kişi bile bakmıyor ya da başını eğiyor tuhaf geldi
- +1 yıl
Seninkisi daha değişik
dekoltenin giyme amacı bakılması değil mi? yanlış anlama meraktan soruyorum sende gizlisin buna rahat cevap verebilirsin.
Lütfen samimi ve dürüst bir cevap verir misin00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelli etmemek için çünkü bakmak isterim her zaman hatta şu an resim atsan bana yok demem
00 YorumlaŞimdi kıyafetlerin her yeri açık elbisenin iki tarafı yuvarlak şeklinde açık, elbisenin sağ tarafı boydan üçgen şeklinde açık yani askılı elbise giyse daha iyi ama açık olmanın sınırı var.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende sapık gibi görünmemek için bakmıyorum
00 Yorumla
+1 yılseni rahatsız etmemektir amacı aynı zamanda tacizci damgasıda yemek istemiyor olabilir
00 YorumlaKadın ile konuşuyorsa tabikide bakmazsın ama kafasını çevirdiği an emin ol gözler direk dekolteye bakar
00 Yorumla
+1 yılValla bakınca saldırasım geliyor memelerine ondan gözlerimi alamıyorum diye kontrol etmek için kafamı çeviriyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmedigi anlarda bakarım yoksa bende gözlerine bakarım
00 Yorumla
+1 yılaçana bakılır ben de bakıyordum dbdbxxb
40 Yorumla
+1 yılYa bu konu hakkında bir şey sormak isterim size
00 Yorumla
+1 yılAvı korkutmamak gerekir bütün avcılar da bunu bilir 😎
00 YorumlaBeğenilmek dikkat çekmek kadının hoşuna gider taciz durumuna girmediği sürece
00 Yorumla
+1 yılÖyle ya da böyle ben bakıyorum arkadaş. Güzele bakmak sevaptır.
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlışın var güzele bakmak sevap değil güzel bakmak sevaptır yani göz hizani koruman gerek
+1 yılAbazan damgası vurmayın diye ya da rahatsız olmayın diye olabilir.
00 Yorumla'Mümin erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar' bunun için bakmam ben
00 YorumlaGöğüs dekolte ne bakacak sende havalanacaksin o yüzden bakmıyor herhalde shskgdsnhshd
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı.
+1 yılNe bakıcam görmesem sanki
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgini çekmez mi
+1 yılDekolteye bakmıyorum. Abaza miyim lan ben
02 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle dik dik bakmak değil tabii ki ama hiç mi ilgi çekmez manasında sordum yani. Sapık gibi görünmemek için mi bakmazsın mesela
- +1 yıl
Sapık sanar yanlış anlar. Niye bakayım.
- Devamını Gör (54)
Devamını Gör(99)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri