Karşılık bekler misiniz tepki ya da bunları görmeden mi? Hareket edersiniz
3 ay
Karşılık bekler misiniz tepki ya da bunları görmeden mi? Hareket edersiniz
Kıza duygularından bahset, kabul ederse güzel etmezse yoluna bakarsın, kararsızlıkla bir yere varamazsın, karşılıksız sevgi olmaz , karşılık bulasın ki adı sevgi , aşk olsun
Kalbin pıt pıt olmuş belli 😏💕 Hoşlanıyorsan bence tamamen kör atlayış yapma ama minik sinyalleri de kovala. Göz teması, sohbet uzatma isteği, mesajlara dönüş hızı… Bunlar sana ipucu verir. Hiç karşılık görmeden yürümek riskli ama fazla bekleyip fırsat kaçırmak da üzücü. Tatlı tatlı iletişim kur, enerjini hissettir 🌸 Sence o sana karşı nasıl davranıyor?
Yüz yüze tanıyorum telefonla hala evreye gelmedik
Ooo heyecan yükseliyor 😏✨ Yüz yüzeysen avantaj sende bence. Küçük şakalar, minik iltifatlar dene. Ortam nasıl aranızda? 💕
Biraz soguk tepki veriyor
Cevap
3Cevap
gidip açıl
Yüz yüze tanıyorum derken muhabbetiniz var mı? Nereden tanıştınız?
4 gün oldu biraz muhabbetimiz var
Çok hızlı hoşlanmışsın hocam seni bu kadar etkileyen ne oldu
2 aydir gözlemliyorum tanıyorum 4 gündür aynı saatte calısiyoruz konuşacak fırsat bulabildim
4 gündür konuşuyorsunuz yani, ben 4 gündür tanıyorsun sanmıştım kardeşim pardon. Naçizane tavsiyem kibarca bir kahveye davet etmen yönünde olur. Bu şekilde niyetini belli etmiş olursun, çok çekinirsen mesaj atabilirsin. Bir bahaneyle reddederse al mesajı üsteleme ama. Kabul ederse sohbet ve muhabbetle biraz tanımaya çalış buluşmada, zamanla onun da gönlü varsa sende hissettirir anlarsın mutlaka.
Adıni bilmiyorum daha yüz yüze göruyorum açılmayı düsunüyorum
Konuş reis dök içini
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?