3 aydır çalıştığım yerde bir kız var. 3 ay beraber aynı yerde çalıştık aynı yerde oturduğumuzu öğrendik sabahları aynı zamanda denk geliyoruz. İşe beraber geliyoruz fakat günlük bir durum varsa muhabbet açabiliyorum dükkana yürüyene kadar. Girdiğim gün bir enerji aldım ve artık ondan hoşlandığımı hissediyorum.
Daha önce kız arkadaşım olmadı fakat hoşlandığımı söylediğim kişiler oldu tabii o zamanlar daha küçüktüm.
Fakat şimdi kendime yediremiyorum söyleyemem ama bir şekilde ondan hoşlandığımı gitmeden bilmesi lazım. Sosyal medya hesabını bulamadım kendisinden de isteyemem cesaretim yok. Dükkanda ki diğer çocuklardan öğrenmem çünkü bilmemeliler. Hem kız hem de benim açımdan hoş olmaz. Hadi beni geçtim kız rahatsız olur. Onu görmek için yalandan çalıştığı alanlara gidiyorum.
Tam olarak ne yapmalıyım nasıl açıl malıyım?
Aslında açılmak değil sadece ondan hoşlandığımı bilmesini ve ne düşündüğünü merak ediyorum. O bile bana yeter çünkü açılsam kabul etmeyeceğini hissediyorum.
Ne yapayım zaten gidiyor unuturum deyip bırakayım mı, yoksa ne yapmalıyım bilmiyorum?
Nasıl ondan hoşlandığımı belli ederim çok rahatsız etmeden?
Bir fikriniz var mı?
Saygılarımla.
Ben galiba önce vazgeçip sonra unutmaya çalışacağım gibi.
Daha önce kız arkadaşım olmadı fakat hoşlandığımı söylediğim kişiler oldu tabii o zamanlar daha küçüktüm.
Fakat şimdi kendime yediremiyorum söyleyemem ama bir şekilde ondan hoşlandığımı gitmeden bilmesi lazım. Sosyal medya hesabını bulamadım kendisinden de isteyemem cesaretim yok. Dükkanda ki diğer çocuklardan öğrenmem çünkü bilmemeliler. Hem kız hem de benim açımdan hoş olmaz. Hadi beni geçtim kız rahatsız olur. Onu görmek için yalandan çalıştığı alanlara gidiyorum.
Tam olarak ne yapmalıyım nasıl açıl malıyım?
Aslında açılmak değil sadece ondan hoşlandığımı bilmesini ve ne düşündüğünü merak ediyorum. O bile bana yeter çünkü açılsam kabul etmeyeceğini hissediyorum.
Ne yapayım zaten gidiyor unuturum deyip bırakayım mı, yoksa ne yapmalıyım bilmiyorum?
Nasıl ondan hoşlandığımı belli ederim çok rahatsız etmeden?
Bir fikriniz var mı?
Saygılarımla.
Ben galiba önce vazgeçip sonra unutmaya çalışacağım gibi.
Direkt hoşlandığımı söylemek
Bana bir adım atmasını beklemek
Araya birini sokarak iletişim kurmak
Gizli biri olarak düşüncelerini öğrenmek
Bakışlarımla belli etmek
Vazgeçmek
Unutmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bî kolye al, içimden geldi dersin niye diye sorarsa.
Bu çok klasmış ama rahatsız olur kabul etmez
Sende 15 kat ambalajla paketlersin, sen uzaklaşana kadar açamaz paketi ve kabul edememe durumu olmaz.
Ertesi görüşmenizde geri vermeye çalışırsa da " ben öyle bir şey hatırlamıyorum " diyip hınzırca gülüp olayı geçiştirirsin.
Değişik taktikler ama olmaz ya
👍
Git ve açıl. Keşke diyeceğine iyi ki denedim de.
Benim bir şekilde haberi olmasını istiyorum. Yani böyle bir şey olsa acaba ne düşünürü merak ediyorum. Bunu bilmeden açılamam
Risk almak istemiyorsun demek?
Zaten kazanmadığım bir savaşı hepten hiç edemem
Çok güzel bir anket olmuş😄
Teşekkür ederim.
bana açılacaksan direk söylemen yeterli :)
Bu bir teklif mi? 🙂
bilmem öyle mi sence :)
Arkadaş olabiliriz bence 🙂
Git söyle en iyisk
Beceremem iyice soğuturum hatta sinirlenir.
Becerirsin sen kendine güven en kötü reddedilirsin belirsiz olmasından daha iyi
Karşısına bir sürü kişi çıkacak neden beni seçsin? Seçmeyeceğini hissettiğim için bu riske giremem o özgüven ben de yok malesef.
Neden seçmesini ki açıl gitsin olmazsa da yapacak bir şey yok
Başka birini bulursun illaki sana kız mı kalmadı
Kırk yılda bir birinden hoşlandım bu da olmazsa ileride karşıma biri çıksa ne olacak ona da açılamam buradan aldığım olumsuz yanıtla
O da var tabii ki ama yerinde olsam söylerdim yine de senin tercihin sana kalmış bir şey
Bu kadar destek bile yeterli sağol vaktini çaldım
Rica ederim ne demek :)
🙂