Hoşlandığım kız ile ilgili ne yapmalıyım?

3 aydır çalıştığım yerde bir kız var. 3 ay beraber aynı yerde çalıştık aynı yerde oturduğumuzu öğrendik sabahları aynı zamanda denk geliyoruz. İşe beraber geliyoruz fakat günlük bir durum varsa muhabbet açabiliyorum dükkana yürüyene kadar. Girdiğim gün bir enerji aldım ve artık ondan hoşlandığımı hissediyorum.
Daha önce kız arkadaşım olmadı fakat hoşlandığımı söylediğim kişiler oldu tabii o zamanlar daha küçüktüm.
Fakat şimdi kendime yediremiyorum söyleyemem ama bir şekilde ondan hoşlandığımı gitmeden bilmesi lazım. Sosyal medya hesabını bulamadım kendisinden de isteyemem cesaretim yok. Dükkanda ki diğer çocuklardan öğrenmem çünkü bilmemeliler. Hem kız hem de benim açımdan hoş olmaz. Hadi beni geçtim kız rahatsız olur. Onu görmek için yalandan çalıştığı alanlara gidiyorum.
Tam olarak ne yapmalıyım nasıl açıl malıyım?
Aslında açılmak değil sadece ondan hoşlandığımı bilmesini ve ne düşündüğünü merak ediyorum. O bile bana yeter çünkü açılsam kabul etmeyeceğini hissediyorum.
Ne yapayım zaten gidiyor unuturum deyip bırakayım mı, yoksa ne yapmalıyım bilmiyorum?
Nasıl ondan hoşlandığımı belli ederim çok rahatsız etmeden?
Bir fikriniz var mı?
Saygılarımla.

Ben galiba önce vazgeçip sonra unutmaya çalışacağım gibi.
Direkt hoşlandığımı söylemek
Bana bir adım atmasını beklemek
Araya birini sokarak iletişim kurmak
Gizli biri olarak düşüncelerini öğrenmek
Bakışlarımla belli etmek
Vazgeçmek
Unutmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Hoşlandığım kız ile ilgili ne yapmalıyım?